Hrvatski Fokus
Intervjui

Rusku medicinu kontrolira WHO

Cijeli svijet treba Svjetsku zdravstvenu proglasiti kriminalcima i moraju biti privedeni pravdi

 

Razgovor s ruskim Neovisnim udruženjem liječnika.

“Nasljeđe [pandemije’ u Rusiji] pogoršanje je kroničnih bolesti, ogroman broj žrtava cjepiva i onih koji su umrli od nepravilnog liječenja koronavirusa.”

Nedavno sam imao čast i privilegiju intervjuirati dr. Alinu Lušavinu, čelnicu ruske Neovisne udruge liječnika. Prije nego što podijelim ovaj intervju koji potiče na razmišljanje s vama, želio bih pružiti neke pozadine o grupi dr. Lušavine i gdje se ona “uklapa” u pokret za medicinsku slobodu u Rusiji u cjelini.

Kao i na Zapadu, pokret za medicinsku slobodu u Rusiji uključuje doista raznolik niz organizacija i zagovaračkih skupina, koje se, unatoč razlikama, slažu da je “pandemija” bila masovna, ubojita prijevara potaknuta WHO-om.

Neka vas ne zavaraju isprazni, kastrirani, označavanje stoke, vaks-šiling, Uniparty (Ujedinjena Rusija) koji voli WHO-a i služi oligarhu): Rusija se može pohvaliti impresivnom raznolikošću domoljubnih sociopolitičkih skupina, koje obuhvaćaju ideološki spektar.

Na “desnoj” strani ovog spektra naći ćete pravoslavne / konzervativne skupine, poput organizacije za zagovaranje obiteljskih vrijednosti OUZS (kojom supredsjeda Kaćušin Andrej Ciganov).

Općenito govoreći, ove vrste skupina su za Putina, ali su u trajnom ratnom stanju s percipiranim globalističkim slugama i zapadnjačkim bootlickerima u ruskoj vladi – uključujući i Putinov unutarnji krug.

Ali ovaj svjetonazor je daleko od najekstremnijeg među ruskom vjerskom krajnjom desnicom koja mrzi WHO. (Pravoslavni radikali na Treće, Rim ležerno naziva Kremlj “Sotoninom sinagogom”. Pa, shvaćate ideju…)

Na suprotnom kraju ovog spektra nalaze se neosovjeti. Umjesto da pozivaju na povratak cara, oni se zalažu za horizontalnu strukturu moći – sovjetska nadahnuta “narodna vijeća” itd. Oni također mrze WHO.

Postoje i skupine koje kombiniraju elemente oba ideološka pola, poput pokreta Esencija vremena Sergeja Kurginyana (koji upravlja izvrsnom medijskom kućom, Crveno proljeće).

Zatim postoje apolitične organizacije koje su privukle medicinske stručnjake i aktiviste iz cijelog ideološkog spektra. Doktori za istinu, kao primjer.

Nezavisno udruženje liječnika dr. Lušavine povezano je sa Svenarodnim savezom oživljavanja Rusije, krajnje lijevim neo-sovjetskim pokretom koji ruska vlada baš i nije prihvatila.

(Ironija je u tome što je, unatoč tome što je bila meta njihovog navodnog “radikalizma”, udruga više puta pokušala raditi unutar ruskog pravnog sustava kako bi utjecala na pozitivne promjene – možda ih to čini tako radikalnima?)

Ionako. Unatoč njihovim ideološkim razlikama, članovi ruskog pokreta za medicinsku slobodu jednoglasno se slažu da:

  • Cjepiva protiv bolesti COVID-19, uključujući Sputnjik V, nisu sigurna ni učinkovita.
  • WHO vrši preveliki utjecaj na Rusiju, a Moskva se mora odmah povući iz ove užasne organizacije koja uništava zdravlje.
  • “Odgovor na pandemiju” Moskve imao je katastrofalne posljedice, koje vjerojatno još nisu u potpunosti realizirane.

Sve to ističem jer nažalost među internetskim vrebačima postoji tendencija opsjednutosti sitnim točkama neslaganja ili ideološkim razlikama.

