Hrvatski Fokus
Religija

Francisco Bergoglio, apostol globalnog zatopljenja

Otpadništvo u Crkviapeli kardinalima, biskupima i vođama kršćanskih Crkava, globalizacija u svijetu

 

Od svog nevažećeg preuzimanja dužnosti 2013. godine, osim promicanja sodomije, Bergoglio je klimatsku histeriju i ekološki ekstremizam učinio središnjim za svoj nevažeći pontifikat. Godine 2015. napisao je encikliku Laudato si, koja je manifest cjelovite ekologije. Dana 4. listopada 2023. objavio je novi tekst o klimi pod naslovom Laudate Deum, u kojem, među ostalim, poziva velike sile da se odreknu fosilnih goriva. Na sastanku na vrhu o klimi COP28 2. prosinca 2023. pozvao je svjetske čelnike da postignu napredak u borbi protiv globalnog zatopljenja: “Braćo i sestre, ključno je da dođe do napretka koji nije djelomična promjena smjera, već novi način zajedničkog napretka.”

Koji proboj zapravo znači Bergoglio? Stvarnost je da je globalno zatopljenje antiznanstvena prijevara. Dr. John Clauser, američki kvantni fizičar i dobitnik Nobelove nagrade za 2022., optužio je UN-ov Međuvladin panel o klimatskim promjenama (IPCC) za dezinformacije. Prema znanstveniku, čovječanstvo se ne suočava s ozbiljnom klimatskom krizom, a temeljni fenomeni koji su predmet izvješća UN-a “preuveličavaju se i pogrešno tumače oko 200 puta”.

Više puta cijepio cijeli Vatikan

Bergoglio je već jednom pokrenuo sličan proboj kada je započeo pseudo pandemiju zatvaranjem crkava, a zatim fanatično promicanjem smrtonosno opasnog eksperimentalnog cjepiva mRNA. Njegov slogan bio je: “Cjepiva za sve!”, “To se mora učiniti!” Također je sugestivno i lažno tvrdio da oni koji se nisu cijepili čine grijeh. Profesor Jaroslav Turanek, vrhunski stručnjak, kratko je komentirao ova cjepiva koja promovira Bergoglio: “Plazmidi u cjepivima mogu kontaminirati našu DNK. Cijepljenje se može usporediti s eutanazijom!”

Ipak, Bergoglio je više puta cijepio cijeli Vatikan kao presedan. Htio je pokrenuti vlade svih država da teroriziraju stanovništvo da počini ovo samoubojstvo baš kao i on. Do danas se nije ispričao za svoj zločin protiv javnosti, iako je negativan utjecaj ovog pseudo-cjepiva, uključujući brojne smrtne slučajeve, već poznata činjenica. Bergogliova laž i njegov moralni terorizam nisu samo njegov osobni grobni grijeh, već je i zločin protiv čovječnosti! Zaslužuje javnu i najstrožu kaznu za to.

Citirajući Bergoglia: “Neka se ovaj COP pokaže kao prekretnica, pokazujući jasnu i opipljivu političku volju koja može dovesti do odlučnog ubrzanja ekološke tranzicije.”

Što se krije iza ovih riječi? Bergoglio pokušava maltretirati činjenice vodećih znanstvenika koji negiraju klimatsku krizu i nametnuti globalnu diktaturu NWO-a pod izlikom ove izmišljene krize s ciljem postizanja depopulacije.

Profesor Franco Prodi, talijanski fizičar i stručnjak za fizičke pojave u atmosferi, radikalno se protivio uvođenju klimatske histerije u život Crkve. Otpušten je s Instituta za atmosferske znanosti pri Talijanskom nacionalnom istraživačkom vijeću (CNR) upravo zbog odbacivanja klimatske katastrofe i teorije da je globalno zagrijavanje stvorio čovjek. Profesor Prodi, sa znanstvenim kolegama iz cijelog svijeta, uputio je poziv političarima pod nazivom Nema klimatske krize (https://www.riotimesonline.com/wp-content/uploads/2022/08/WCD-version-06272215121.pdf).

