Hrvatski Fokus
Znanost

Australsko zataškavanje opasnosti cijepljenja

Vladini napori da zamagli istinu samo su poslužili za produbljivanje misterija oko pravog utjecaja cjepiva protiv Covida-19 na javno zdravlje

 

The Expose je 28. siječnja 2022. objavio šokantne brojke koje su otkrile zapanjujući omjer stope slučajeva od 10.72 prema 1 među potpuno cijepljenim pojedincima u odnosu na necijepljene pojedince u Novom Južnom Walesu (NSW) tijekom prvog tjedna siječnja 2022.

Drugim riječima, 99,5 % slučajeva amikrona bilo je u potpuno cijepljenoj populaciji, dok je samo 0,5 % slučajeva bilo u necijepljenoj populaciji.

Ali čim su te brojke objavljene, državna vlada počela je manipulirati njima u pokušaju da prikrije katastrofu izazvanu cjepivom. Vladini napori da zamagli istinu samo su poslužili za produbljivanje misterija oko pravog utjecaja cjepiva protiv Covida-19 na javno zdravlje
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/covid-19-surveillance-report-20220204.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/covid-19-surveillance-report-20220201.pdf https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/covid-19-surveillance-report-20220113.pdf https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/covid-19-surveillance-report-20220120.pdf https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/covid-19-surveillance-report-20220120.pdf

U prvom tjednu siječnja 2022. broj necijepljenih pojedinaca s Omicronom u Novom Južnom Walesu (NSW) porastao je s 2.775 na 3.552, a do trećeg tjedna dosegao je 72.772.

U međuvremenu, broj potpuno cijepljenih osoba s Omicronom povećao se sa 108,056 na 267,381 u prvom tjednu, a do trećeg tjedna dosegao je 438,255. To je predstavljalo omjer slučajeva od 202,5 do 1 između potpuno cijepljenih i necijepljenih.

Međutim, vlada NSW-a počela je manipulirati tim brojkama čim ih je The Expose doveo u pitanje 28. siječnja.

Do 8. veljače omjer slučajeva između potpuno cijepljenih i necijepljenih pao je na 0,95 prema 1, a zabilježeno je više slučajeva amikrona u necijepljenoj populaciji. To je bilo unatoč činjenici da je 95% stanovništva SZS u potpunosti cijepljeno.

Ova očita prijevara vlade NSW-a pokazala je da im zdravlje Australaca nije toliko važno kao prodaja cjepiva.

Vladini postupci nisu se razlikovali od profitnog dilera droge, koji je spreman žrtvovati dobrobit svojih građana za financijsku dobit. Ovo je bio samo jedan primjer zataškavanja štete od cjepiva Pfizergate, ali nikako nije bio ograničen na Australiju. Situaciju u Kanadi, zemlji losa, također vrijedi ispitati.

Kanadsko zataškavanje

Kanadska vlada upotrijebila je višestupanjsko zataškavanje kako bi sakrila istinu o utjecaju cjepiva protiv Covida-19.

Prvo, gotovo je nemoguće dobiti prošla pitanja njegovih epidemioloških sažetaka. Iako australska vlada čini sva svoja prošla izvješća lako dostupnima kao poveznice na pdfove, Kanađani ne stavljaju ništa na raspolaganje osim trenutnog izvješća.

Jedini način pristupa prošlim izvješćima je putem Povratnog stroja u web.archive.org, ali taj je proces izuzetno težak i dugotrajan. Wayback Machine često ne uspijeva učitati stranice, učitava samo dio stranice ili miješa informacije iz različitih izvješća, što ga čini frustrirajućim i zamornim zadatkom sastavljanja podataka.

Ako želite provesti nekoliko tisućljeća hrvajući se s zaista dosadnom umjetnom inteligencijom, posjetite https://web.archive.org/web/*/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html 

Drugo, kanadska vlada daje kumulativne brojke koje datiraju s početka cijepljenja, zbog čega je teško vidjeti fine detalje podataka za tekući tjedan usred svih podataka ostalih tjedana od početka cijepljenja u prosincu 2020.

Da bismo to zaobišli, možemo oduzeti dvije kumulativne brojke koje završavaju na datume u razmaku od tjedan dana.

Treće, i najciničnije, vlada primjenjuje europsku formulu smrtnosti za dobnu normizaciju iz 2013. na broj slučajeva i hospitalizacije. To je izravna prijevara, jer na stope slučajeva dob pacijenta ne utječe na iste načine kao i stopa smrtnosti.

