Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Plenkovićeva Vlada Slavoniju bacila u ponor i uništava proizvodnju hrane u korist velikih korporacija

Sanjam Hrvatsku u kojoj će selo biti bogato, a zemlja ne će biti na prodaju strancima!

 

Zamjenik predsjednika Domovinskoga pokreta Mario Radić: ”Situacija je za Hrvatsku nepodnošljiva i davno je prošlo pet do dvanaest na satu koji otkucava zadnje sekunde našega opstanka. Pogledajte samo najnoviju situaciju s afričkom svinjskom kugom. Prvo su nas globalisti i njihovi sluge pokušali tijekom dviju godina korona krize baciti na koljena, a sada je zbog svinjske kuge Slavonija bačena u ponor, dok će Hrvatska dugoročno biti dovedena na rub gladi. A zbog čega? Za koga?!”.

”Ne mogu se oteti dojmu da je ovo što se događa hrvatskim farmerima i poljoprivrednicima dio većega plana tzv. green deala. Na djelu je uništavanje proizvodnje hrane u korist velikih svjetskih korporacija, koje preko Bruxellesa provode nove globalističke agende u kojima je Plenkovićeva Hrvatska tretirana tek kao eksperimentalni poligon bjelosvjetskih moćnika. Malo morgen! Ima i nas, koji se takvim politikama želimo i znamo suprotstaviti. Mi smo druga, domovinska i hrabra Hrvatska!”.

”Smrtni grijesi Plenkovićeve vladavine su demografski slom, uništavanje poljoprivrede i nacionalne prehrambene samodostatnosti, popuštanje pred novim oblicima velikosrpske agresije i politike tzv. srpskoga sveta, odricanje od energetske neovisnosti, odbijanje čuvanja hrvatskih granica, ubijanje domovinskoga duha te dovođenje Hrvatske u stanje nacionalne nesigurnosti i nespremnosti za oluje koje nam prijete”.

”Zamišljam Hrvatsku kao suverenu državu u savezu suverenih europskih nacija, sa snažnom vojskom i policijom, bogatim selom i zemljom koja nije na prodaju strancima. Hrvatska, kakvu je zamislio DP, već je viđena kada se na kninskoj tvrđavi nakon pobjedničke Oluje zavijorila hrvatska zastava i kada su stotine tisuća naših ljudi dočekali Dalićeve dečke nakon finala u Rusiji.

Dolaskom DP-a u poziciju donošenja odluka od nacionalne važnosti, Hrvati će – siguran sam – ponovo moći osjetiti odnos vlasti prema narodu koji nije maćehinski nego majčinski. Hrvatska je naša majka i mi druge majke nemamo!”.

Mario Radić, Domovinski Pokret, https://kamenjar.com/radic-sanjam-hrvatsku-u-kojoj-ce-selo-biti-bogato-a-zemlja-nece-biti-na-prodaju-strancima/

Povezane objave

Zaostajemo za susjednim državama

HF

Razvoj ribarstva u zadarskom zaleđu

HF

Imat ćemo korist od Trumpa

HF

Jačanje povjerenja Fininih korisnika

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više