Hrvatski Fokus
Gledišta

Bunjevac u svijetu hvali Srbiju po pitanju ljudskih prava!

Subotica puna grafita mržnje protiv preostalih Hrvata da se što prije isele, a on u Ženevi laže…

 

Na čelu državne delegacije Srbije u Ženevi koja je „успешно представила Извештај (Srbije) на седници @UN_HRC”, @tomezig se zahvalio “великој већини која је истакла да је препознала уложенe напоре за постигнут напредак” (u oblasti ljudskih i manjinskih prava u Srbiji)!

Najveći prevarant među Bunjevcima i među Hrvatima, Bunjevac iz Donjeg Tavankuta, ministar u srbijanskoj vladi za ljudska i manjinska prava,  predsjednik “jedine relevantne hrvatske političke stranke u Srbiji” i sve i svašta kada je u pitanju preostalih 39.107 Hrvata u Srbiji, obmanjuje (sve za novac!) ne samo sve Hrvate već i cijeli svijet i time se još i hvali!!!

Uz ovaj samohvalospjev nekoliko komentara:

Beograd:

Ministre, ovde se hapse uzbunjivači koji se iz nemoći obraćaju ambasadama! (Zoran Gavrilović);

Imamo predstavnika DSHV-a u vlasti na mjestu ministra manjina T. Žigmanova a grad je pun portreta I grafita mržnje prevenstveno usmereni prema Hrvatima da ne ostanu ovdje. (Ivica Mamuzić, Subotica);

Pročitana su prezimena porodica!!! Ima li negdje sačuvan primerak novena Večernjih novosti, i od tih porodica koje su ostale u Hrtkovcima nisu baš nikome na 1. mestu osim par put godišnje (pa ni vama!). (Hrtkovci oko mitinga Vojislava Šešelja 6. 5. 1992.). (Nikola Petrović)

A ovo su govorili predstavnici Republike Hrvatske u Europskom Parlamentu:

https://www.nacional.hr/rasprava-u-europskom-parlamentu-o-srbiji-srbija-nazaduje/

Branimir Miroslav Tomlekin

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Dokle monopol odvjetničkih tarifa!?

HF

Tko je pozdrav uveo u Hrvatsku vojsku

HF

Veleizdajnici bi i novi mandat!

HF

Nakaradna proesdepeovska palanka

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više