Hrvatski Fokus
Znanost

BOLNICE POD PRITISKOM – Pfizer stoji iza trans sakaćenja djece

LGBTIQ organizacija pruža bolnicama smjernice o tomu kako mogu odvesti još više djece u operaciju promjene spola

 

Povećanje transrodnog fenomena među djecom, koji je nastao u Sjedinjenim Državama, nije slučajnost. U velikoj mjeri to je zbog utjecaja krajnje lijeve Kampanje za ljudska prava (HRC). LGBTIQ organizacija pruža bolnicama smjernice o tome kako mogu odvesti još više djece u operaciju promjene spola. HRC u velikoj mjeri financira Pfizer…

Uz financijsku potporu Pfizera, HRC je odgovoran za osnivanje transrodnih klinika u ustanovama kao što je Dječja nacionalna bolnica (CNH) u Washingtonu, DC. Od 2019. godine Beth Rempe, medicinska sestra u CNH, primijetila je da liječnici nose transrodne igle. Medicinske sestre počele su ispitivati nevinu djecu o njihovim omiljenim “zamjenicama spola”.

Tijekom istog razdoblja, sve više pacijenata, osobito mladih djevojaka, iznenada su propisani blokatori puberteta i hormoni. Još su zabrinjavajuće bile interne promjene politike HNH koje su omogućile zaposlenicima da iz hira promijene spol.

Do 2022. godine, rekao je Rempe, CNH je počeo zahtijevati od osoblja da koristi željene zamjenice pacijenata na upit. I to unatoč činjenici da su se njezini europski kolege u to vrijeme još uvijek suzdržavali od toga. Jer su se bojali da će samo kroz ovu praksu stvoriti “rodnu disforiju” kod djece, koja prethodno nisu bila prisutna.

A u pozadini je Pfizer

Rempe je napustio CNH 2022. godine nakon što je podnio zahtjev za izuzeće i odbijen je. Nije htjela djeci davati blokatore puberteta i hormonske lijekove. To joj narušava savjest i uvjerenja, rekla je američkom mediju.

“Stalno sam se nalazio u situacijama u kojima se nisam osjećao etički ugodno”, rekao je Rempe. Otkad je napustio CNH, Rempe istražuje. Pokušala je saznati što se dogodilo bolnici u kojoj je radila 16 godina. Je li iza novih direktiva stajala skrivena sila koja je vršila pritisak izvana? Ispostavilo se da postoji, a to je bio HRC.

HRC upravlja onim što je poznato kao Indeks korporativne jednakosti (CEI), sustav bodovanja za usklađenost LGBTIQ osoba koji stoji iza nedavnog fijaska Bud Lighta s transrodnim “influencerom” na društvenim mrežama Dylanom Mulvaneyjem. HRC također upravlja Indeksom jednakosti u zdravstvu (VISOKO učilište), koji je u osnovi isti kao CEI, ali za zdravstveni sustav. Koristeći ljestvicu od 100 bodova, HRC rangira bolnice prema “jednakosti i uključivanju njihovih LGBTIQ pacijenata”. Ovu ljestvicu financiraju i Pfizer i udruženje farmaceutske industrije PhRMA.

Što više transrodnog sakaćenja bolnica promovira, to je viša na ljestvici visokih učilišta koju financira Pfizer. Što manje LGBTIQ bolnica podržava i promovira, to je niža ocjena visokog učilišta. Inače, visoko učilište ni na koji način ne priznaje izuzeća koja se temelje na savjesti ili vjeri, čime se inherentno diskriminiraju kršćani i drugi vjerski liječnici koji se protive sakaćenju djece.

Pfizer nije odgovorio na komentar

Dječja bolnica u kojoj je Rempe radio dobila je savršenu ocjenu visokog učilišta. Na pitanje Washington Free Beacona za komentar o tome, Brian Newell iz PhRMA-e potpuno je umanjio značaj indeksa, tvrdeći da PhRMA “nije bila uključena u razvoj”. “Naš rad s Kampanjom za ljudska prava prvenstveno je usredotočen na pitanja vezana za pristup i pristupačnost lijekova za pacijente, uključujući one koji žive s HIV-om”, rekao je Newell. Pfizer, s druge strane, nije odgovorio na zahtjev za komentarom.

Sve što HRC ocijeni “diskriminirajućim”, uključujući negiranje ozljeda i sakaćenja djece, rezultirat će snižavanjem bolničkog visokog učilišta. A s tim odbitkom dolazi i prijetnja smanjenim financiranjem ili drugim “smiješnim” kaznama, što potiče bolnice da potaknu što veću LGBTIQ perverziju kako bi dobile najvišu ocjenu.

https://derstatus.at/medizin/pfizer-hinter-trans-verstuemmelung-von-kindern-869.html

Povezane objave

Razvoj istraživačkih infrastruktura u Europskoj uniji

HF

Umro astronaut Eugene Cernan

HF

Genetski modificirana djeca (2)

HF

Opasna tehnologija 5G

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više