Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Protiv pokliča Za Dom spremni su oni koji su 1991. bili Za Dom nespremni!

Samo su mrzitelji svega hrvatskoga protiv pokliča Za Dom spremni!

 

Sve češće sve više se u politici pojavljuju oni kojima je, ZDS trn u oku jer je to tobože ustaški pozdrav iz doba NDH nisu sigurno bili na bojišnicama domovinskog rata kada je HOS branio Hrvatsku od jugočetničke agresije.

No sve i da je za vrijeme NDH pozdravljalo sa Za dom i Poglavnika spremni, što nije ZDS u oznaci HOS-ovih znakovlja, već izraz spremnosti da se brane domovi Hrvata ugroženi od jugočetnika, protivnici ZDS-a su jugoljubitelji, kojima bi više pristajalo da govore ZDN, odnosno Za Dom Nespremni, što pokazuju služeći birokracijama EU-a i SAD-a, za „Judine škude“, rasprodajom Hrvatske i upropaštavanjem hrvatske proizvodnu industriju i poljoprivredu.

Iz  Sabora HDZ-ov zeleni mladac Jandroković, „izbacuje“ generala Sačića, Bulja i Grmoju jer se usuđuju tvrditi da ZDS nije ustaški već domoljubni pozdrav?! A najveća je sramota što se iz „vladajuće“ većine nitko ne usuđuje tome protiviti, mada je nažalost i među njima ima onih koji su bili u Domovinskom ratu! Ali više ih je strah od AP-a nego od nekoga tko bi ugrožavao njihov vlastiti dom!

AP prema vlastitom priznanju nikada nije služio niti bio u vojsci jer je navodno liječnički konstatirano da je anemičan, a za vrijeme Domovinskog rata je bio u “münchenskoj bojni“! Ali bi zato rado slao Hrvate da se bore u Ukrajini.

Laslo Torma

Povezane objave

Nije znao za brojne koruptivne nepodopštine?

HF

Lažni “antifašisti” za glavu skratili Lolu?

HF

Tito: simbioza metafizike masonstva i komunizma (1)

HF

Nezavisna Država Hrvatska je bila odraz višestoljetne težnje svih hrvatskih ljudi

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više