Ne sviđa mi se ovo. Mislim da bismo trebali slaviti činjenicu da su ljudi diljem svijeta, iz cijelog ideološkog spektra, uspjeli zajedno raditi na suzbijanju jedne od najvećih i najrazornijih globalnih prijevara u zabilježenoj ljudskoj povijesti.

Nezavisna udruga liječnika vjerojatno je učinila više od bilo koje druge skupine u Rusiji kako bi podigla svijest o katastrofalnim učincima “cjepiva” i drugih mjera “javnog zdravlja” koje je podržala WHO.

U srpnju 2021. udruga je pisala raznim ministarstvima i saveznim organizacijama tražeći sastav Sputnjika V, kao i informacije o smrtnim slučajevima među cijepljenim Rusima. Njihovi upiti su bili zazidani.

Također su sastavili popis više od 1 smrtnih slučajeva povezanih sa Sputnjikom V i drugim ruskim cjepivima protiv COVID-a.

Skupina je bila jedna od nekoliko organizacija koje su prosvjedovale zbog najave Ministarstva obrane da će mobilizirani građani biti podvrgnuti postojećoj politici obveznog cijepljenja.

U listopadu 2022. objavio sam prijevod njihova pisma Putinu u kojem se traži da se ta odluka poništi.

(Postojao je svaki razlog da se prijetnja obveznog cijepljenja mobiliziranih vojnika preuzme nominalnom vrijednošću, budući da je obvezno cijepljenje protiv COVID-a u ruskoj vojsci započelo mnogo prije nego što je “službeno” dekretirano u lipnju 2021., a nastavilo se sve do početka SMO-a.)

Obvezno cijepljenje protiv COVID-a u ruskoj vojsci započelo je mnogo prije nego što je “službeno” određeno u lipnju 2021., a nastavilo se sve do početka SMO-a. (izvor)

Srećom – vjerojatno djelomično zbog negodovanja javnosti – Ministarstvo obrane odlučilo je da “epidemiološka situacija” s COVID-om više ne opravdava obvezne injekcije.

Udruga je još uvijek vrlo aktivna, što ćete uskoro saznati od dr. Lushavine.

Žao mi je zbog dugog upoznavanja.

Uz sve to, prijeđimo na intervju (koji je preveden s ruskog, s laganim uređivanjem radi jasnoće).

  • U nedavnom izvješću o sigurnosti lijekova ruska vlada priznalaje da se oko 60% od 61.000 štetnih događaja registriranih prošle godine pripisuje cijepljenju protiv koronavirusa. Nije bilo daljnjih detalja (i ne znamo točno koja su “cjepiva” uzrokovala ove nuspojave, iako je do 2022. godine Sputnik V zapravo bio jedino cjepivo protiv COVID-a koje se široko koristi u Rusiji). Mislite li da je ova “službena” brojka reprezentativna za stvarne sigurnosne rizike povezane sa Sputnjikom V?

– Što se tiče sigurnosti lijeka Sputnik V, mogu reći sljedeće: Već tri godine objavljujemo članke i izvješća koja pokazuju da ovo cjepivo nije samo nesigurno, štetno je za zdravlje naših građana i dovodi do autoimunih bolesti, tromboze i smrti.

Naša organizacija je skupina liječnika koji se bave praksom, a 20. ožujka 2020., kada je pandemija koronavirusa prvi put najavljena u Rusiji, bili smo domaćini prijenosa uživo u kojem smo izjavili da se mi, kao liječnici, ne slažemo s odlukama naših vlasti.

Pružili smo znanstvene činjenice da koronavirus nije ništa drugo do akutna respiratorna virusna infekcija, a sve mjere – maske, ograničenja, zaključavanja i cijepljenje – ne bi imale pozitivan učinak na statistiku bolesti i smrtnost. I ne samo to, ograničenja bi dovela do povećanja broja smrtnih slučajeva i pogoršanja ozbiljnih kroničnih bolesti, uključujući i starije osobe.

Protivili smo se razvoju i uvođenju “cjepiva” protiv koronavirusa, a Rusija se i danas bori s posljedicama tih lijekova.

Činjenica je da su ta cjepiva stvorena pomoću nove RNK i DNK tehnologije.

