Hrvatski Fokus
Iseljeništvo

EPILOG TRAGEDIJE: Žigmanov u Hrtkovcima

Komu je Žigmanov govorio u Hrtkovcima?!

 

Dana 13. prosinca 2023. godine, na „velikom mitingu“ pred dva Hrvata iz Hrtkovaca najveći manipulant, prevarant i plagijator među svim Bunjevcima i Hrvatima održao je „dirljiv“ politički govor! (https://www.facebook.com/dshvhrvatskastrankauvojvodini?locale=sr_RS)

Komu Žigmanov govori u Hrtkovcima?! Na fotografiji ni polovica ljudi nije iz Hrtkovaca, Nikinaca i Platičeva

Osnivanje MO DSHV-a u Hrtkovcima (Nikincima i Platičevu), poslije više od  trideset godina od izgona i praktično nestanka Hrvata u ovom selu, je posljednje moguće iživljavanje nad tragedijom svih Hrvata u Srijemu zarad političkih poena jednog jedinog čovjeka koji je inače potpuno uništio i DSHV i hrvatsku manjinsku zajednicu u Srbiji okupljajući oko sebe samo one kojima je stalo samo do sebe! 

Žigmanov je svojim djelovanjem stvorio bunjevačku tavankutsku crnu rupu (Subotica i okolica) koja poslijednjih dvadeset godina proždire preostale Hrvate u Republici Srbiji i guta hrvatski novac u enormnim količinama!

Jučer je stigao do Hrtkovaca, posipajući sol na još živu hrtkovačku ranu!

Mašala! Samo i dalje hrabro i ustrajno naprijed, do posljednjeg Hrvata u Srbiji!

Branimir Miroslav Tomlekin

Povezane objave

Gdje su netragom nestale katoličke crkve u ‘Istorijskom leksikonu Crne Gore’!?

hrvatski-fokus

Bruji – gradišćanski rock zamijenio tamburicu

HF

Emotivan oproštaj od fra Gojka Zovka

hrvatski-fokus

Bog šuti i gleda u Anne Elisabeth

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više