Hrvatski Fokus
Znanost

INFANTICID – Porast smrtnih slučajeva među djecom u dobi od 0 do 14 godina nakon cijepljenja

EU je bio prisiljen započeti istragu o povećanju broja smrtnih slučajeva među djecom od 700 posto do 1600 posto i to otkako je EMA odobrila primjenu cjepiva za djecu protiv COVID-19

 

Početkom listopada 2022. Hrvatski fokus objavio je tekst pod naslovom: „Višak smrtnosti među djecom u Europi raste nakon uvođenja cjepiva za mlađe dobne skupine“ (Hrvatski fokus br. 639. od 7. 10. 2022.).

Krajem lipnja 2023. britanski alternativni, neovisni medij UK Reloaded objavio je tekst koji se nadovezuje na gore navedeni tekst koji je u listopadu 2022. izvorno objavio The Exposé i koji progovara o još jednoj visoko zabrinjavajućoj temi koja se, dakako, prešućuje u mainstream medijima a to je INFANTICID.

Infanticid (lat. infanticidium, od lat. infans – dijete + occidere – ubiti) je naziv za čedomorstvo u najširem smislu i označava namjerno usmrćivanje djece najčešće od osoba koje nemaju neposredne veze s djecom. Po tome se infanticid razlikuje od prolicida. Prolicid je naziv za ubojstvo vlastitih potomaka.

Naime, potrebno je ponoviti slijedeće: Europska unija bila je prisiljena započeti europsku istragu o povećanju broja smrtnih slučajeva među djecom od 700 posto do 1600 posto i to otkako je Europska agencija za lijekove (European Medicines Agency, EMA) odobrila primjenu cjepiva za djecu protiv COVID-19.

Istraga je pokrenuta zahvaljujući ekskluzivnoj istrazi koju je proveo tim stručnjaka u The Exposéu a čiji rezultati su natjerali odjel službene statistike Europske unije da pokrene europsku istragu o tome zašto je došlo do značajnog porasta smrtnih slučajeva među djecom u dobi od 0 do 14 godina otkako je Europska agencija za lijekove odobrila cjepivo protiv COVID-19 za djecu.

Dana 29. 8. 2022. The Exposé je ekskluzivno objavio otkriće da službene brojke o smrtnosti za Europu pokazuju šokantan porast od 691 posto u prekomjernoj smrtnosti među djecom do 33. tjedna 2022. otkako je Europska agencija za lijekove u svibnju 2021. proširila odobrenje za hitnu primjenu Pfizerovog mRNK cjepiva protiv COVID-19 za djecu u dobi od 12 do 15 godina.

Potrebno je naglasiti slijedeće: Prije ove odluke Europske agencije za lijekove (EMA), smrtnost djece u 2021. bila je ispod očekivane stope. No, nakon što je EMA odobrila cjepivo protiv COVID-19 za hitnu uporabu kod djece, stručni tim The Exposéa otkrio je prekomjernu smrtnost među djecom za nevjerojatno i duboko zabrinjavajućih 1599 posto do kraja godine u usporedbi s prosjekom za razdoblje od 2017. do 2020.

Istovremeno, EuroMOMO bilten, tjedan 33, 2022. godine propustio (?!) je navesti povećanu smrtnost djece u dobi između 0 i 14 godina. Međutim, tri tjedna nakon što je The Exposé objavio rezultate istrage koju su proveli njegovi stručnjaci, EuroMOMO je bio prisiljen objaviti te podatke što je vidljivo na snimci EuroMOMO biltena za 36. tjedan u 2022. godini (vidjeti izvorni tekst koji je objavio The Exposé).   

The Exposé nadalje navodi sljedeće: „Nakon što smo shvatili da smo natjerali EuroMOMO da konačno istraži zašto toliko djece umire diljem Europe, odlučili smo ponovno pregledati službene objavljene podatke kako bismo saznali koliko je još djece umrlo između 33. i 36. tjedna u 2022. Ali na naše iznenađenje i gađenje, otkrili smo da je EuroMOMO sada promijenio osnovnu vrijednost, što znači da su svi podatci o prekomjernim smrtnim slučajevima od 2017. do 2022. izmijenjeni od našeg 33. tjedna istraživanja.“

EuroMOMO je promijenio početnu vrijednost kako bi umjetno smanjio ozbiljnost broja smrtnih slučajeva među djecom u dobi od 0 do 14 godina.

The Exposé ističe kako to mogu dokazati zahvaljujući daru „WayBackMachine“ koji je internetska arhiva većine stranica dostupnih na svjetskoj mreži.

Zbog krajnje sumnjive odluke EuroMOMO-a da promijeni početnu vrijednost i to u isto vrijeme kada otvara/pokreće europsku istragu o iznimno visokom porastu smrtnosti među djecom koja se podudara s odlukom Europske agencije za lijekove o odobrenju cjepiva protiv COVID-19 za djecu, The Exposé odlučuje hitno provesti još jednu istragu o porastu prekomjernih smrtnih slučajeva na temelju izmijenjene osnovne vrijednosti.

U izvornom tekstu The Exposé je objavio i grafikon koji prikazuje tjedni višak smrtnih slučajeva tijekom 2020. i 2021. među djecom u dobi od 0 do 14 godina. Objavljeni grafikon preuzet je s web stranice EuroMOMO.