Profesor Prodi kaže: “Nisu nas ni smatrali vrijednima odgovora. Samo smo pokušali ponoviti da ne postoji jednoglasno mišljenje u znanstvenom području. Jer sada je fraza, ‘Znanost tako kaže’, postala poluga kojom Međuvladin panel o klimatskim promjenama (IPCC) opravdava sve akcije.” “Šesto izvješće IPCC-a kaže da 97% globalnog zagrijavanja uzrokuju ljudi i takozvani antropogeni uzroci, te da stoga moramo postići nultu emisiju. Ovo je nedokaziva ludost.”

Profesor Prodi komentirao je tvrdnju IPCC-a o 97% ljudskog utjecaja: “Gluposti, gluposti. To je nedokazivo, to je prijevara.” Naprotiv, pseudo Papa tvrdi da je globalno zatopljenje, kao fenomen koji je stvorio čovjek, neporeciva činjenica. Neosporna činjenica je da je arh-heretik, nevažeći Papa, masovni kriminalac i prevarant. Iza Bergoglia stoji duh laži i smrti.

Podržao aktivnosti ekstremističkih ekoloških skupina

Citirajući Bergoglija: “Ako vjerujemo u sposobnost ljudskih bića da nadiđu svoje sitne interese i razmišljaju u velikoj mjeri, ne možemo odustati od sanjanja da će COP28 dovesti do odlučnog ubrzanja energetske tranzicije, s učinkovitim obvezama koje podliježu stalnom praćenju.”

O čemu Bergoglio sanja? O nametanju potpune diktature i stalnom praćenju provedbe plana samoubojstva.

Bergoglio je neizravno podržao aktivnosti ekstremističkih ekoloških skupina.

Citirajući Bergoglio: “Na konferencijama o klimi djelovanje skupina koje su negativno prikazane kao “radikalizirane” obično privlače pozornost. Ali u stvarnosti popunjavaju prostor koji je društvo u cjelini ostavilo prazno, a koje bi trebalo vršiti zdrav pritisak …”

Bergoglio licemjerno govori o radikaliziranim skupinama, ali u stvarnosti on sam podržava njihov duh i ciljeve, nazivajući to zdravim pritiskom društva u cjelini. Ali prema čemu Bergoglio gura društvo i zašto? Znanstvenici su jasno dali do znanja da je razgovor o klimatskoj krizi mit koji su namjerno iznijeli novinari i mediji. Talijanski znanstvenik Prodi nazvao je klimatsku propagandu “novinarskom diktaturom” i “novinarstvom”. Također kaže da se akademska zajednica i njezina suradnja s klimatskom propagandom vrti oko straha od gubitka sredstava. Doslovno je rekao: “Interakcija između politike i znanosti je opasna. Postoje uplašeni i ušutkani istraživači koji slijede IPCC teze iz straha od gubitka sredstava ili pozicija na sveučilištima. Metoda Mao Zedonga primijenjena je na mene: Udari jedan i zastraši stotku.”

Solidan znanstvenik je progonjen zbog istine. Međutim, Bergoglio navodi one koji su podmićeni ili zastrašivani i time vrši pritisak na društvo. Što motivira Bergoglia? Novac kao kod korumpiranih znanstvenika? Ili je već toliko interno korumpiran da hladno i cinično čini masovni zločin protiv čovječnosti? Unutarnja korupcija znak je sotonizma. Bergoglio se posvetio Sotoni u Kanadi i ustoličio demona Pachamama u Vatikanu.

Kakav je stav poštenog talijanskog istraživača prema novoj enciklici pseudo Pape “Laudate Deum”? Profesor Prodi kaže: “To je samoubojstvo za Crkvu; Govorim to kao vjernik i s velikom boli. Postoji rizik od novog slučaja Galileo. Enciklika je napisana u potpunosti u skladu s tezama IPCC-a, ali jednom kada se te teze otkriju kao najveća prijevara ikad počinjena čovječanstvu, tada Crkva neće izgledati dobro.« “Pao sam sa stolice kad sam pročitao encikliku… Apel je u potpunosti usmjeren na (izmišljenu) klimatsku katastrofu.”

Duh laži i smrti

Bergoglio nije teoretičar. On sustavno uključuje duh laži i smrti koji posjeduje. On inicira stvaranje “svjetskih organizacija, opremljenih snagom da osiguraju globalno opće dobro …”

Koje je globalno opće dobro koje Bergoglio promiče? To je Program depopulacije do 2030.