To je kao da pokušavate nadoknaditi stope slučajeva gledajući koliko dobro ljudi kuhaju špagete u različitim dobnim pojasevima – to je potpuno nevažeće.

Da bismo dobili necijepljene stope slučajeva na 100 tisuća necijepljenog stanovništva u Kanadi, prvo moramo odrediti ukupnu populaciju Kanade, kao i stanovništvo onih u dobi od 12 i više godina i onih u dobi od 5 i više godina.

Na temelju podataka iz statistique.quebec.ca, ukupan broj stanovnika Kanade je 38,246,108, s 33,482,789 u dobi od 12 i više godina i 36,363,537 u dobi od 5 i više godina.

Izvješća korištena za analizu možete pogledati ovdje

Evo neobrađenih kumulativnih podataka iz epidemiološko-sažetih slučajeva COVID-19 koje je kanadska vlada izradila od 2. listopada 2021. do 22. siječnja 2022.

Podaci iz Kanade otkrivaju zanimljivu anomaliju: čini se da je samo necijepljena populacija slavila Božić, budući da je plava linija (koja predstavlja necijepljene) pala na nulu tijekom božićnog tjedna prije nego što se vratila iznad ljubičaste linije (koja predstavlja pojedine cijepljene).

To bi moglo biti zbog Isusove zaštite necijepljenih od Omicrona tijekom praznika ili bi to mogla biti statistička hirka.

Dok Omicron nije stigao u prosincu, necijepljena populacija (plava linija) bila je nešto bolja od jednokratno cijepljene populacije (ljubičasta linija).

To je zato što jedna doza cjepiva ne uzrokuje VAIDS (sindrom autoimune deficijencije izazvan cjepivom).

Dvostruko cijepljena populacija (crvena linija) bila je bolja od svih ostalih skupina do Omicrona kada je doživio dramatičan porast slučajeva – jasan pokazatelj VAIDS-a.

To pokazuje degradaciju imunološkog sustava sa 60 % na 20 % u samo 10 tjedana, nakon čega slijedi dramatičan pad na -98,8 % u božićnom tjednu (vjerojatno zbog toga što necijepljena populacija slavi Božić više od cijepljene, kao što se vidi u gornjem grafikonu). Imunološki sustav tada se stabilizira na oko -75 %.U siječnju 2022. Expose je objavio članak koristeći statističke podatke kanadske vlade kako bi pokazao progresiju VAIDS-a u dvostruko cijepljenoj populaciji.Kao odgovor, kanadska vlada manipulirala je svojim brojkama za tjedan od 15. do 22. siječnja u pokušaju da opovrgne postojanje VAIDS-a. Izbrisali su i pdf od 21. siječnja koji je korišten za statistiku u izvornom članku.Tijekom predbožićnog tjedna kada je Omicron pogodio Kanadu, učinkovitost cjepiva, mjerena normaliziranim omjerom slučajeva između dvostruko cijepljenih i necijepljenih (kao što je korišteno u Pfizerovoj fazi III ispitivanja cjepiva), pala je s +23,8% na -98,8%. .U te je brojke uključen božićni faktor od -23,8%, koji se zatim stabilizirao na -75 %. To se dogodilo jer je početna, minimalna učinkovitost cjepiva protiv Omicrona brzo izbrisana smanjenjem imunološkog sustava od 4 % dvostruko cijepljene populacije svakog tjedna.Omicron je razotkrio ovu degradaciju imuniteta.Međutim, vrlo je malo vjerojatno da će se imunološki sustav oporaviti i da cjepiva odjednom postanu učinkovitija protiv Omicrona nego što su bila protiv Delte u jednom tjednu i protivno je onome što je CEO Pfizera Albert Bourla ranije izjavio o ograničenoj zaštiti koju nudi cjepivo protiv Omicrona. .Kanadska vlada traži od nas da vjerujemo u ovaj apsurdni scenarij, koji je uvreda za svakoga s više od dvije funkcionalne moždane stanice. Ovo je kanadski ogranak zataškavanja Pfizergatea.

https://expose-news.com/2022/12/29/the-pfizergate-scandal-a-shocking-conspiracy/

Povezane objave

Gdje je početak odnosno kraj svemira?

HF

Znanja diplomiranih studenata kemije

HF

Ivan Dellaitti – hrvatski izumitelj iz Senja

HF

Pesticidi i ostale štetne tvari u mlijeku

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više