Hrvatski Fokus
Gledišta

Žalba na rješenje Nevenke Božinović Čupin, sudca Općinskog građanskog suda u Zagrebu

Republika Srbija treba predati tužitelju filmove snimljene u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj

 

URED REGENTA KRALJEVINE HRVATSKE, SLAVONIJE I DALMACIJE

Hrvatski Nacionalni Projekt: “Utvrđenje ništetnim svih sudskih postupaka pokrenutih i vođenih protiv Hrvata u ime Federalne Države Hrvatske”

Zagreb, 29. kolovoza 2023.

Broj: 181.104/2023

     ŽUPANIJSKI SUD U ZAGREBU

     Trg Nikole Šubića Zrinskog 5

     10 000 ZAGREB

Putem

Općinski građanski sud u Zagrebu, br. 51.P-8036/2021, sudac: Nevenka Božinović Čupin, Zagreb, Ulica grada Vukovara 84

Drugovi „borci i rukovodioci“ – Gdje mi je mjesto:

Objavio sam 250 knjiga, izdajem i uređujem sedam časopisa. Tvrdim: Hrvatska nikada nije bila dio Jugoslavije.-

ŽALBA

na rješenje Općinskog građanskog suda u Zagrebu br. 51.P-8036/2021 od 13. srpnja 2023.

Žalim se na BOLJŠEVIČKO RJEŠENJE Općinskog građanskog suda u Zagrebu br. 51.P-8036/2021 od 13. srpnja 2023. godine, kojim se nastavlja SUSTAVNI PROGON MENE I ČLANOVA MOJE OBITELJI ZAPOČET DNE 8. SVIBNJA 1945. GODINE, jer počiva na sljedeće tri lažne tvrdnje:

Ad 1.

„Što se pak tiče zahtjeva da se naloži Republici Srbiji predati tužitelju filmove snimljene u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, ocjena je da za takav zahtjev nema nadležnosti ovog suda za postupanje.“

Filmovi snimljeni u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj su vlasništvo HRVATSKOG NARODA i nema nikakve pravne osnove za njihovo prisvajanje slijedom otimačine/grabeža krađom od strane Države/Kraljevine/Republike Srbije.

Ad 2.

„U pogledu dijela zahtjeva tužitelja pod točkom 1. kojom traži utvrđenje da su filmovi u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj vlasništvo Kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije za naglasiti je da tužitelj nije dokazao postojanje svog pravnog interesa, odnosno nije dokazao da je on legitimiran za podnošenje tužbe za utvrđenje navedenog sadržaja. Okolnost, koju tužitelj iznosi u tužbi o tome da je on od 29. listopada 2020. neosporeni regent Kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije, a koju okolnost dokazuje Izjavom o preuzimanju u svoju nadležnost državno-pravnih poslova Kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije, nije okolnost koja bi kod ovog suda stvorila nedvojbeno uvjerenje da je tome tako. Naime, Izjava priložena na listovima 5 i 6 spisa je izjava, sastavljena i vlastoručno potpisana od strane samog tužitelja, a ne ni od kakvog državnog ili međunarodno nadležnog tijela.“

Nevenka Božinović Čupin, koja se lažno predstavlja kao nekakvo (nepostojeće) „državno ili međunarodno nadležno tijelo“, a zapravo je agent politike Nikole Stojanovića, Nikole Pašića, Dragiše Vasića, Aleksandra Karagjorgjevića i Aleksandra Vučića, nije ovlaštena suditi o tome mogu li ja, i u kojim granicama, biti regentom Kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije (s što i nije predmet ove tužbe).

Ad 3.

„Još treba dodati da utvrđenje okolnosti da je tužitelj regent nepostojeće države, ne predstavljaju utvrđenje (ne)postojanje kakva prava ili pravnog odnosa, pa je takova tužba nedopuštena. Povrh toga, tužitelj nije dokazao niti postojanje pravnog interesa za podizanje tužbe na utvrđenje.“  

Za Kraljevinu Hrvatsku, Slavoniju i Dalmaciju reći da je „nepostojeća država“, i to PRIJE pravomoćne presude Općinskog građanskog suda u Zagrebu u predmetu br. 28.P-2304/2023 MOŽE SAMO TERORIST TIPA Gavrila Principa!      

Slijedom svega navedenog predlažem Županijskom sudu u Zagrebu vratiti ovaj predmet u prvostupanjski postupak na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, ali svakako uz izuzeće Nevenke Božinović Čupin, indoktriniranog boljševičko-stojanovićevskog sudca.  

Dr. sc. Tomislav Dragun, regent Kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije   

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Hrvatski jugomanijaci i karijeristički bolesnici

HF

Protiv brojnih jugoslavenskih i jugokomunističkih laži

hrvatski-fokus

Donjotavankutski trokut i novci

HF

Ministar po mjeri

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više