Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Ne može se izbrisati trinaest i pol stoljeća kršćanstva u Bosni i Hercegovini

Devedesetih godina prošloga stoljeća Hrvati katolici su se obranili od biološkog nestanka

 

Muslimani-Bošnjaci svakim se novim danom pokazuju i potvrđuju osvajačkim potomcima Osmanlija i odanim čuvarima osmanizma u kraljevini kraljice Katarine. Ne biraju oružja i sredstva kojima opravdavaju cilj, povratak Turske u Bosnu i Hercegovinu i provode izdaju Bosne i Hercegovine Turskoj. U nizu izmišljenih oružja najbolje se služe lažima, a one se pokazuju i učinkovitim, prema kojima je Bošnjake naučio lagati otac laži, ratni zločinac i izdajnik Bosne i Hercegovine Turskoj Alija Izetbegović. Samo po velikoj laži, ratnim zločinima, ubojstvima bosanskih fratara, silovanjem časnih sestara, konclogoru u Lašvanskoj dolini u kojem je držao 70 tisuća zatočenih i izgladnjivanih Hrvata, te veleizdaji zemlje polutisućljetnom povijesno najbrutalnijem okupatoru, Alija je ostao zapisan u beha povijesti. Njegovim sljedbenicima i fanatičnim pristalicama i to nije dovoljno pa laž šire na sve strane tragične beha prošlosti pod turskom okupacijom, prenoseći je i u svijet kako ju je prenosio kao tvorac laži dvadesetog stoljeća i ništa manji lažov a za beha budućnost jednako tragičan je i Paddy Ashdown (na slici), čija laž je zemlju trajno raskomadala na britanski način, a čiji zločini po svijetu su ravni isilovskim. 

Ne smeta tim zapjenušenim islamistima ni povijesna činjenica koja potvrđuje da je svaki lažov zločinac i ubojica, a svaki zločinac i ubojica lažov. No takvim zločincima i lažovima kalibra Alije Izetbegovića i Paddyja Ashdowna te ubojite i za beha zajednicu razarajuće laži, okupatorsko osvajačkih brutalnosti, nisu smetale i oni su se njima služili cijele svoje živote. Jedini trag koji su iza sebe ostavili je zločin i laž. Dvije kategorije kojima se njihovi politički nasljednici i danas u punom kapacitetu koriste na beha prostoru, zbog čega je zbirni beha entitet i postao teritorij zločina i laži. Žrtve tih zločina su nemuslimani, napose katolici Hrvati, i sama kraljevina kraljice Katarine, prije osmanlijske okupacije zemlja kršćana i kršćanstva, Europljana i europejstva.

I u genocidnom pohodu na Europu i njenu kršćansku kolijevku u Katarininu kraljevinu silom i mačem dođoše muslimani i islam pred kojima u bolnim mukama stradanja, što je bila sudbina svih okupiranih kršćanskih naroda, nestade i kršćanstva i kršćana. I taj proces osvajačkog širenja islama i tragičnog nestajanja kršćana i kršćanstva traje i danas oružjem laži kojim se koriste potomci Osmanlija. Iz glava bošnjačkih lažova napunjenih vjerskom mržnjom prema kršćanima, poglavito prema katolicima koji su ih obranili od biološkog nestanka nakon tajni beogradskih srpsko-muslimanskih pregovora diobe BiH, na Alijinom amanetu ostavljenom turskom konfesiocidistu koji i danas osvojenu crkvu u Carigradu pretvara u džamiju i prvi u njoj, kao Osvajač Silni, klanja, svibanjskih dana 2023. godine izlazi laž koju zaokružuju u jubilarni 575-godišnji okvir.

Naime, građanizirani i onaj dio Ostali bošnjačkih osvajačkih unitarista i centralista, ponosni potomci Osmanlija ubaciše u još uvijek ratni beha prostor laž u koju čak i sami ne vjeruju, ali eto dobro im je došla kao oružje krivotvorenja kršćanske prošlosti kraljevine kraljice Katarine. Otimanje prošlosti narodu, otimanje je i njegove sadašnjosti i ubijanje budućnosti.

