Hrvatski Fokus
Religija

Đavao je citirao Božju riječ u pustinji. Kako je Franjo uspio u Lisabonu?

Odobravajući Q-orijentaciju, on također odobrava pedofiliju

 

Bitno pitanje je: Je li Franjo zakoniti papa čak i ako ukida Božje zakone? Ne! Tko god se isključio iz Crkve donoseći anatemu na sebe (Gal 1, 8-9) ne može biti njezina glava.

Citat Francisa Bergoglija: »Potičem vas da razmislite o lijepoj činjenici da vas Bog voli. Bog nas voli onakvima kakvi jesmo, a ne onakvima kakvi želimo biti ili kako društvo želi da budemo. Kao što smo mi!”

Komentar: Bergoglio zloupotrebljava ove riječi, koje su inače istinite. On sugestivno govori o Božjoj ljubavi i istodobno ukida Božje zapovijedi. Promovira sinodalno LGBTQ putovanje. Odobravajući Q-orijentaciju, on također odobrava pedofiliju, između ostalog. Javno promiče “seks bez krutosti” za djecu i druge nemoralnosti. Promiče seksualno (anti)obrazovanje u školama i pozvao je irske roditelje da ne upozoravaju svoju djecu na homoseksualnost i transseksualnost, već da ih potvrde u laži koja im je nametnuta. Govoreći: “Bog vas voli onakvog kakav jeste”, Bergoglio de facto kaže: ne trebate se pokajati, možete živjeti u grijehu. Bergogliov put vodi do uništenja.

Citat iz Bergoglia: “To su iluzije virtualnog svijeta i moramo paziti da ne dopustimo da nas zavaraju: … mjehurići sapuna, suvišne stvari…”

Komentar: Zaista moramo paziti da ne dopustimo da nas zavaraju, ne samo iluzijama virtualnog svijeta, već i lažnim apostolima koji zloupotrebljavaju crkveni autoritet kako bi promicali nemoral.

Bergogliov citat: “Svatko od nas mu je važan, svatko od vas mu je važan. Takav je Isus.”

Komentar: Da, svatko od nas je važan Isusu; Prolio je svoju krv na križ za svakoga od nas. Tko primi Isusa i njegovo evanđelje, postupno je oslobođen ropstva grijehu i spašen je. Ali Bergoglio svjesno ne kaže da je s naše strane potrebno nazvati nemoral nemoralom, tj. Svećenik moli na misi: “… da, uz pomoć Vašeg milosrđa, uvijek možemo biti slobodni od grijeha …” Bergoglio, međutim, legalizira grijeh na sinodalnom LGBTQ putovanju.

Citat iz Bergoglija: “… u Crkvi ima mjesta za sve. Svi.”

Komentar: On bombastično tvrdi da u Crkvi ima mjesta za sve … svatko! Ali on radi upravo suprotno. Hladnokrvno izbacuje kontemplativne sestre na ulicu. U Crkvi više nema mjesta za tradicionalne katolike, odnosno za ljude koji se pridržavaju Svetog pisma i tradicije. Ako netko brani istinu, poput bivšeg američkog nuncija C. M. Viganòa, za njega nema mjesta u Bergogliovoj otpadničkoj strukturi.

Doista je paradoksalno da je na dan kada je Bergoglio izgovorio te riječi, desetak vjernika koji su držali raspela i molili krunicu policija ispratila iz crkve u Lisabonu. Zloglasni pro-LGBTQ isusovački svećenik James Martin trebao je održati LGBTQ misu u crkvi nedugo nakon toga. To je bio prvi put da su crkveni vođe pozvali policiju da poduzme akciju protiv katolika koji se mole na Svjetski dan mladih.

Citat iz Bergoglija: “Isus to jasno kaže. Kada šalje apostole da pozovu ljude na banket, on im kaže: ‘Izađite i dovedite sve’, mlade i stare, zdrave i nemoćne, pravedne i grešnike. Svi, svi, svi! U Crkvi ima mjesta za sve.”

Komentar: Ipak, Bergoglio nam ne govori da Isus također jasno kaže da su oni koji su bili bez vjenčanice – to jest oni koji su ostali u grijehu – bačeni na mjesto gdje je plač i škrgut zuba. Isus govori o paklu i upozorava na njega; Jasno kaže: “Ako se ne pokajete, svi ćete propasti!” Sve! Sve! (Lk 13, 3) Bergoglio je uzor lažnog proroka. Pravi proroci govorili su bolnu istinu za spasenje, iako su bili progonjeni i ubijani zbog nje.