Uz grafikon, The Exposé čitateljima daje objašnjenje: „Kao što možete vidjeti iz navedenog, smrtnost djece tijekom 2020. bila je uglavnom ispod očekivanog broja umrlih. Ovaj trend nastavio se sve do 22. tjedna u 2021., kada je zabilježen porast smrtnih slučajeva iz tjedna u tjedan do kraja godine.“

Zanimljiva je činjenica da se povećan broj smrtnih slučajeva među djecom počeo bilježiti u 22. tjednu 2021. godine, a to se poklapa s tjednom kada je Europska agencija za lijekove (EMA) odobrila „proširenje indikacija za cjepivo protiv COVID-19 Comirnaty (Pfizer) kako bi uključila primjenu cjepiva za djecu u dobi od 12 do 15 godina.“

Međutim, ne skrivaju se samo u Europi stvarni podatci o smrtnosti djece nakon cijepljenja protiv COVID-19. Lažiranje i skrivanje istinitih podataka o umiranju djece nakon cijepljenja protiv COVID-19 otkriveno je i u SAD-u. Briljantan istraživački tim pod nazivom „TheEagle88“ objavio je rezultate jednako tako briljantnog rada na svojem Substacku: „Sustav izvješćivanja o nuspojavama cjepiva u SAD-u, Vaccine Adverse Event Reporting System,VAERS, skriva smrtnost djece ostavljajući polje „Dob“ prazno, iako je dob poznata. Na taj način, svatko tko u VAERS-ovoj bazi podataka pretražuje smrt djece s bilo kojim dobnim parametrima, nikada ih ne pronađe.“

Na temelju ovog šokantnog podatka i uz objavljene primjere stvarnih slučajeva, dr. William Makis objavio je tekst pod naslovom: „VAERS vješto skriva 182 smrti djece uzrokovane cjepivima protiv COVID-19. Nikada ih nećete pronaći. Ovo su neke od najšokantnijih priča o smrti djece cjepiva protiv COVID-19, ali su skrivene od javnosti!“

Dr. Makis potom čitateljima daje nekoliko primjera iznenadne smrti djece nakon cijepljenja protiv COVID-19 koje je objavio VAERS, a podatci su dostupni u njegovom objavljenom tekstu.

Čitateljima Hrvatskog fokusa predstavljam tri primjera:

PRIMJER 1 (VAERS 1483486) – 13-godišnji dječak umro je u snu 3 dana nakon cijepljenja Pfizerovim mRNK cjepivom

Primijetite (u VAERS-ovom dokumentu) da iako je dob poznata, polje „Dob“ („Age“) je namjerno ostavljeno praznim. Poznat je i datum cijepljenja ali je također i ovo polje ostavljeno nepopunjeno. Ovaj dječak je umro u snu 3 dana nakon što je primio Pfizerovo cjepivo. Kao roditelj, želio bih znati nešto o ovome.

PRIMJER 2 (VAERS 1960896) – 17-godišnji dječak počinio je samoubojstvo 2 dana nakon druge doze Pfizerovog cjepiva protiv COVID-19. Primio je Pfizerovo cjepivo 26. listopada 2021., sljedećeg se dana nije osjećao dobro i počinio je samoubojstvo u ranim jutarnjim satima 28. listopada 2021.

Opet je polje za dob ostalo prazno, iako se zna da dječak ima 17 godina.

Zamislite roditelje koji su zabrinuti hoće li cjepiva protiv COVID-19 utjecati na mentalno zdravlje njihove djece. Ovaj tragičan slučaj mogao je utjecati na njihovu odluku da cijepe svoje dijete. Ali ova smrt je skrivena, nećete ju pronaći ni u kakvoj potrazi.

PRIMJER 3 (VAERS 1952747) – 12-godišnji dječak primio je prvu dozu Pfizera 27. studenog 2021. Tri dana kasnije pronađen je mrtav u 1 sat ujutro 1. prosinca 2021. bez ikakvih prethodnih simptoma

Opet, dob dječaka se znade ali nije upisana gdje bi trebalo biti. Ovo je bio najtužniji redak u izvješću: „pacijent je bio sretan i igrao je računalne igrice online sa svojim prijateljima sve dok nije otišao spavati u 23:00 sata 30. studenog 2021. Pronađen je mrtav u 01 sat u noći bez ikakvih prethodnih simptoma.“

Ovaj slučaj je na kraju izmijenjen i opis je u potpunosti uklonjen (kliknite ovdje).

„Sve ostalo na stranu, šokantno je da s obzirom koliko je djece umrlo od mRNK cjepiva protiv COVID-19, da ti proizvodi još uvijek nisu povučeni s tržišta,“ zaključuje dr. Makis.

Izvor:

  1. The Exposé: „EU forced to begin Europe-wide Investigation into 700% to 1600% increase in Exces Deaths among Children since EMA approved COVID Vaccine for Kids thanks to Exclusive Investigation carried out by The Exposé“ – 18. 9. 2022.
  2. Steve Cook: „Infanticide? Why are so many children dying?“ – UK Reloaded, 22. 6. 2023.
  3. Dr. William Makis, COVID Intel/Substack: „VAERS is cleverly hiding 182 child deaths caused by COVID-19 vaccines. You’ll never find them. These are some of the most shocking COVID-19 vaccine child death stories but they’re hidden from public!“ – 10. 6. 2023., https://makismd.substack.com/p/

Želite li saznati više šokantnih podataka o smrti djece, pogledajte:

  1. vaersaware.com
  2. bitchute.com/channel/welcometheeagle88/

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Klimatski sustav cijele regije oscilira sve snažnije

HF

Prilog HAZU-a kurikulnoj reformi (6)

HF

DARPA i tehnologije umjetne inteligencije drugoga vala

hrvatski-fokus

NAR – “vladar jeseni”

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više