Hrvatski Fokus
Znanost

GLOBALIZACIJSKI FAŠIZAM – Takayuki Miyazawa priznao svoje grješke i podnio ostavku

Uvjeren je da Japan više ne će postojati za 100 godina ako se prijevara s cijepljenjem ovako nastavi

 

Takayuki Miyazawa, profesor i virolog na Sveučilištu Kyoto, javno optužuje. Kao bivši pobornik cijepljenja, i sam je progurao mjere za suzbijanje prijenosa korona virusa.

No njegovo znanstveno istraživanje konačno ga je dovelo do spoznaje da je korona virus umjetno stvoren i da su vlade preuzeli zli ljudi. Uvjeren je da Japan više ne će postojati za 100 godina ako se prijevara s cijepljenjem ovako nastavi. Zbog toga on ovdje javno objavljuje svoju ostavku zbog zloće laži o koroni kako bi spasio Japan za mlade generacije.
Japanski dužnosnik objavio je da je virus COVID “izradio čovjek” od strane globalističke elite kao dio njihove agende depopulacije protiv čovječanstva.

Prema japanskom profesoru Takayukiju Miyazawi sa Sveučilišta Kyoto, korona virus je umjetno stvorila elita, a vlade diljem svijeta rade s njima kako bi uništile svoju populaciju.

“Često se pojavljujemo na televiziji, ali postoje mnoge stvari koje se ne mogu reći na televiziji. Postoje mnoge stvari koje se ne mogu reći na YouTubeu. Postoje mnoge stvari koje se ne mogu reći na Twitteru.”
“Samo istraživači znaju što je istina.” Istraživači mogu izravno dobiti podatke i analizirati ih. A kada to analiziraju, mogu puno naučiti. Ne možemo to komunicirati. Tako da nisam siguran što Japan radi.”

“Ispitivanjem sekvencija aminokiselina možete odmah shvatiti što se radi.” Ako to analizirate, to je očito.”

Ključno istraživanje japanskih profesora Miyazawe i Tanake

Profesor Miyazawa objavio je preko 250 akademskih radova i studija iz područja virologije, bolesti, veterine i mikrobne ekologije. Ipak, njegov najnoviji rad natjerao je svijet na razgovor i duboko ga potaknuo na akciju kako bi upozorio druge na ono što je otkrio. Čak i ako to znači gubitak dugogodišnje pozicije na visoko cijenjenom Sveučilištu Kyoto.

Istraživači i virolozi diljem svijeta bili su zbunjeni evolucijom i brzom dominacijom Omicron varijante SARAS-CoV-2 nakon što je prvi put identificirana u studenom 2021.

Japanski profesori Miyazawa i Atsuki Tanaka krenuli su u jednogodišnje istraživanje kako bi otkrili.
Dokazi predstavljeni u njihovom radu pod naslovom Neprirodni evolucijski procesi varijanti SARS-CoV-2 i mogućnost namjerne prirodne selekcije, objavljenom u rujnu 2023., potencijalno su šokantni. Pogledajte moju pokrivenost ovim dokazima u Jakenovom izvješću ovdje. Koristeći program Basic Local Alignment Search Tool (BLAST), par istraživača pogledalo je gotovo 400 varijanti povezanih s Omikronom kako bi identificirali regije sličnosti između sekvenci proteina ili nukleotida kako bi razumjeli sekveniju mutacija koje dovode do njihovog formiranja.

Ono što su otkrili dovelo ih je do zaključka da formiranje omikronskog dijela izolata BA.1, BA.1.1 i BA.2 nije proizvod evolucije genoma. Zaključuju pisanjem:

“Ova studija ima za cilj ukazati da je SARS-CoV-2 prošao kroz nezamislive mutacije temeljene na konvencionalnim mehanizmima mutacije koronavirusa i nadamo se da je mogućnost umjetnog stvaranja uključena u ozbiljne rasprave o formiranju varijanti SARS-CoV-2.”

Savršena reverzija takvih mutacija

Varijante, kada su prikazane grafički, pokazale su inkrementalni i metodički silazni redoslijed. Nešto što priroda ne radi. Prirodne mutacije su nasumične i kada jednom mutiraju, više se ne vraćaju. Međutim, ono što su profesori Miyazawa i Tanaka otkrili jest da su mutacije Omikrona isključene i zatim ponovno ušle korak po korak niz evolucijsku ljestvicu.

U zasebnom članku koji analizira njihova otkrića stoji: “Savršena reverzija takvih mutacija, na takvoj razini, potpuno je nevjerojatna za bilo koji prirodni proces.” Varijante koje su pronašli Tanaka i Miyazawa najbolje se mogu opisati kao “ploča” obrnutih mutacija. Ova vrsta ploče je upravo ono što bi istraživač stvorio da sustavno testira doprinos različitih elemenata virusa njegovoj aktivnosti.

Virusi prolaze kroz samo dvije vrste mutacija. Sinonimne, funkcionalno tihe i evolucijski neutralne mutacije pojavljuju se u pozadini, dok su nesinonimne mutacije glavni pokretači koji mogu promijeniti funkciju i sposobnosti virusa. U prirodnoj evoluciji, omjer sinonimnih (tihih) mutacija uvijek je veći od rijetkih nesinonimnih mutacija.

Međutim, kada su u pitanju skokovi proteina, poslovni cilj virusa SARS-CoV-2, istraživači pišu:

Što se tiče genetske varijacije u S proteinu ovih varijanti, većina mutacija nije bila sinonim (Slika 1). Nije bilo sinonimnih mutacija u varijantama Alpha, Beta, Gamma, Delta ili Mu, ali samo po jedna u varijantama Lambda i Omicron. “

Rad tek treba biti recenziran, ali to nije zbog vrijednosti istraživanja. U razgovoru ekskluzivno za The HighWire, jedan od autora podijelio je korespondenciju koju su dobili od časopisa nakon što su predali svoje istraživanje za objavljivanje.

“Tijekom naših početnih provjera, identificirani su neki problemi u vezi s potencijalno huškačkim jezikom u rukopisu.” Autori u tome nisu radili izmjene u skladu s prijedlozima kako bi tekst bio objektivniji. To onemogućuje daljnji pregled rukopisa. “

Ostaje za vidjeti hoće li otkriveni podaci i gorljive molbe jednog od autora rada biti dalje istraženi, shvaćeni ili šireni. U svijetu u kojem su mnogi u medicinskim, zdravstvenim i istraživačkim zajednicama još uvijek u neznanju o podrijetlu virusa, tako upečatljivi evolucijski podaci koje je predstavio japanski istraživač trebali bi potaknuti daljnje istraživanje i ozbiljnu raspravu o onome što se čini stvarnom mogućnošću. varijante stvorene u laboratoriju.

Ivan Kolić, Epoha, 2. X. 2023., https://epoha.com.hr/2023/10/02/ugledni-japanski-znanstvenik-priznao-da-je-covid-je-biolosko-oruzje-stvoreno-za-depopulaciju/

Povezane objave

Pandemija trostruko cijepljenih u Kanadi

hrvatski-fokus

Velimir Neidhardt predsjednik HAZU-a

HF

Paleogenomska rekonstrukcija hrvatske povijesti i zdravlja

hrvatski-fokus

Prilog HAZU-a kurikulnoj reformi (3)

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više