Hrvatski Fokus
Religija

Kontinentalna skupština sinodalnog LGBTQ putovanja – samoubojstvo Crkve i čovječanstva

Svima mora biti jasno da je Bergogliov sinodalni put zapravo lažni put koji vodi samouništenju Crkve, a ne njezinoj obnovi

 

Javno je objavljeno da su sudionici Europske kontinentalne skupštine u Pragu pod Božjom anatemom. Isto vrijedi i za sve sudionike ostalih Kontinentalnih skupština. Sabori još uvijek traju u mnogim mjestima. Zatvaraju se 31. ožujka 2023.

Za Sjevernu Ameriku, tj. SAD i Kanadu, Skupština je kulminirala 17. veljače 2023. u Orlandu na Floridi. Na njoj su sudjelovali izaslanici iz 268 biskupija. Završnom susretu prethodilo je 10 virtualnih sesija. Za Južnu Ameriku ti su se sastanci održali u San Salvadoru od 13. do 17. veljače, u Santo Domingu od 20. do 24. veljače, u Quitu od 27. veljače do 3. ožujka te u Brazilu od 6. do 10. ožujka. Zajednički završni sastanak održat će se u Bogoti od 17. do 20. ožujka 2023.

Za Australiju i Oceaniju Kontinentalna skupština održana je na Fidžiju od 5. do 9. veljače, za Europu u Pragu od 5. do 12. veljače, za Bliski istok u Bejrutu od 12. do 18. veljače, za cijelu Aziju u Bangkoku od 23. do 27. veljače. Veljača. U Africi se održao u Addis Abebi od 1. do 6. ožujka.

Tko je inicijator ovog svjetskog sinodalnog putovanja? Pseudo papa Franjo. Danas već vidimo da je njegov glavni cilj devastacija Crkve, a ne njezina obnova. Odabrao je legalizaciju sodomije kao glavno sredstvo postizanja samouništenja Crkve. Prvi put je lukavo odobrio sodomiju tijekom konferencije za novinare tijekom leta iz Rio de Janeira 2013. O homoseksualcima je rekao: “Tko sam ja da im sudim?” Drugim riječima, Bergoglio više ne kvalificira aktivnu sodomiju kao težak grijeh. Na Veliki četvrtak 2015. pseudo Papa je javno poljubio stopala transseksualca. Ovom gestom odobrio je ne samo sodomiju nego čak i transseksualizam. Danas se to povezuje s drastičnim kirurškim zahvatom promjene spola. To je brutalan zločin protiv ljudske prirode.Na svim svojim putovanjima, ali i kada boravi u Vatikanu, Bergogliova je pozornost usmjerena prvenstveno na homoseksualce i transseksualce. Odobrava im duge pojedinačne audijencije u Vatikanu.

U vrijeme dok je bio kardinal u Argentini, vukao je političke konce da progura legalizaciju istospolnih zajednica. U Irskoj (2018.) pseudo Papa je pozvao roditelje da ne sprječavaju svoju djecu da prihvate homoseksualnost ili transseksualnost koja im se nameće u školi ili javnom propagandom. Kad se vraćao iz Irske, objavljeno je pismo bivšeg američkog nuncija Carla Maria Viganòa, gdje je otvoreno ukazao na postojanje homoseksualne mreže u Crkvi, uključujući i stravičan slučaj kardinala McCarricka koji je zataškao Bergoglio. U pismu je stoga Viganò pozvao Bergoglia da podnese ostavku.Pojam LGBT prvi je put podmuklo umetnut u crkvene dokumente na Sinodi mladih 2018. Na tiskovnoj konferenciji na povratku sa Svjetskog dana mladih u Panami 2019., pseudo Papa je dao podršku takozvanom pro-LGBTQ seksualnom obrazovanju u školama. Za medije je besramno govorio o seksu bez krutosti za djecu.Kad su se američki biskupi htjeli objektivno pozabaviti problemom zlostavljanja, Bergoglio ih je u tome spriječio.