Ova cjepiva sadrže strane proteine koji mijenjaju ljudski genom. Tijelo postaje genetski modificirano i počinje proizvoditi ogromne količine stranih proteina šiljaka, što dovodi do tromboze i autoimunih bolesti.

I ne samo to, genetski modificirani organizam počinje promatrati vlastite stanice kao izvanzemaljske i napada ih – to dovodi do autoimunih bolesti kao što su upala mozga, encefalitis, polineuropatija, multipla skleroza i tromboza. To može rezultirati moždanim udarima i srčanim udarima.

Raniji pokušaji stvaranja cjepiva protiv koronavirusa napravljeni su širom svijeta – i svi su propali zbog ADE efekta ili poboljšanja ovisnog o antitijelima.

U eksperimentima na glodavcima pokazalo se da su miševi nakon cijepljenja protiv koronavirusa počeli proizvoditi toliko antitijela da su utjecali na vlastite stanice, što je dovelo do smrti. To jest, svi cijepljeni miševi jednostavno su umrli. Ta su istraživanja provedena 20 godina – a sve je završilo smrću glodavaca.

Kada su stvorena nova cjepiva protiv koronavirusa – i reći ću vam, sva su cjepiva potpuno ista, Sputnik, AstraZeneca, Pfizer, sva djeluju na isti način – nijedno od njih nije prošlo odgovarajuće, dugoročno testiranje na životinjama. Nakon stvaranja ovih cjepiva, otišli su gotovo ravno na testiranje na ljudima. Što je protuzakonito.

Prije dolaska koronavirusa, ispitivanja cjepiva trebala su trajati najmanje pet godina, s različitim fazama istraživanja i različitim skupinama pacijenata.

No cjepiva protiv koronavirusa tek su početak, jer su WHO i ruske vlasti već rekle da moramo prijeći na nove oblike cjepiva, odnosno genetski modificirana. I uskoro će se sva cjepiva temeljiti na RNK i DNK – u biti, to uopće nije cijepljenje. To je promjena ljudskog GENOTIPA. Veliki medicinski eksperiment.

Usput: U našoj udruzi postoje ginkolozi, uključujući ginekologe iz Kazahstana, a nakon proučavanja cijepljenih pacijenata došli smo do zaključka da ta cjepiva također uzrokuju neplodnost.

Sve to, i druge činjenice, dokumentiramo u našim publikacijama već tri godine.

U našoj zemlji nisu javno dostupne detaljne informacije o prijavljenim nuspojavama cjepiva!

Ali prikupili smo vlastite opsežne statistike o posljedicama cijepljenja.

  • Dr. Alexander Redko nedavno je podniozahtjev Ministarstvu zdravstva tražeći rezultate ispitivanja faze III za Sputnik V, koji su uskraćeni javnosti. Vaša organizacija također je zatražila od Ministarstva zdravstva (i drugih agencija) informacije o ovom “cjepivu”. Možete li nam reći nešto o ovom procesu i odgovorima koje ste primili? Je li ostvaren napredak prema većoj transparentnosti i odgovornosti?

– Već smo tri godine u pravnim bitkama s našom vladom.

Godine 2020. počeli smo slati stotine pisama, peticija i zahtjeva predsjedniku, tužiteljstvu i Ministarstvu zdravstva.

Kad nismo dobili odgovor, tužili smo. Dva puta smo tužili vladu na Vrhovnom sudu.

Zahtijevali smo ukidanje statusa koronavirusa kao jedinstveno opasne infekcije i zatražili ukidanje restriktivnog režima maski. Sud je zaprimio nekoliko tisuća sličnih zahtjeva u sklopu “kolektivnog zahtjeva”.

Nažalost, izgubili smo oba slučaja.

Nakon toga napisali smo deset znanstvenih izvješća u kojima smo pokazali da ograničenja od koronavirusa nemaju medicinsku korist i da su beskorisna. I napisali smo nekoliko mišljenja o cjepivima, pokazujući da su ti lijekovi opasni.

Te smo dokumente uključili i u tužbu protiv Ministarstva zdravstva, koja je zaobišla ruske zakone kako bi registrirala Sputnjik V.