Bergoglio dalje precizira zašto moraju imati stvarne ovlasti, tj. On kaže, “osigurati postizanje određenih bitnih ciljeva. Na taj način mogao bi doći do multilateralizma koji ne ovisi o promjeni političkih uvjeta i posjeduje stabilnu učinkovitost”.

Ovdje Bergoglio otkriva da provodi drevni plan tajnih arhitekata kako bi uspostavio svjetsku diktaturu kojoj se moraju podvrgnuti sve vlade i svi narodi. Drugim riječima, lažni prorok Bergoglio priprema vladavinu apokaliptične zvijeri.

Profesor Prodi, Bergoglijev protivnik, nije sam u borbi protiv obmane klimatske histerije. Ukupno 1609 znanstvenika i stručnjaka iz cijelog svijeta potpisalo je proglas u rujnu 2023. odbacujući ideju globalne klimatske krize. Ova skupina stručnjaka sebe naziva CLINTEL i izjavljuje: “Ne postoji klimatska kriza. Stoga nema razloga za paniku i uzbunu.”

Primajući Nobelovu nagradu, američki kvantni znanstvenik dr. John Clauser kritizirao je narativ o klimatskoj krizi kao opasnu korupciju znanosti. Godine 2023. pridružio se odboru CO-a2 Koalicija. Ova obrazovna organizacija, s druge strane, zagovara prednosti ugljičnog dioksida za ekosustave, a znanstvenici navode: “CO2 nije zagađivač. To je bitno za sav život na Zemlji. Više CO2 pogodna je za prirodu, ozelenjavanje našeg planeta. Dodatni CO2 U zraku je potaknuo rast globalne biljne biomase. Također je isplativo za poljoprivredu, povećavajući prinose usjeva širom svijeta.”

Apsurdno je da je svaka država članica Europske unije pod pritiskom da krene prema nultoj stopi emisija. Bergoglijeva presedanska naknada za emisije s jednomjesečnog sastanka oko 500 sudionika na sinodi LGBTQ zajednice u Vatikanu u listopadu doista je bila farsa. Je li ovo crni humor ili potpuni gubitak razuma? Vjerojatno je ovaj Bergogliov čin motivirao irske političare tako da sada ozbiljno razmišljaju o masakru 200.000 krava u pokušaju da nadoknade navodno loše klimatske uvjete. Razumna osoba može postaviti logično pitanje: Kako se to razlikuje od ritualnog klanja bikova od strane pogana u očajničkom pokušaju da zadovolje bogove vremena? Zapravo, predloženo klanje krava u Irskoj još je gore od poganskih rituala. Pogani su žrtvovali samo jednu ili dvije životinje, dok neo-pogani žrtvuju cijela stada do posljednje krave, navodno kako bi umirili majku zemlju (Gaia ili Pachamama). Ali tu je i tragična posljedica umjetne gladi.

Što se tiče promicanja klimatske histerije, američki znanstvenik Clauser izjavio je ovog svibnja: “Popularni narativ o klimatskim promjenama odražava opasnu korupciju znanosti koja prijeti svjetskom gospodarstvu.” Životne potrebe ugrožene su klimatskom histerijom i ekološkim ekstremizmom Velikog resetiranja. Doista, klimatski alarmizam služi kao dobrodošla maska za socijalni inženjering. Kao rezultat toga, zemlje diljem svijeta usvajaju ekstremno zakonodavstvo koje gura Svjetski gospodarski forum.

Gregory Wrightstone, izvršni direktor co-a2 Koalicija je istaknula da je navodni znanstveni “konsenzus” o klimatskoj krizi “izmišljen” i da vodeći mediji neće objavljivati nikakve znanstvene činjenice koje negiraju klimatsku prijevaru.

Potpuno je jasno da se Bergoglio, koji je kriv za najteža i očitova krivovjerja, izopćio iz Crkve i stoga ne može biti njezina glava; on nije valjani papa. On je prevarant i lažljivac. Štoviše, ne samo da svojim lažima poništava duhovne i moralne zakone, već nastoji uništiti i prirodne zakone s ciljem postizanja samouništenja čovječanstva i vječnog prokletstva duša. Svaki katolički vjernik, svećenik i biskup moraju se odvojiti od ovog Jude koji je okupirao papinstvo. (bcp)

Povezane objave

Križ bjeline

HF

Molim Te

HF

Evo službenice

HF

Emmanuela Macrona su izabrali masoni

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više