Prevario ih je pod izlikom da će se problem rješavati na biskupskoj sinodi u Rimu. Ondje je, međutim, uveo tzv. dušobrižništvo ili pratnju za homoseksualne osobe bez ikakvog zahtjeva pokajanja.U ljeto 2019. premijerno je prikazan dokumentarac Francesco u kojem pseudo Papa promovira gay brakove i gay posvajanja djece.Godine 2021. pseudo papa je otvorio tzv. sinodalno putovanje navodno namijenjeno obnovi Crkve. Ali to je zapravo kopanje groba za Crkvu. Prije nego što je započeo ovaj sinodalni proces, organizirao je Amazonsku sinodu s ciljem legalizacije idolopoklonstva. Čak je to i proveo u praksi ustoličivši demona Pachamama u Vatikanu 2019. Godine 2022. pseudo Papa se javno posvetio Sotoni i demonima pod vodstvom šamana u Kanadi. Ovo je cinična sprdnja sa svim šehidima! Mučenici su radije trpjeli okrutna mučenja i smrt nego počinili takvu izdaju kao Franjo Bergoglio.Svima mora biti jasno da je Bergogliov sinodalni put zapravo lažni put koji vodi samouništenju Crkve, a ne njezinoj obnovi. U tu je svrhu već 2015. pripremio dokument Amoris Laetitia, u kojem dokida općevažeća moralna načela i u svom subjektivizmu promiče legalizaciju grijeha. Ovo nije Kristov put; ovo je put antikrista.Bergoglio je 24. siječnja 2023. rekao svjetskim medijima da svaki biskup mora proći obraćenje kako bi u Crkvi primio nepokajničke LGBTQ osobe. Štoviše, rekao je da se homoseksualnost ne smije kriminalizirati. To znači da se više ne može zvati ono što jest: teški grijeh i odvratnost – gr. atimija (usp. Rim 1,26). Pseudo Papa se tako ne bori samo protiv državnih zakona, već i protiv Božjih zakona.Nakon toga Bergoglio je otišao u Afriku.

ije namjeravao pomoći afričkom narodu koji pati od ugnjetavanja elita, već prije pripremiti teren za svoj samodestruktivni plan. No, strateški je tajio sve do trenutka kada je na konferenciji za novinare na povratku ponovio da se homoseksualnost ne smije kriminalizirati. Uglavnom, odobravao je i pedofiliju.Uza sve to pseudo Papa je na sebe navukao višestruku anatemu, odnosno isključenje iz Crkve i prokletstvo (usp. Gal 1,8-9). Ujedno je jasno dao do znanja koji je pravi cilj sinodalnog putovanja. To je prijelaz Katoličke Crkve u New Age anticrkvu. Sredstvo za postizanje toga je legalizacija idolopoklonstva i legalizacija LGBTQ-a, odnosno nemorala u Crkvi. Sinodalno putovanje uključuje i uvođenje svećeništva za žene, što je čisto poganski element. Poganske svećenice bile su i sakralne prostitutke.U potpunoj suprotnosti je svećeništvo koje je uspostavio Isus Krist, a koje je rezervirano za muškarce. Tko je Bergoglio i što misli ovaj LGBTQ promotor posvećen demonima da se usuđuje uvesti novo svećeništvo koje je protivno nakani Spasitelja, Svetom pismu i cijeloj Tradiciji?! Bergogliovo takozvano svećenstvo povezano je s poganstvom, homoseksualizmom i uklanjanjem svih univerzalnih moralnih načela i Božjih zakona! To je proces sotonizacije! I sve je to dio agende tzv. sinodalnog putovanja. Izaziva totalni kaos, poremećaj, samouništenje i donosi prokletstvo.Biskup Bätzing, predsjedavajući Njemačkog sinodalnog puta, otvoreno je izašao na Europskoj kontinentalnoj skupštini u Pragu. Sinodalni način tako je postao provokativni presedan za legalizaciju homoseksualizma u Crkvi, uključujući istospolne brakove u crkvama i ređenje feministica ili lezbijki za svećenike. Ovo je tragični otpad od Crkve Kristove.

