Hrvatski Fokus
Znanost

Kanadska masonska vlast progoni normalne kršćane

Masonska Ottawa zagovara gender ideologiju i brani istinu o braku muškaraca i žena

 

Josh Alexander rekao Tuckeru Carlsonu o svom uhićenju nakon što se suprotstavio rodnoj ideologiji u katoličkoj školi. Prisjećajući se svog uhićenja, Alexander je rekao Carlsonu da je ‘policijska država’ u Kanadi ‘prilično neugodna’, te da je praktično uhićen jer je vjeran svojim kršćanskim uvjerenjima.

Kanadski katolički srednjoškolac Josh Alexander pojavio se prošlog petka u emisiji Tucker Carlson Tonight na Fox Newsu kako bi popularnom voditelju vijesti rekao da se nada nastavku obrazovanja unatoč tome što mu je zabranjen ulazak u školu i uhićen nakon što je tvrdio da postoje samo dva spola.

“Imao sam puno iskustva s policijom u posljednjih nekoliko godina, samo kroz onvoy Freedom C i druge događaje poput toga. A policijska država je prilično neugodna u našoj zemlji. Dakle, nije bilo drugačijeg odgovora od njih”, rekao je Alexander Carlsonu u svom udarnom programu Fox News u petak, prisjećajući se iskustva njegovog uhićenja 6. veljače.

U preambuli intervjua, u kojem su sudjelovali i Alexander i njegov odvjetnik James Kitchen, Carlson se naglas zapitao kako bi “tako lijepa zemlja” poput Kanade mogla “tako brzo postati totalitarna”, te retorički pitao sadrže li nedavni događaji u Kanadi neke “lekcije” za Ameriku.

“Zabranjen mu je ulazak u školu, s terena, jer je rekao da je Bog stvorio dva spola jer je to na neki način kršćanski propis, a također i zdrav razum”, objasnio je Carlson uoči intervjua. Carlson je zatim sažeo događaje Alexanderu, kako ih je razumio, rekavši mladiću da je uhićen “jer ste se pojavili na kampusu u katoličkoj školi jer ste rekli da su muškarci i žene različiti”. 

“Zlo je upravo ono što se dogodilo”, odgovorio je Alexander. “Bilo je mnogo koraka koji su bili potrebni da se dođe do te točke, ali studentice su mi se požalile i rekle su da su zabrinute jer muškarci koriste svoje kupaonice. To se pretvorilo u raspravu u školi i iznio sam svoje mišljenje o [tom pitanju] i koristio sam Sveto pismo kako bih to potkrijepio. I maknuli su me iz zgrade do kraja godine. A kad sam pokušao nazočiti predavanju u razredu, bio sam uhićen i optužen”, dodao je.

Carlson je pitao Alexandera je li u bilo kojem trenutku ukazao svojim nadređenima da je njegova škola, srednja škola Svetog Josipa u Renfrewu u Ontariju, doista “kršćanska škola i da je [uvjerenje da postoje samo dva spola] poput temeljne kršćanske ideje?” 

“Da, apsolutno”, potvrdio je tinejdžer. “Zapravo sam pokušao voditi tu raspravu sa svojim administratorima, ali oni su to odbili učiniti”.

Kako je izvijestio LifeSiteNews, Alexander je uhićen i optužen 6. veljače u svojoj školi zbog pohađanja nastave. Kasnije je pušten na slobodu nakon što mu je uručena optužnica na policijskoj postaji.  

Njegovo uhićenje uslijedilo je nakon što ga je školski odbor suspendirao do kraja godine u siječnju zbog protivljenja rodnoj ideologiji. Škola mu je uručila obavijest o neovlaštenom ulasku nakon suspenzije. Aleksandrova suspenzija i naknadno uhićenje predstavljaju ‘vjersku diskriminaciju’, tvrdi odvjetnik Carlson je izravno upitao Alexanderovog odvjetnika Kitchena: “Što se dogodilo s vašom, mislim, velikom zemljom? Koji je vaš legalno korištenje u Kanadi?” Odvjetnik je odgovorio da je njihovo (vladino) pribjegavanje “ograničeno, naravno, jer je naš Ustav mnogo slabiji”. Zatim je napomenuo da se u Kanadi čini da postoji “kulturno i pravno mnogo manje poštivanje individualnih prava i sloboda i mnogo više interesa za, znate, da vlada ima takvu moć da radi ono što želi”. Kitchen je rekao Carlsonu da imaju neko pribjegavanje preko ontarijske Komisije za ljudska prava: “Mislimo da je došlo do vjerske diskriminacije na temelju Joshuinih kršćanskih vjerskih uvjerenja. Dakle, podnijet ćemo žalbu koja se protivi Povjerenstvu za prava, a postoji i pribjegavanje preko samog odbora što se tiče žalbe na ove disciplinske odluke, a nadamo se da ćemo i to istražiti”, napomenuo je Kitchen. 

Na Carlsonovo pitanje hoće li nastaviti pokušavati pohađati nastavu, Alexander mu je rekao: “Sigurno ću pokušati.” 

“Nadam se kako me moja osobna uvjerenja ne će isključiti iz obrazovanja, ali čini se kako će tako biti”, dodao je.  

Krajem prošlog mjeseca Alexander je dočekan kao junaka nakon što se mnoštvo pristaša okupilo u uredu Školskog odbora katoličkog okruga Renfrew, smještenom u Pembrokeu u Ontariju, kako bi ga podržali u znak prosvjeda protiv odbora, koji je u to vrijeme imao sastanak.  

Alexander je prošlog mjeseca za LifeSiteNews rekao da, u skladu s kršćanstvom i Biblijom, vjeruje da postoje samo dva spola i da je to stvarnost koju vrijedi braniti. Šokantno je da je, čak i nakon sve medijske pažnje koju je Alexander dobio, uhićen po drugi put u veljači nakon što je prosvjedovao zbog događaja drag queena koji se plasirao prema djeci u obližnjoj Ottawi u Ontariju.

Suspenzija i sadašnje uhićenje Aleksandra dolazi u trenutku zamjetnog pritiska zapadnih zemalja da promiču rodnu ideologiju mladima, posebice u Sjedinjenim Državama i Kanadi.

Antun Murdoch, https://www.lifesitenews.com/news/josh-alexander-tells-tucker-carlson-about-his-arrest-after-opposing-gender-ideology-in-catholic-school/

Povezane objave

Zabranjeni plastifikatori izazivaju brojne bolesti

hrvatski-fokus

Znanstvenici otkrivaju da povišene razine ugljikovog dioksida hlade mnoge dijelove našeg planeta

hrvatski-fokus

Razvitak i vulnerabilnost mozga

HF

Svjetski dan hrane – 16. listopada

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više