Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Demokracija na bošnjačko-muslimanski, džihadističko-isilovski način

Bošnjački kršćanofobisti najavljuju vjerski rat cijelom svijetu

 

Društvo u kojem lopov, čuvajući vlastiti položaj na kojem se nalazi kriminalskim poslovima čuva ukradeno, viče uhvatite lopova, je društvo koje ne zaslužuje da postoji. Svojom političko lopovskom truleži truje i zasmrđuje ne samo zajednicu koja ga čini nego i susjedstvo i daleko šire okruženje. Takva društva su lopovska i na lopovluku se održavaju. A svaki oblik lopovštine je korak do zločina. Jer ne može se biti lopov a da nisi zločinac, ubojica i obratno. Školski primjer, kao svjetski politički raritet lopovskog društva je bosansko i hercegovački dio pod teokratskom (teokratizam je oblik i zločina i lopovštine), vlašću pripadnika muslimanske zločinačke armije, nekažnjenih ratnih zločinaca, vehabija, mudžahedina, muslimanskih raznih partija, udruga i zajednica. Uz to i svakodnevni dokazi lažnih sveučilišnih diploma svakog predznaka, koje su se pisale u centrali najveće ratne i poratne muslimanske partije SDA, i koje se, gotovo, pa prodaju na tržnicama, dokaz je apsolutnog truleža, i razlog za ukidanje, i novo teritorijalno resetiranje, novi početak nove Bosne i Hercegovine, na pravu i pravdi svatko na svom teritoriju, svatko u svom izabranom uređenju.

Bošnjačka vika, dok politički kradu nebošnjake, zapravo Hrvate i galama na sve koji nisu u njihovoj ratnoj koloni, te stalno prozivanje onog drugog i drugačijeg bilo unutar beha zajednice ili u svijetu, najbrutalnije je razaranje daytonske Bosne i Hercegovine. I to od strane političkhi bošnjačkih lopova, nekažnjenih ratnih zločinaca i isilovaca kojima nije dosta izetbegovićiziranja, komšićiziranja i isiliziranja već čine sve da tu zajednicu kršćanstva i islama afganistaniziraju i iraniziraju kako bi zaratili sa cijelim slobodnim svijetom, kojeg iz dana u dan prozivaju i ratom mu prijete.

Iz prijetnje već se prelazi na ratno huškačka  okupljanja ispred međunarodnih institucija u etnički i vjerski čistom bošnjačko -muslimanskom Sarajevu. Poglavito se beha situacija ratnički  radikalizirala otkako je poglavar Islamske Zajednice Bosne i Hercegovine reis Husein Kavazović preuzeo ulogu glavnog muslimansko-bošnjačkog vojskovođe.

Pokazalo im se da je zet Komšić potrošeni materijal budući da u četiri od Hrvata ukradena mandata u beha Predsjedništvu ništa od obećanja nije ispunio. Sve što je obećavao svojim bošnjačkim biračima bila je laž čak veća i od one što je Alija obećavao Muslimanima kada je započeo vjerski beha sukob. Zbog ta dva velika muslimansko-bošnjačka lažova, i onog trećeg britanskog Ashdowna koji je lažima sakrio odgovornost britanskih i iranskih obavještajaca za zločin u Ahmićima, Bosna i Hercegovina je trajno podijeljeno društvo, koje poćiva na lopovluku i kojeg lopovi čuvaju i brane. Takvo društvo nema nikakva prava, niti bilo kakvog utemeljenja na opstanak. Ono je samo sebe osudilo na propast. Ne uspijeva ga spasiti i u miru održavati čak ni Svjetska zajednica, koja ga je i stvorila kao neki politički eksperiment.

Iako su takva društva ne priznata bilo gdje u svijetu, pa čak i sa sličnijim nacionalnim i vjerskim sastavnicama, i rečeno da su multi-kulti propale i neodržive ideje, napose one islamsko kršćanske što potvrđuju i sto posto  vjerski čiste muslimanske države, muslimanski ratni, još uvijek nekažnjeni zločinci financijskim injekcijama iz islamskih zemalja i terorističkim slikama ubijenih nedužnih građana slobodnog kršćanskog svijeta što ih islamisti slikaju po europskim gradovima, potkupljuju dio Međunarodne zajednice za svoje nacifašističke ideje, mirnodopskog stvaranja čiste muslimanske Bosne i Hercegovine.

Ono što te multi-kulti tvorevine uistinu čini neodrživima je i povijesna činjenica da nikada nisu bile slobodan  izbor njenih nacionalni i vjerski identiteta, napose ne malobrojnijeg naroda. One su utočišta zločinaca, ubojica, diktatora i terorista brojnijeg naroda. To su radilišta zlikovaca i lopova koje stvara brojniji multi-kulti partner, što potvrđuje i suvremena bošnjačka proizvodnja Komšića u federalnoj beha tvorevini. A koliko su opasno ratnički, destruktivno lopovski i zločinačko diktatorski otrovni politički proizvodi marke Komšić, vidi se u liku bošnjačkog zeta koji je u šesnaestogodišnjoj političkoj krađi Hrvata izrastao u suvremenog sultana zločinačkih manira poznati iz perioda turskog danka u krvi, kadija te tuži kadija ti sudi. I ne samo da bi bošnjačko muslimanski zet tužio i sudio hrvatskom narodu, nego kao Erdoganov potrčko i Izetbegovićev sluga, tužaka i sudi i Ameriku, njenog veleposlanika u Erdoganovom amanetu dobivenog od ratnog zločinca Alije, tužaka i osuđuje i Visokog predstavnika u zbirnom beha entitetu.

Drži vojnik zločinačko-terorističke vjerske muslimanske armije, kradljivac hrvatskih mjesta u institucijama beha vlasti, član muslimansko-bošnjačkog beha Predsjedništva kojeg biraju muslimani Bošnjaci kao hrvatskog predstavnika, politički lopov i kradljivac, predavanje o demokraciji Americi i Europi. Poučava ih kako to rade Bošnjaci muslimani  u beha zajednici, pa neka to radi cijeli svijet tako.

Demokracija na bošnjačko-muslimanski, džihadističko-isilovski način. Dovode i dovlače s uvrjedljivim transparentima iz svih beha dijelova pod bošnjačkom vlašću, Komšić, Izetbegović, Kavazović, lažna doktorica Alijina snaha Sebija, bivša muslimansko-bošnjačka ministrica vanjskih poslova Bisera Turković, ratne muslimanske zločince, njihove udruge i partije, muslimansko-bošnjačke predsjednice samih sebe i svojih zajednica, pred ured Visokog predstavnika i američkog Veleposlanstva. Urliču i vrijeđaju, ratom i terorom prijete da će zapaliti ne samo kipući bosanski lonac, nego i Ameriku i Europu. Slike kakve se viđaju u najkršćanofobičnijim islamskim zemljama, vide se i u iraniziranom Sarajevu. Bošnjački kršćanofobisti najavljuju vjerski rat cijelom svijetu, početak je u zeleno isiliziranom Sarajevu, a kraj bi mu trebao biti u poraženoj Americi i Europi.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Zašto ratni zločinac Džemal Merdan nije priveden?

hrvatski-fokus

Poturčenje Bošnjaka se nastavlja…

HF

Stipe Mesić potiče arabizaciju Bosne

HF

Cijela zemlja postaje Gornja Maoča

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više