Ne samo da Bätzing nije bio opomenut u Pragu, nego se samouvjereno ponašao kao autoritet. To je zato što pseudo papa njemačkom putu daje potpunu slobodu djelovanja. Srdačna dobrodošlica Bätzingu otkrila je da je njegova autodestruktivna agenda jednaka agendi Bergogliova globalnog sinodalnog putovanja. Među njima nema bitne razlike.Bätzing je javno izjavio da vjera utemeljena na Božanskoj objavi više nije njegova vjera, Krist nije njegova slika Krista, a Crkva nije njegova slika Crkve. Dakle radi se o prijelazu na New Age anticrkvu s novom ekleziologijom. Kardinal Müller, bivši prefekt Kongregacije za nauk vjere, opisao je Bätzingov govor kao užasnu analizu i rekao medijima da je ova njemačka ekleziologija lažna i samoubilačka… U sljedećoj izjavi kardinal čak koristi riječ ‘sekta’ ‘: “Njemačka sinodalna sekta dijametralno je suprotna katoličkoj vjeri.” U cjelini je istaknuo kako je “sinodalni put doktrinarno nesposoban i kanonski nelegitiman, jer je u očitoj suprotnosti s naukom o naravi i sveopćem poslanju Crkve Kristove”.Sinodalnim putem Katolička Crkva navlači prokletstvo ne samo na sebe, nego i na sve kontinente.

Delegati pojedinih naroda donose ovo prokletstvo na svoje teritorije. Nešto slično se događa kroz globalni raspored gay pridea koji navodi parade gay pridea u glavnim gradovima diljem svijeta. Otvorena demonstracija homoseksualizma navlači prokletstvo na pojedinačne teritorije i posljedično zamagljuje umove ljudi tako da više nisu u stanju razlikovati što je dobro od lošeg, moralno od nemoralnog, te na kraju gube savjest i put spasa mijenjaju za put do uništenja.Poseban oblik spasonosnog pokajanja koji Bog čeka sažet je u tri točke:1) Svaki biskup koji je sudjelovao u skupštini sinodalnog putovanja navukao je Božju anatemu (Gal 1,8-9) na sebe kao i na Crkvu na području koje je predstavljao. Stoga je za spas svoje duše i uklanjanje prokletstva s određenog teritorija dužan javno se odreći i osuditi samoubilački sinodalni LGBTQ hod.2) Ako to ne učini, najmanje tri biskupa u miru dužna su ovlaštenjem svoje apostolske službe iu ime Crkve na određenom teritoriju odreći se prokletstva koje su na sebe srušili sudionici samoubilačkog sinodalnog LGBTQ putovanja.3) Što svaki katolik danas treba učiniti da bude spašen od prokletstva? Molite Svetu uru svaki dan od 20 do 21 sat i pridružite se neprekidnoj molitvi tako što ćete se tijekom dana posvetiti još jednom satu molitve – tzv. molitvenom bdijenju – u vrijeme koje vam najviše odgovara. To će osigurati kontinuiranu molitvu na danom području.

Osim toga, možete posvetiti dan sa sedam kratkih molitvenih zaustavljanja: pri ustajanju, u 9, 12, 15, 18, 21 i na spavanje (usp. Ps 119,164). Time ćete Bogu dati desetinu vremena, odnosno 2,5 sata. Ovo je adekvatan oblik pokajanja i promjene načina života.Isusov poziv na obraćenje povezan je s prispodobom o neplodnoj smokvi. Vinogradar moli vlasnika vinograda: “Gospodine, ostavi ga još jednu godinu: dogodine neka rodi; ako ne, onda ga možete smanjiti.” Ti, Crkva i narod ste smokva. Budite svjesni dragocjenosti vremena: još jedna godina!Na kraju, Isus naglašava: “Ako se ne obratite, svi ćete propasti.” (Lk 13,3) Ne radi se samo o vremenitoj kazni nego o prijetnji vječnog prokletstva! Staza je utabana i to sinodalna LGBTQ staza. Ovaj put navlači prokletstvo na pojedince i čitave kontinente što rezultira unaprijed planiranom depopulacijom. Isus nas, pak, poziva na put spasenja, odnosno na put obraćenja. Krenite na ovaj put danas i ustrajte godinu dana! Spasit ćeš sebe i dati primjer drugima. Zajedničko pokajanje spasit će Crkvu i narod! (BCP) 

Povezane objave

Štalica i slama

HF

Zašto je suspendiran svećenik?

HF

Moja vjera i moji propusti

HF

Užasni i zamorno moralistički Instrumentum laboris

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više