Hrvatski Fokus
Religija

Skupština sinodalnog LGBTQ putovanja u Vatikanu – Božja anatema

 Legalizacija grijeha sodomije je teži grijeh od same sodomije  

 

Globalna skupština Sinode o sinodalnosti, koja promiče legalizaciju LGBTQ zajednice, trebala bi započeti 30. rujna 2023. u Vatikanu. Svi sudionici će dobiti najtežu Božju kaznu – anatemu – kao i najtežu crkvenu kaznu – latae sententiae izopćenje. Legalizacija grijeha sodomije je teži grijeh od same sodomije. Oni koji promoviraju i legaliziraju grijeh krše Božje zapovijedi i sprječavaju grešnike da se pokaju i slijede put spasenja. Kršenje Božjih zakona je grijeh đavolske oholosti, koja se protivi Bogu Stvoritelju, Vrhovnom zakonodavcu.

Pseudo papa Bergoglio odbija se pokajati i tvrdoglavo ponavlja i povećava svoje zločine. Time griješi protiv Duha Svetoga. I na njega se odnose Isusove riječi o Judi, sinu propasti (Iv 17,12). Neka zastrašujući slučaj pseudo pape potrese savjest barem dijela biskupa i kardinala koji su bili ili namjeravaju doći na sinodsku skupštinu.Bizantsko-katolički patrijarhat, kao glas vapijućeg u pustinji, autoritetom Božjim, još jednom ističe u svezi svjetske skupštine u Vatikanu:Svi sudionici ove organizirane pobune protiv Boga su pod Božjom anatemom i ujedno pod latae sententiae ekskomunikacijom.

Potičemo svećenike i vjernike da upozore biskupe koji promiču sinodalni LGBTQ suicidalni put. To možete učiniti osobno, telefonom, e-mailom ili pisanim putem.

Ilija, patrijarh Bizantskog katoličkog patrijarhata (BCP)

video: grazia-di-dio.wistia.com/medias/96hvdpmrm8

Povezane objave

SOLUS CATHOLICUS – Budimo hrabri!

HF

Norveška predvodnica Sotone

HF

Počivali u miru

hrvatski-fokus

Trijumfalna vrata u Firenci

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više