Hrvatski Fokus
Religija

Homoseksualna, ‘LGBT’ ideologija u središtu je protukršćanske ideologije

Bergoglijeva sinoda buni se protiv Boga i grijesi protiv Duha Svetoga

 

Kardinal Müller, koji je bio izravni sudionik listopadske sinode, komentirao je da je cijela sinoda u osnovi bila samo promicanje legalizacije LGBTQ zajednice u Crkvi. Sinoda pod vodstvom pseudo-pape Bergoglija nastavlja s tom legalizacijom kroz grijehe protiv Duha Svetoga. Kardinal je komentirao: »Kažu: ‘Imamo svoje nove spoznaje, koje je objavio Duh Sveti’, pa su od sada homoseksualna djela ili blagoslov homoseksualnih djela dobra stvar. To je njihova ideja. Zloupotrebljava Duha Svetoga kako bi uveo nauke koji su otvoreno protiv Svetog pisma … Ne možemo pomiriti Krista i Antikrista. Ta homoseksualna, ‘LGBT’ ideologija u središtu je antikršćanske ideologije. To je duh Antikrista koji govori kroz njih. To je apsolutno protiv stvaranja.”

Sveto pismo pokazuje koja je suština grijeha protiv Duha Svetoga: “Tada su mu donijeli čovjeka opsjednutog demonom koji je bio slijep i nijem; (Isus je istjerao demona) i iscijelio ga, kako bi mogao govoriti i vidjeti… Farizeji su rekli: ‘Samo Beelzebub, princ demona, ovaj momak tjera demone.’ … Isus je rekao: ‘Kažem vam, svaki grijeh i bogohuljenje bit će oprošteni ljudi, ali bogohuljenje protiv Duha Svetoga neće biti oprošteno… ili u ovo doba ili u doba koje dolazi.'” (Mt 12, 22-32)

Grijeh protiv Duha Svetoga sastoji se u činjenici da se očitovanje Božje moći pripisuje đavlu, ili obrnuto, đavolje djelo pripisuje se Bogu i Božjoj volji. Bergogliova sinoda promiče svoj bogohulni program blagoslova LGBTQ sindikata frazama o tome kako bog, Duh Sveti, sam po sebi prosvjetljuje i vodi Crkvu danas:

“… Sam Bog podržava, usmjerava i prosvjetljuje svoje poslanje …”

“… omogućavanje autentičnog slušanja i razlučivanje onoga što Duh govori Crkvama.«

Na kraju ove bogohulne sinode, Bergoglio je rekao: “Pažljivo smo slušali Duha Svetoga.”

Primicanje sodomije

Jasno je kao dan da Duh Sveti nikada ne može biti iza promicanja sodomije. U Katekizmu Duh Sveti naziva homoseksualnost grijehom koji vapi prema nebu, a Sveto pismo ga osuđuje kao grozotu ili gnusan čin /Gr. atimia (Rim 1)/ i upozorava da ga Bog kažnjava vremenitom i vječnom vatrom (2Pe 2, 6; Juda 1:7). Bergoglio i njegovi sljedbenici na sinodi usudili su se izgovoriti najbogohulniju laž tvrdeći da je sam Duh Sveti taj koji danas podržava sodomiju.

Na isti način, potkopavajući polaganje vjere, oni bogohulno tvrde da to čini Duh Sveti. Bergogliova sinoda manipulira vjerovanjem da Bog sada legalizira grijeh, vodeći tako ljude u pakao. I to je najveća obmana Bergoglija i cijele takozvane Sinode, odnosno da svoje destruktivno djelovanje usmjereno na uništavanje kršćanstva nazivaju “nadahnućem Duha Svetoga”.

Čineći ove zločine, oni koriste uzurpirani autoritet takozvanog nasljednika apostola Petra i Kristova predstavnika na zemlji. Oni nastoje prevariti što više ljudi zahtijevajući lažnu poslušnost. Oni ne propovijedaju pokajanje, ne govore o suštini spasenja ili temeljnim istinama, već slušaju samo nečisti LGBTQ duh.

Ponovno se postavlja pitanje: Može li čovjek koji je ustoličio demona Pachamame i posvetio se Sotoni u Kanadi tvrditi da je Kristov vikar na zemlji i da Duh Sveti govori kroz njega? Ne! On promiče nečisti duh i u pobuni je protiv Boga. On se zapravo javno odrekao Krista i prihvatio duh antikrista. Najveća tragedija je u tome što ni katolički vjernici, ni svećenici i biskupi ne mogu vidjeti tu blistavu stvarnost i odvojiti se u vremenu od pogubnog sustava koji zauzima papinstvo i vodi cijelu Crkvu do samouništenja. Čvrsto se drže sotonista u papinskim haljinama, koji im se drsko smije u lice i dopušta da ga se naziva Kristovim vikarom na zemlji.

Cijelim svojim djelovanjem i sinodom Bergoglio je u središte postavio đavla, kojem se posvetio i kojeg je ustoličio u bazilici svetog Petra. On ispunjava volju tog duha laži i smrti, precizno provodi svoj program i vodi katolike za nos, kao da Bog, Duh Sveti, sam, sada mijenja sve paradigme Crkve i iskorjenjuje polaganje vjere. Bergoglio je zamijenio put spasenja za put uništenja i svi bi trebali vjerovati da tako Duh Sveti sada vodi Crkvu, da je to “Božja providonosna pomoć”. Nitko u povijesti nikada nije imao hrabrosti izvršiti takvu obmanu i tako provokativno samoubojstvo Katoličke crkve na tako visokom stupnju bogohuljenja.

Um se grči pri pomisli da se katolici pokoravaju tom duhu laži i smrti, a biskupi nisu u stanju spasiti sebe, a još manje svoje biskupije, i odvojiti se. Niti jedna biskupska konferencija, čak ni jedna biskupija, ne može se razdvojiti, iako je, kako je dopušteno božanskom providnošću, Bergoglio u tako značajnoj stvari kao što je sodomija otkrio da ima duh antikrista. Možda čak i stalni zatvorenici mentalne bolnice imaju više smisla i prosudbe da razlikuju takvu primitivnu i drsku laž kojom je Bergoglio sada apsurdno uspio manipulirati cijelom Katoličkom crkvom i okrenuti je na glavu. (bcp)

Povezane objave

Koraci prema autokefalnosti CPC-a

HF

Priopćenje Reformatske kršćanske crkve Mađara na izjavu tzv. biskupa Evangeličke crkve Branka Berića

hrvatski-fokus

Katedrala sv. Grgura Prosvjetitelja u Erevanu

HF

Političke i religijske napetosti dio su našeg života

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više