Hrvatski Fokus
Vanjska politika

JAG uhitio bivše i sadašnje članove Radne skupine za COVID

Kriminalni Bidenov režim pod optužbom za izdaju

 

Istražitelji JAG-a američke mornarice uhitili su u četvrtak bivše i sadašnje članove Radne skupine za Covid-19 kriminalnog Bidenovog režima pod optužbom za izdaju, rekli su izvori iz JAG-a za Real Raw News. Carole Johnson bila je koordinatorica za testiranje između siječnja i prosinca 2021., a prethodno je provela pet godina kao voditeljica javnog zdravstva u Bijeloj kući Obame. Bila je i povjerenica Odjela za ljudske usluge u New Jerseyu.

JAG, rekao je naš izvor, ima dokaze koji dokazuju da se Johnson zalagao za masovno testiranje unatoč tome što je znao da ogroman broj PCR testova vraća “lažno pozitivne” rezultate, prevarivši milijune zdravih, ali uplašenih ovčara da vjeruju da imaju virus. Pogrešni rezultati umjetno su napuhali slučajeve Covida u zemlji i pomogli u jačanju poticaja režima da pozove na povećano testiranje i češće cijepljenje.

JAG-ovi dokazi protiv Johnsona uključuju inkupativne e-poruke koje je poslala drugim članovima Radne skupine, u kojima priznaje da je 2,000 (od 5,000) rezultata testova dobivenih s mjesta masovnog cijepljenja u Los Angelesu u rujnu 2021. bilo “neispravno”. Napisala je: “Na našu štetu bilo bi na našu štetu obavijestiti ljude o lažno pozitivnim rezultatima. To bi potkopalo povjerenje u testiranje. Bolje je pustiti ih da vjeruju da su Covid pozitivni i u samoizolaciji.” Taj e-mail je distribuiran svim članovima Radne skupine i Kamali Harris, rekao je naš izvor.

“Ako se to dogodilo na jednom mjestu testiranja, dogodilo se na drugima. PCR testovi bili su široko distribuirani. A budući da su mogli reći ljudima o netočnim testovima, to je značilo da je Radna skupina imala osobne podatke o svakoj testiranoj osobi, a to je kontradikcija onome što su CDC i Bidenova administracija javno rekli. Ta je žena bila prijetnja društvu i kriva za izdaju”, rekao je naš izvor.

ISTRAGE JAG-a uhitile su Johnsona u hotelu u hotelu u Paramusu u New Jerseyju, gdje je unajmila sobu s 20 godina mlađom “muškom igračkom”. U trenutku uhićenja u torbici je nosila neregistrirani pištolj kao i 20 grama metamfetamina. Navodno je bila visoka i alkoholizirana te je istražiteljima rekla da ne može biti uhićena jer je dobila imunitet od kaznenog progona.

Dok su lisice šamarale Johnsona, još jedno uhićenje istodobno se dogodilo na maloj udaljenosti u okrugu Morris u New Jerseyju, gdje je trenutni koordinator režima za odgovor na Covid-19, Ashish Kumar Jha, internist koji je u travnju 2022. napustio svoju poziciju na Sveučilištu Brown kako bi se pridružio Radnoj skupini, pokušao pobjeći od istražitelja JAG-a pješice nakon što je stjeran u kut na parkiralištu restorana Casa Bella u Denvilleu. Kada su mu istražitelji pokazali vojni uhidbeni nalog koji je potpisao viceadmiral Darse E. Crandall, Kumar Jha pobjegao je u uličicom, ali se spotaknuo o vlastite cipele i pao u hrpu kanti za smeće.

Naš izvor je rekao da je Kumar Jha prizvao više laži o Covidu od bilo kojeg drugog glasnogovornika režima. U ožujku 2022. rekao je da se Covid vratio s praskom i da ugrožava milijune školske djece diljem zemlje te je potaknuo administraciju da naloži maskiranje u javnim školama širom zemlje. Iako se taj mandat nikada nije ukorijenio, on je i dalje molio svoje vršnjake da stanu na stranu svojih neustavnih vrijednosti, ustrajavajući kako i oni traže ponovnu zabranu kretanja i mandate za maskiranje. Luđak je rekao da samo mandati mogu zaštititi Ameriku od Covida i Donalda Trumpa.

JAG kaže da su Kumar Jha i njegovi suurotnici radili zajedno s direktoricom CDC-a Rochelle Walensky kako bi se zalagali za zaključavanje 2023. godine.

“Imamo materijalne dokaze protiv toga koji će biti dostupni vojnim sudovima. Javnost zna imena poput Faucija i Collinsa, ali covid kriminalci uključuju ljude čija su imena pokopana u birokraciji. Ima ih na tisuće”, rekao je naš izvor.

Korpus suca nezavisnog odvjetnika, poznat i kao “JAG Korpus” ili “JAG”, pravni je ogranak mornarice Sjedinjenih Država. Danas se korpus sastoji od svjetske organizacije s više od 730 naručenih časnika koji služe kao zagovornici sudaca, 30 službenika s ograničenim dužnostima (zakon),500 angažiranih članova (prvenstveno u ovlaštenju Legalmana) i gotovo 275 civilnog osoblja, a svi služe pod vodstvom suca nezavisnog odvjetnika mornarice.

Sjedište Korpusa suca nezavisnog odvjetnika Ministarstva mornarice Sjedinjenih Država nalazi se u dvorištu washingtonske mornarice u Washingtonu.

Michael Baxter, https://realrawnews.com/2023/02/jag-arrests-past-and-current-covid-task-force-members

Povezane objave

Italija izložena fiskalnom ratu EU-a

HF

Incidenti u Južnokineskom moru

hrvatski-fokus

Krah američke demokracije

HF

U EU-u žele odlučivati iznad naših glava

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više