Muslimanske ubojice sve od turske okupacije hrvatske katoličke Bosne 1463. godine, i prisilne pojave islama na tim prostorima u kontinuitetu i svim mogućim sredstvima i oružjima ubijaju  budućnost Hrvata katolika, autohtonog i jedinog naroda u Bosni do turskog danka u krvi.

U vrlo prljavom izdajničko agresorskom poslu koji traje, u manjem ili većem intenzitetu i kapacitetu, sve od prisilne pojave islama na ovim našim prostorima, a kojeg je još više brutalizirao Bin Laden sa beha prostora Alija Izetbegović, Bošnjaci pokušavaju islam posaditi u bosansko i hercegovačku zemlju i prije njegove nasilničke pojave, prije negoli ga Turci posijali ognjem i mačem u kraljevini kraljice Katarine, čija kruna i danas čeka u Vječnom gradu na povratak u svoju kraljevinu.  Prekopavajući i zatrpavajući hrvatsko katoličku trinaestipolstoljetnu autohtonu povijest na zemljici Bosni, muslimani Bošnjaci dođoše i do džamije  stare 575 godina, petnaest godina starija i od muslimana i od pojave islama na katoličkoj zemlji. Uistinu laž kao oružje Bošnjaci danas koriste za masovno istrjebljenje katolika i katoličanstva u sada već nepostojećoj Bosni i Hercegovini nego u daytonskom zbirnom entitetu kojeg su međusobno podijelile u vjersko nacionalnom ratu muslimanska Armija BiH, srpska vojska BiH, i hrvatsko Vijeće Obrane Herceg Bosna.

U takvoj tronacionalnoj Saveznoj Bosni i Hercegovini, zasigurno jednog dana koji će biti prijelomni i jamac njenog opstanka u međunarodno joj priznatim granicama, bošnjačka laž ne će biti moguća na svakom njenom dijelu, jer je ne će sva djeca učiti.

Govoriti i još uz to i slaviti 575. godišnjicu džamije na bilo kojem beha dijelu bošnjačko je ne priznavanje kršćanskog korijena na kojem je izrasla Bosna i Hercegovina, a time i negiranje katolika i katoličanstva. U tom muslimanskom obilježavanju nemoguće 575. godišnjice džamije samopriznavanje je istine turske gradnje džamija na temeljima fratarskih samostana i crkava, među koje zasigurno spada i Turhan Emin-begova džamija u Ustikolini. Takvim džamijama izgrađenim na temeljima porušenih crkava Bosna i Hercegovina je, kao ni jedna turska pokrajina u prošlosti, pokrivena gotovo na svakom svom kršćanskom dijelu. I danas proći po muslimanskim selima Lašvanske doline gdje su Turci i počinili najstrašnije zločine kršćanocida i crkvocida, a Muslimani ih u vjerskom beha ratu za teritorij devedesetih godina XX. stoljeća ponovili u najbrutalnijem obliku, Zukići, Alihodže, Karahodže…, mnogi piramidni oblici, gotovo ljudskom rukom oblikovanih brdašca kriju zatrpane katoličke crkve, od kojih su neke u njihovim, gotovo najsvetijim dijelovima, sami Muslimani šezdesetih godina prošlog stoljeća otkopali pri gradnji bilo kuća ili pomoćnih objekata.

No to sjećanje na zatrpane crkve održavano je govorom stari, koje je kasnije komunistički režim ušutkao u ime lažnog mira u krvoločnim stegama “bratstva i jedinstva”. To danas čine Bošnjaci lažima pod kojima zemlja puca otkrivajući 575 godina stare džamije, koje nastoje silom nametnuti svojim korijenom , i temeljem lažnog multi-kulti zajedništva, koje danas održavaju gotovo istim zločinima na kojima su u prošlosti izgrađivane džamije na crkvenim temeljima.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Prestanite s političkim muljanjem i petljanjem!

HF

Hrvati na području donje Panonije i Ilirika

hrvatski-fokus

U BiH nikad mira

HF

HVO i Hrvati spasili BiH od Karadžića

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više