Hrvatski Fokus

Seksualni čin jedino je blagoslovljen između ZAKONITOG muža i žene i mora biti otvoren prema prokreaciji, što istospolni čin očito nije

 

Često u Hrvatskom fokusu pročitam kojekakve napise o Papinu blagoslovu homoseksualnih parova i čudi me, koliko pravih katolika nasjedaju na te spinove. Vjerujem, da nitko od njih nije pročitao njegovu deklaraciju na ovu temu, ili ju namjerno, ili neznalački tumače. U njoj izričito kaže, da je seksualni čin jedino blagoslovljen između ZAKONITOG muža i žene i da mora biti otvoren prema prokreaciji, što istospolni čin očito nije.

Nigdje u toj deklaraciji ne postoji blagoslov istospolnog braka, ili unije, nego blagoslov osoba, kao ljudskih bića, kojima Božji blagoslov može pomoći. Na svršetku svake Mise svi prisutni dobiju blagoslov, bez ikakva pitanja, tko je u kakvu bračnom stanju.

Što se tiče Pachamama “božice” i to je samo jedan spin, jer to nije nikakva božica, nego predstavlja Zemlju, s prirodnim ljepotama i izvor održavanja života, koji urođenici cijene. Zar mi Hrvati ne spominjemo često Majku Hrvatsku u različitim oblicima i temama?

Vrijeme će pokazati, ali ja stojim uz Papu! Znam, da su masoni infiltrirali Crkvu i oni ju ruše iznutra i izvana, zavodeći mnoge vjernike. Tu sam infiltraciju doživio i sam u franjevačkom sjemeništu na sv. Duhu u Zagrebu, gdje je ubačeni tip od jugokomunističkih vlasti izvjesno vrijeme glumio svetca, da bi im dalo povoda za zatvaranje sjemeništa, kao što su učinili u Splitu. Na kraju mu je, valjda, proradila savjest pa je napustio sjemenište, ostavivši pismo priznanja.

Žarko Dugandžić

Povezane objave

Jesu li Ranko Ostojić i hrvatska vlast krivi za smrt!?

HF

Posluh u doba korone

HF

Sadržaj ostaje – mijenjaju se samo glumci

HF

Krašićki kraj – zavičaj bl. Alojzija Stepinca

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više