Naša tužba je odbijena i rečeno nam je da naša prava nisu prekršena – “ako ne želite biti ubrizgani, nemojte se žaliti”.

Kada smo dobili ovaj odgovor, tužili smo regionalne guvernere diljem zemlje sa zahtjevima za otkazivanje obveznog cijepljenja i ograničenja koronavirusa, uključujući QR kodove (putovnice za cjepiva).

Tužbe su se nastavile nekoliko mjeseci, ali su na kraju ta ograničenja otkazana u tjednima nakon početka rata u Ukrajini.

Dana 25. svibnja 2023. podnijeli smo žalbu Istražnom odboru, zahtijevajući da se ministar zdravstva Mihail Muraško, Anja Popova, šef Rospotrebnadzora i Aleksander Ginzburg, tvorac ruskog Sputnjika V, suoče s kaznenim prijavama za ubojstvo.

Predali smo popis od 1 dokumentiranih slučajeva ljudi ubijenih cjepivom protiv koronavirusa i zatražili pokretanje kaznenog postupka protiv njih. Dakle, naš rad se nastavlja.

  • Svjetska zdravstvena organizacija nedavno je objavila da COVID više nije globalno zdravstveno izvanredno stanje. Što biste rekli da je “nasljeđe” ove “pandemije” u Rusiji?

– Nasljeđe koje nam je ostalo je pogoršanje kroničnih bolesti, ogroman broj žrtava cjepiva i onih koji su umrli od nepravilnog liječenja koronavirusa.

No, zanimljivo je da je statistički vjerojatnije da ćete umrijeti od prometne nesreće nego od koronavirusa. Dakle, to nije osobito opasna infekcija.

Međutim, diktatura WHO-a o medicinskom fašizmu nije završila. Već pripremaju nove epidemije, pa moramo biti na oprezu. Uostalom, naše se vlasti pripremaju za potpisivanje novog sporazuma o pandemiji. U slučaju novih epidemija bit ćemo u potpunosti podređeni SZO-u. To je dio ruskog kolonijalnog režima i skrivene okupacije naše zemlje.

  • Možete li navesti neke primjere utjecaja WHO-a u Rusiji? Postoje mnogi aktivisti u Rusiji koji zahtijevaju povlačenje Moskve iz ove organizacije. Mislite li da je to stvarna mogućnost?

– Sva naša komunikacija s ruskim vlastima rezultirala je istim odgovorom: “Ne možemo promijeniti svoju odluku, jer je WHO to odlučio i moramo se pokoriti ovoj organizaciji”.

Rusku medicinu ne kontrolira predsjednik, ili ministar zdravstva, već WHO.

Da, nastavit ćemo zahtijevati povlačenje naše zemlje iz SZO-a. Moguće je napustiti ovu organizaciju ako je naša zemlja oslobođena trenutnog kolonijalnog režima.

Nismo samo podređeni Svjetskoj banci, MMF-u i drugim svjetskim organizacijama. Naša zemlja već pripada organizaciji pod nazivom Svjetska organizacija “Ujedinjeni gradovi i lokalne samouprave” (UCLQ) – još jedan znak da je Rusija kolonija. Dakle, ne moramo se samo povući iz WHO-a, moramo napustiti i druge globalne organizacije.

Što se tiče WHO-a, mogu reći da ne samo Rusija, već i cijeli svijet treba vjerovati ovoj organizaciji i proglasiti ih kriminalcima. Moraju biti privedeni pravdi – sve zemlje moraju podnijeti zahtjev za izglasavanje nepovjerenja ovoj organizaciji.

Nažalost, postala je nedodirljiva, ali svaka diktatura uvijek je završavala popularnim suđenjem – to zahtijeva samo ujedinjenje masa.

Edvard Slavsquat, https://edwardslavsquat.substack.com/p/russian-medicine-is-controlled-by 

Povezane objave

Katastrofalno današnje grupiranje ljudi

HF

Digitalna demencija i utjecaj tehnologija

HF

Ja sam samo radostan kršćanin bez skrivenog cilja

hrvatski-fokus

Između migracije i terorizma postoji izravna veza

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više