Sinodalni put legalizacije LGBTQ grijeha, kako ga promiče Bergoglio, vodi u pakao. Tamo ima mjesta za sve koji se odbijaju pokajati. Sve! Sve!

Citat iz Bergoglija: »Potrebna nam je velika pomoć, Majka Gospodnja. Ona je i naša Majka. Ona je naša Majka.”

Komentar: Bergoglio šuti o Majci Gospodnjoj u Fatimi pozivajući nas da se pokajemo. Kako bi naglasila važnost pokajanja, pokazala je djeci surovu stvarnost pakla. Bergoglio propovijeda put protiv pokajanja, odnosno štovanje ljudskog ega, put duhovnog i fizičkog samoubojstva.

Citat iz Bergoglija: “Oceani se zagrijavaju i njihove dubine izvlače na vidjelo besramnost kojom smo zagadili naš zajednički dom.”

Komentar: Prema Bergogliju, oceani se zagrijavaju, ali znanstvenici su dokazali da je i globalno zagrijavanje lažno. Štoviše, Bergoglio brine o oceanima i njihovoj besramnosti umjesto da brine o strašnoj besramnosti Crkve. Ne radi se samo o očitoj moralnoj besramnosti, što je dokazano njegovim sinodalnim LGBTQ putovanjem, već io krivovjerjima i javnom idolopoklonstvu. On sam sustavno i podmuklo provodi sve to. Javno se posvetio vragu od strane čarobnjaka koji je puhao u zviždaljku u Kanadi.

Citat iz medija: “On (Bergoglio) misli na toliko nerođene djece … promicanja i integracije onih koji dolaze izdaleka i kucaju nam na vrata…”

Komentar: Što se krije iza ovog cvjetnog jezika? Njegovo razmišljanje o tolikoj nerođenoj djeci rezultiralo je dodjeljivanjem časti masovnom abortusu i otpuštanjem svećenika protiv pobačaja. Što se tiče onih koji dolaze izdaleka i kucaju na naša vrata, zaboravio je dodati da se to odnosi na programiranu islamizaciju Europe i uništenje kršćanstva.

Citat iz Bergoglija: “Gdje plovite, Zapad … s praznim kolijevkama?”

Komentar: Jedan od skupova protiv maloljetničkog pravosuđa u Francuskoj koji je prosvjedovao protiv drastične krađe djece od njihovih voljenih roditelja nazvan je “praznim kolijevkama”. Pitamo: Je li se Bergoglio ikada jasno protivio ovom zlom sustavu krađe djece? Ne, nikad! Nije učinio ništa da zaustavi ovaj najokrutniji sustav protiv djece.

Citat iz Bergoglija: “… vi (Zapad) nudite brzoplete, ali pogrešne lijekove: prikladan odgovor …”

Komentar: Najnagliji i najpogrešniji “lijek” bilo je mRNA cjepivo. Bergoglio je doslovno bio fanatični promotor ovog cjepiva i, suprotno upozorenjima stručnjaka, rekao je da cjepiva moraju biti za sve, za sve. Koliko osakaćenih ili čak mrtvih ljudi Bergoglio ima na savjesti!

Citat iz Bergoglia: “… plodan teren za oblike populizma i teorija zavjere …”

Komentar: Kada je riječ o teorijama zavjere, Bergoglio je prvak, kao što je pokazala nedavna pseudopandemija. Prerano je oglasio uzbunu i zatvorio sve crkve, uključujući i velike blagdane u godini. Što se tiče Covida, sam SZO ga je već uklonio s popisa zaraznih bolesti.

Antiglobalističke političare koji rade za dobrobit naroda on podcjenjivački označava kao populiste.

Što je s potpisivanjem Lisabonskog ugovora 2007. i zaštitom takozvanih ljudskih prava? Ovaj ugovor de facto uništava temelje moralnih vrijednosti, tj. Dekalog je u prošlosti služio kao temelj za pravedno zakonodavstvo. Ova zaklada je uništena. A Francis pjeva hvalospjeve svemu ovome. (bcp)

Povezane objave

Katolička crkva u Donjem Lapcu

HF

Muke afričkih kršćana s koronavirusom

HF

Naslijeđe drevnih poganskih carstava prikazanih kao Zvijeri u Objavi

hrvatski-fokus

Katolička Crkva na udaru masonerije

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više