Hrvatski Fokus
Znanost

Borba protiv tiranskog sporazuma o pandemiji SZO-a

CitizenGO je ponovno bio na ključnom događaju za globaliste

 

Kako se naša borba protiv tiranskog Sporazuma o pandemiji SZO-a intenzivira, CitizenGO je ponovno bio prisutan na ključnom događaju za globaliste.

Svjetski zdravstveni samit 2023. nije bio samo još jedna konferencija – tu se donose ključne globalne strategije za zdravstvene politike. A ovogodišnji samit je otišao očekivanim putem – postao je glavna platforma za promicanje zastrašujućeg Sporazuma o pandemiji SZO-a. Obećao sam vam da ćemo ih pratiti, korak po korak, cijelim putem, i to je TOČNO ono što je CitizenGO radio! I vaš glas je taj koji se toliko snažno čuje, snažno utječe, postavlja pitanja i uznemirava donositelje odluka. Vaša velikodušna podrška, upornost, i velikodušnost omogućila je da se naše poruke glasno i jasno čuju u Berlinu.

CitizenGO se službeno registrirao kako bi sudjelovao kao govornik na samitu. Događaj je imao preko 350 sudionika iz nevladinih organizacija – bilo na licu mjesta, bilo na daljinu – ali iz nekog razloga nisu nas željeli!

Kao što sam vam nedavno pisao, organizatori Svjetskog zdravstvenog samita i globalističke elite su učinili sve ne bi li ušutkali naš glas. Prvi korak je bio odbijanje naše prijave za sudjelovanje na ovom događaju.

Njihova je namjera bila kristalno jasna: nisu željeli CitizenGO, glas tisuća zabrinutih globalnih građana poput vas i mene, unutar svojih zatvorenih zidova.

Zašto, pitate se? Zato što su se bojali snage naše poruke. Saznavši da smo tako očito cenzurirani, i da nam nije dopušteno sudjelovanje, CitizenGO je brzo poslao predani tim aktivista u Berlin. Vjerni svojoj naravi, nismo odustali niti posustali. Ne zato što smo jako hrabri, već zato što imamo nepokolebljivu odanost vama i onome što branimo, i što obećamo, isporučimo bez obzira na sve. Dok su svjetski lideri, veliki donatori, i ključni promotori Ugovora o pandemiji izlazili na pozornicu ovogodišnjeg Zdravstvenog samita, naš predani CitizenGO tim bio je na mjestu događaja, na svim vratima hotela JW Marriott u Berlinu, u ime naših osobnih sloboda i zdravstvenih prava.

Bili smo snažno prisutni odmah ispred Svjetskog zdravstvenog summita. Pobrinuli smo se da ni jedan sudionik, ni jedan lider, ne mogu ignorirati našu važnu poruku. Najutjecajnije osobe iz područja zdravstva na svijetu bile su prisiljene suočiti se s našom nepokolebljivom porukom.

Naša su vozila kružila oko mjesta događaja s jasnom porukom protiv SZO-ovog pokušaja uzurpacije vlasti, i Berlinom su odzvanjale neugodne istine o Sporazumu o pandemiji.

Naša odgovor na njihov pokušaj da našeg isključivanja bio je veličanstven. Berlinske ulice, posebno oko hotela JW Marriott, odjekivale su našim glasom, dok su naši letci, transparenti i digitalni panoi postavljali pitanje stvarnih namjera iza Sporazuma o pandemiji. Vaša podrška je to učinila mogućim. Pokušali su nas ušutkati, ali s vama uz nas, naša poruka je odjeknula glasnija nego ikada. Oni možda imaju platforme, ali mi imamo ljude. To je zajednička snaga pojedinaca poput vas koja naš pokret čini tako utjecajnim i snažnim.

Što je pred nama?

Bližimo se prekretnici. Prijedlog za Sporazum o pandemiji sada je u optjecaju, što označava korak naprijed za nastojanja globalista.

Unatoč neizvjesnosti oko razvoja Sporazuma i pritiska koji stoje iza pregovora, ključni trenuci su tek pred nama. Dvije velike sjednice Međuvladinog pregovaračkog tijela (INB) u studenom i prosincu mogu označiti prve konkretne pokušaje ujedinjavanja kolektivnog dogovora o nacrtu Sporazuma. Ako bude postignut, to će postaviti temelje za intenzivne pregovore koji slijede.

Naša misija ostaje jasna: prepoznati i maksimalno iskoristiti mane Sporazuma za vrijeme rasprave u Ženevi. SZO naglašava potrebu za prekidom “ciklusa panike i zanemarivanja”, i kaže kako se nada konstruktivnim dijalozima. Naša ambicija? Suprotstaviti im se u svakoj prilici.

Nevjerojatna drskost tih globalističkih elita koje su nam uskratile pravo govora na samitu, govori puno o njihovim stvarnim planovima, i njihovom strahu. Nema sumnje – ovaj samit nam je otvorio oči i pokazao do koje mjere će ići kako bi izgurali ovaj međunarodni ugovor – čak i ako to znači gušenje glasova razuma i zabrinutosti. Njihova je odlučnost snažna i nepokolebljiva. I naša mora ostati takva. Znaju da njihov Sporazum počiva na klimavim nogama. Ali sada također znaju da ćemo ustati još glasnije i snažnije kad god pokušaju gušiti naše glasove. Vaša podrška bila je kralježnica ovog pothvata, i nastavit će biti motor koji nas gura naprijed. Ali moramo nastaviti biti budni i pripremljeni za sve.

Molim vas, ostanite uključeni, ostajte puni nade, i što je najvažnije, ostanite s nama. Naša zajednička akcija može oblikovati sigurniju i slobodniju budućnost za sve nas. Za to vrijeme, u ovim apsolutno ključnim mjesecima pred nama, naša borba za naše zdravstvene slobode se nastavlja. Zahvaljujem vam od srca, što ste bili uz nas kad je bilo najpotrebnije. Vaša uloga u ovoj borbi je neprocjenjiva.

Sebastian Lukomski, CitizenGO

P.S. Vaš snažni pritisak izbacuje planove Svjetske zdravstvene organizacije iz kolosijeka! Pokušali su nas zaustaviti u Berlinu jer smo vi i ja njihova najgora noćna mora. Pokažimo im da se nećemo predati! CitizenGO je jedina globalna organizacija koja se protivi globalnim elitama i radikalnoj ljevici, koji žele nametnuti ovaj međunarodni ugovor o pandemiji. Ali naša snaga dolazi od iznimnih pojedinaca poput vas! Hoćete li se pridružiti našoj borbi redovitom mjesečnom donacijom CitizenGO-u? Trebamo vašu podršku da ostanemo na prvoj crti bojišnice, boreći se protiv Sporazuma o pandemiji dok ga konačno ne zaustavimo.

Citizen

Povezane objave

Introjekcija Miguela de Unamuna

HF

Problematika virusa u filmu Izbijanje iz 1995. godine

hrvatski-fokus

Nogometašica koja je odbila kleknuti na utakmici za BLACK LIVES MATTER dobila novac na sudu

hrvatski-fokus

Dvoje se suočilo s prezentacijom

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više