Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Probudi se! Zastava ‘ponosa’ Bijele kuće signalizira ideološko preuzimanje SAD-a od strane okupatorskih snaga

Ovdje se radi o promjeni režima, o čijoj smo zastavi sada prisiljeni pozdraviti. Naciju je preplavila LGBTQIA+ politička mašinerija, ukorijenjena u probuđenom neomarksizmu

 

Stravično isticanje zastava Sjedinjenih Američkih Država od strane Bidenove administracije podređenih zastavi duginih boja na “Proslavi ponosa” u Bijeloj kući još je jedan neosporan pokazatelj da se dogodilo ne tako prikriveno-neprijateljsko ideološko preuzimanje vlade SAD-a – i velikog dijela američke kulture.

Mnogi su brzo istaknuli da drska izložba na južnom trijemu Bijele kuće u subotu krši Kodeks američke zastave koji zahtijeva da američka zastava bude u središtu svakog zaslona s više zastava. No, Bidenova administracija odlučila je ignorirati dugogodišnji protokol i umjesto toga odlučila je prenijeti jezivu poruku.

“Kako bi unaprijedio revolucionarnu transrodnu agendu usmjerenu na djecu, Biden krši osnovno načelo Kodeksa američke zastave i ne poštuje svakog člana američke službe zakopanog pod njegovim bojama”, objavio je predsjednik Judicial Watcha Tom Fitton na Twitteru.

Alarmantna poruka dostavljena svim Amerikancima

Ne podcjenjujte što to znači. Poruka na kojoj se temelji drski zaslon daleko je alarmantnija od jednog slučaja ignoriranja koda zastavice.

Woke-neo marksističke snage koje kontroliraju Bijelu kuću već dugo pokreću svoju poruku o svojoj moći da izbace kršćanstvo i američki patriotizam iz naše kulture. Željeli bi ići dalje, i izvukli bi i iskorijenili oboje iz naše DNK ako bi bili u mogućnosti. To je poruka namijenjena demoralizaciji onih koji ne mogu mirne savjesti podržati pojmove istospolnih brakova, transrodnosti ili propagande učenika u javnim školama.

Godine 2022. te su snage osvijetlile južni trijem Bijele kuće u raskošnim bojama zastave duginih boja nakon što je Joe Biden potpisao zakon takozvani Zakon o poštivanju braka koji je trebao učiniti obnovu nepromjenjive definicije braka između jednog muškarca i jedne žene unutar našeg pravnog sustava gotovo nemogućom.

Bijela kuća južni trijem nakon donošenja takozvanog Zakona o poštivanju braka u prosincu 2022.

Sedam godina ranije, Obamina administracija osvijetlila je sjevernu frontu Bijele kuće nakon drske odluke Vrhovnog suda SAD-a o Obergefellu, čineći istospolne brakove zakonom zemlje.

Bijela kuća nakon što je Vrhovni sud SAD-a istospolni ‘brak’ učinio zakonom zemlje.

Ovdje se radi o promjeni režima, o čijoj smo zastavi sada prisiljeni pozdraviti.

Naciju je preplavila LGBTQIA+ politička mašinerija, ukorijenjena u probuđenom neomarksizmu.

Nije ispaljeno oružje, bombe nisu bačene, niti je pokrenuto biološko ratovanje, ali mnogi sektori nacije predali su se LGBTQIA+ političkom aparatu gotovo bez prigovora. Brzina kapitulacije je zapanjujuća.

Vojni udar

Tko kontrolira našu vojsku? Predsjednik, vrhovni zapovjednik? Združeni stožer? LGBTQIA+ snage su napale i preuzele kontrolu od političkih i vojnih vođa. Prisilili su one koji su se zakleli da će štititi i braniti Ustav SAD-a da umjesto toga služe diktatu strane ideološke sile. Konzervativni domoljubi su protjerani iz naše vojske, dok se rodno zbunjeni potiču da se prijave. Državni udar dogodio se gotovo preko noći, bez ispaljenog oružja, bez bačenih bombi, bez biološkog ratovanja, čak i unutar najkonzervativnijih političkih i vojnih krugova. Svaka grana američke vojske sada pozdravlja zastavu duginih boja, vjerojatno isključujući Crvenu, Bijelu i Plavu.

Vojno-policijski korpus vojske Sjedinjenih Država 1. lipnja 2021.

Oko trga u Rockefeller Centru nalaze se 193 jarbola, od kojih svaki vijori zastavu PONOS-a. Kao što ovaj video tweet potvrđuje, crvena, bijela i plava zastava Sjedinjenih Američkih Država brojčano je nadjačana raskošnom zastavom duginih boja, 193-1.

Skoro 200-1. Strani posjetitelj znamenitosti New Yorka nesumnjivo bi zaključio: Woke LGBTQIA+ marksizam osvojio je ovu zemlju.

Duga je kooptirala gotovo sve kultne znamenitosti i simbole Americane. Gotovo svaka velika sportska liga i tim podlegli su kao i nekad Disneyjevo zabavno carstvo usmjereno na djecu davno. Čak je i časni Cracker Barrel izbacio stolice za ljuljanje u duginim bojama ispred svojih narodnih američkih kolnika.

Cracker Barrel Old Country Store Mjesec ponosa Objave na Facebooku 2023. i 2021. godine

Zastave i transparenti važni su simboli koji tvrde i uspostavljaju teritorij ili prenose važnu poruku. Kada su istraživači isplovili prema novim svjetovima, postavili su zastavu svoje nacije na pjeskovito tlo gdje su njihovi brodovi sletjeli, zahtijevajući novootkrivenu zemlju za svog kralja i kraljicu. Kada su Neil Armstrong i Buzz Aldrin kročili na Mjesec u srpnju 1969., jedna od prvih stvari koje su učinili bila je posaditi zvijezde i pruge u jalov mjesečev krajolik, izjavivši cijelom čovječanstvu na Zemlji da je do Mjeseca prvi put došao SAD. Ta zastava je zadala težak simboličan, ponižavajući udarac Sovjetima: izgubili su svemirsku utrku. Bijela kuća, utemeljena i na onome što govori i na onome što ne uspijeva reći, jasno je dala do znanja da ni kršćanstvo, patriotizam ni naši herojski veterani ne zaslužuju isto poštovanje, čast i dostojanstvo koje daje LGBTQIA + političkoj mašineriji.

Doug Mainwaring, https://www.lifesitenews.com/blogs/wake-up-white-house-pride-flag-signals-ideological-takeover-of-the-us-by-an-occupying-force/

Povezane objave

Zeleno-Lijevi islamisti ruše njemačko društvo

hrvatski-fokus

Danke Frau Merkel!

hrvatski-fokus

Od Madisona do Trumpa

HF

Velike ideje i mali narodi

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više