Hrvatski Fokus
Religija

Pobačaj je djelo sotonskog obreda

Pogansko štovanje lažnog boga “Moloha” slično je današnjem štovanju pobačaja

 

Upozorenje nadbiskupa odjeknulo svijetom: ‘Pobačaj je djelo sotonskog obreda’. Pobačaj je djelo “sotonskog obreda”, naglasio je to nadbiskup Salvatore Cordileone, tijekom nedavne konferencije o “duhovnom boju”.

Pogansko štovanje lažnog boga “Moloha” slično je današnjem štovanju pobačaja, rekao je nadbiskup nadbiskupije San Francisca na konferenciji 25. ožujka, a prenosi quovadiscroatia.

Poganski obredi “u određenom smislu, na novi način, se sada oživljavaju, i ono je dio sotonskog štovanja, pobačaja i žrtvovanja (djece)”, rekao je nadbiskup.

Cordileone je također nagon pro-LGBT aktivista da izbrišu razlike između muškaraca i žena nazvao “demonskim”.

“Dakle, vidite, ovo je brisanje Božje slike s lica Zemlje. Dakle, nije retoričko ili poetsko pretjerivanje nazvati ga demonskim; doslovno jest. Dakle, moramo se angažirati. Moramo se angažirati i na druge načine: politički, aktivistički i edukativni… Sve to, ali najviše kroz naše duhovne ruke”, rekao je.

Vjerni prelat također je pozvao na pokoru, post i molitvu. „Moramo živjeti, a to je zapravo živjeti s duhovnim resursima koje nam Bog daje kroz molitvu, a posebno molitvu krunice. Znamo da đavao mrzi krunicu; on mrzi našu Blaženu Majku. Moliti krunicu svaki dan, moliti je kao obitelj barem jednom tjedno. A pokora, trebamo povratiti praksu pokore koja je toliko… rubna; srećom, tijekom korizme, ovo vrijeme korizme, ljudi se još uvijek donekle sjećaju, ali trebamo činiti pokoru, a posebno postiti.”

https://www.medjugorje-info.com/vjera-i-zivot/upozorenje-nadbiskupa-odjeknulo-svijetom-pobacaj-je-djelo-sotonskog-obreda

Povezane objave

Izvješće o vjerskim slobodama i opasnim trendovima na Zapadu

hrvatski-fokus

Anđeli koji se klanjaju Isusu Kristu

HF

Katoličanstvo u Podrinju do turske agresije

hrvatski-fokus

Povijest se kreće kako se kolijevke njišu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više