Hrvatski Fokus
Znanost

Sljedeća p(l)andemija već je isplanirana: SARS + HIV + H5N1 (ptičja gripa)

Sanofi, još jedan farmaceutski konkurent, kaže da već ima lijekove za H5N1 na zalihama i da su „spremni“

 

Ako ste mislili da demontiranje lažne „pandemije“ koronavirusa iz Wuhana (Covid-19) od strane republikanaca i konzervativnih medija znači kraj svih budućih potencijalnih lažnih psiho-operativnih izbijanja epidemije i javnozdravstvenih „hitnih slučajeva“, razmislite ponovno.

Farmaceutska industrija, ili točnije industrija cjepiva, u suradnji s moćnicima, upravo sada planira sljedeću p(l)andemiju, za koju neki tvrde da je već u potpunosti isplanirana i da samo čeka da bude „oslobođena“ kada dođe određeno vrijeme.

Neke od najvećih korporacija za cjepiva na planetu navodno pripremaju svoje potpuno nove injekcije za humanu ptičju gripu H5N1 – za ovu pripremu dr. Paul Cottrell kaže da će biti oslobađanje neke vrste himernog biološkog oružja sastavljenog od virusa SARS-a, HIV-a i ptičje gripe.

U izvornom tekstu objavljen je i videozapis razgovora (Brighteon.com) s dr. Cottrellom za Health Ranger Report – pa pogledajte i poslušajte kako biste saznali više o tome –tj. zašto on to misli: Proizvođački divovi cjepiva GlaxoSmithKline (GSK), Moderna i CSL Seqirus nedavno su rekli Reutersu da su već započeli ili će uskoro početi testirati nove injekcije (cjepiva), koje su dizajnirane za borbu protiv hipotetske „mutirane“ verzije virusa H5N1 koja se prenosi na ljude.

Sanofi, još jedan farmaceutski konkurent, kaže da već ima lijekove za H5N1 na zalihama i da su „spremni“, što znači da su spremni za puštanje u promet u trenutku kada vlada bude spremna najaviti sljedeću pandemiju br. 2.0.

Moderna je naznačila da će se njezine injekcije protiv H5N1 napraviti korištenjem iste tehnologije glasničke RNK / messenger RNA (mRNA) koja se nalazi u njezinim injekcijama cjepiva protiv Covid-19 – to znači još više vršnih proteina virusa u ljudskim tijelima.

Raffael Nachbagauer, izvršni direktor Moderne za zarazne bolesti, također je izjavio da je kompanija spremna započeti s testiranjem svojih eksperimentalnih injekcija protiv ptičje gripe na ljudima u prvoj polovici 2023. te da je sposobna to učiniti „vrlo brzo“ u slučaju proglašenja epidemije.

(Povezano: dr. Joseph Ladapo, glavni kirurg Floride nedavno je izjavio da nitko ne bi trebao uzimati injekcije cjepiva protiv Covida, bez obzira na godine, jer su injekcije opasne i imaju „užasan sigurnosni profil“).

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) kaže da su infekcije ptičjom gripom kod ljudi rijetke, pa kako može doći do nove pandemije? Prema „znanstvenicima“, ptičja gripa već se brzo širi Europom i nedavno je prešla na Sjevernu i Južnu Ameriku, ubivši pritom gotovo 200 milijuna ptica i drugih životinja. Prvo izbijanje navodno se dogodilo u listopadu 2022. na farmi nerca u sjeverozapadnoj Španjolskoj. U SAD-u oko 52 milijuna ptica u 46 saveznih država ili je uginulo ili je ubijeno nakon izlaganja virusu. Nije jasno jesu li isti lažni PCR testovi korišteni tijekom Covida primijenjeni i za uzimanje briseva kod ovih ptica u svrhu potvrde infekcije.

Ovo je izgovor koji nam sada daju za nestašicu jaja, tvrdeći da su desetci milijuna kokoši morali biti ubijeni zbog opasnosti od ptičje gripe. Sada jaja mnogo koštaju i sve ih je teže pronaći u trgovini.

Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), rizik od ptičje gripe za ljude praktički ne postoji. Samo četiri slučaja ljudske infekcije ptičjom gripom prijavljena su prošle godine, od toga dva u Španjolskoj, jedan u Kini i jedan u SAD-u.

Jedini način na koji će ptičja gripa doista postati prijetnja ljudima jest ako se s njom manipulira na isti način na koji se vjeruje da se manipuliralo Covid-om u laboratoriju pomoću tehnologije dodavanja/povećanja funkcije virusa.

„Sljedeći će biti aerosol HIV-a sa SARS-om i ptičjom gripom (H5N1),“ napisao je jedan komentator, ponavljajući mišljenja dr. Cottrella. „Gdje je naš heroj?“

(Napomena: HIV je virus humane imunodeficijencije koji uzrokuje stečeni sindrom imunodeficijencije/AIDS; SARS je teški akutni respiratorni sindrom čiji uzročnik je koronavirus SARS-CoV).

„Njihov profit mora opadati“, napisao je drugi o naporima Big Pharme da ponovno zaradi rekordnu dobit od još jedne proizvedene panike.

Više najnovijih vijesti o Pandemiji 2. / Pandemic 2.0: Bird Flu Edition možete pronaći na Pandemic.news.

Izvor:

  1. The Epoch Times: „Vaccine Companies Say They ‘Stand Ready’ for Potential H5N1 Bird Flu Outbreak in Humans“; 21. 3. 2023.; www.theepochtimes.com/health/
  2. Brighteon: Dr. Paul Cottrell reveals the next chimeric bioweapon likely to be deployed: SARS+HIV+H5N1; videozapis razgovora dr. Cottrella s Mike Adamsom; www.brighteon.com
  3. Ethan Huff: „The next „pandemic“ is already planned: SARS+HIV+H5N1 (bird flu); Natural News, 24. 3. 2023.
  4. Jim Hoft: „I’m Not Sure Anyone Should Be Taking Them“ – Florida Surgeon General Declares mRNA COVID-19 Vaccines Have a ‘Terrible Profile’ VIDEO, The Gateway Pundit, 17. 3. 2023.; www.thegatewaypundit.com/2023/03/

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Što je Knjižnica demokracije?

hrvatski-fokus

Pozvani da se cijepe dezinformacijama

hrvatski-fokus

Nove digitalne tehnologije protiv privatnosti

HF

Stanković gledateljstvo doveo u zabludu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više