Hrvatski Fokus
Znanost

GEOINŽENJERING – Bijela kuća priznala trovanje iz zrakoplova

Biden kaže da je umjetno blokiranje sunčeve svjetlosti odlična ideja za “hlađenje” planeta

 

Lažni predsjednik Joe Biden i njegov nezakoniti režim guraju novi plan “geoinženjeringa” koji bi trebao poprimiti oblik koji bi omogućio ludim znanstvenicima da umjetno blokiraju prirodnu sunčevu svjetlost kao dio loše zamišljene zavjere da se “ohladi” planet i spasi od “globalnog zagrijavanja”.

Nedavno predstavljeno izvješće Bijele kuće daje preporuku da Sjedinjene Države provedu nešto što je nazvano modifikacija sunčevog zračenja ili SRM, što bi promijenilo kemijski sastav atmosfere na takav način da puno manje sunčeve svjetlosti dopire do površine Zemlje.

Baš kao što smo dugo upozoravali da će na kraju postati slučaj, mjere zaštite od sunca poput ove, koje su mediji pod kontrolom korporacija nazvali “divljom teorijom zavjere”, brzo postaju službena politika prvenstveno ljevičarskih političara kako u SAD tako i u svijetu.

Prema Bidenovom režimu, Kongres je tražio izvješće, a ne bilo tko iz izvršne vlasti. Drugim riječima, geoinženjering nije nešto što Biden želi, već nešto što Kongres želi pomoći u zaustavljanju mitske prijetnje poznate kao klimatske promjene izazvane čovjekom.

Bidenovo klimatsko izvješće navodi chemtrailse kao jedno od rješenja za globalno zagrijavanje

U izvješću se nalaze brojni prijedlozi za postizanje SRM-a osim samo zaštite od sunca. Jedna od drugih predloženih metoda uključuje prskanje stratosfere kemijskim aerosolima, tehnologiju popularniju kao chemtrails.

Još jednom, establišment je prije samo nekoliko godina pokušao tvrditi da je ideja o chemtrailsima besmislena i da bi samo teoretičari zavjere ikada vjerovali da tako nešto postoji. Sada imamo vladine dužnosnike ravno iz Bijele kuće koji preporučuju više chemtraila kao rješenje za navodno zagrijavanje planeta.

Druga ideja predložena u izvješću uključuje stvaranje veće pokrivenosti oblakom nad svjetskim oceanima u obliku debljeg morskog sloja; smanjenje količine cirusnih oblaka koji prirodno nastaju; i korištenje velikih reflektora za slanje sunčevog zračenja natrag u svemir.

Sve ove ideje također uključuju chemtrailse budući da mnogi sada vjeruju da se chemtrailsi koriste, između ostalog, za “zasijavanje” neba s više oblaka, što zapravo blokira prirodnu sunčevu svjetlost da dopre do Zemlje.

Čini se da je tako na temelju promatranja golim okom da svaki put kada su teški dani chemtrailinga, sljedeći dani vide gustu naoblaku i oblačne dane koji bi inače mogli biti sunčani da nebo nije umjetno zasijano geoinženjeringom.

Umjetno petljanje u nebo i klimu očito je vrlo ozbiljna prijetnja planetu. Sve je osmišljeno u svom pravilnom tijeku da djeluje međusobno povezano, a svaki put kada se čovječanstvo pokuša umiješati u to, slijede posljedice, obično negativne.

Ono što Bidenov režim želi da se dogodi sljedeće je formiranje “programa istraživanja” ovih različitih predloženih strategija, za koje kaže da će “omogućiti bolje informirane odluke o potencijalnim rizicima i koristima” blokiranja prirodne sunčeve svjetlosti.

Bidenova Bijela kuća također tvrdi da će daljnje istraživanje tehnologija geoinženjeringa omogućiti bolje razumijevanje “temeljnih elemenata ublažavanja emisija stakleničkih plinova i prilagodbe”.

“SRM nudi mogućnost značajnog hlađenja planeta u roku od nekoliko godina”, objašnjava izvješće.

Od sada, Bidenova Bijela kuća tvrdi da “ne postoje planovi za uspostavljanje sveobuhvatnog istraživačkog programa usmjerenog na modifikaciju sunčevog zračenja.”

logicno.com/zivotni-stil/biden-kaze-da-je-umjetno-blokiranje-sunceve-svjetlosti-odlicna-ideja-za-hladenje-planeta.html

Povezane objave

Svjetska zdravstvena organizacija konačno priznaje problematičnu pouzdanost PCR testova

hrvatski-fokus

Europa jača kiber snage

HF

Dolazi trenutak hipnotičkog plesa smrti

HF

Bill Gates, Monsanto i eugenika

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više