Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Literarno-likovni natječaj Gradske knjižnice Kaštela „Kaštelanske štorije 2024.“ 

Natječaj je otvoren od 2. siječnja do 7. veljače 2024. godine

 

Gradska knjižnica Kaštela u povodu Dana Grada Kaštela ove godine po deseti jubilarni put raspisuje Literarno–likovni natječaj na temu Kaštela Kaštelanske štorije 2024.

Natječaj je otvoren od 2. siječnja do 7. veljače 2024. godine, a u istome mogu sudjelovati državljani Republike Hrvatske – djeca i odrasli.

Literarni radovi poslani na natječaj (priče i pjesme na temu Kaštela) mogu biti pisani na hrvatskom književnom jeziku ili dijalektu (čakavici) i šalju se isključivo na adresu elektroničke pošte natjecajkastela@gmail.com zajedno s osobnim podatcima. Radovi moraju biti lektorirani.

Likovni radovi (pojedinačni i grupni na temu Kaštela) šalju se u .jpg formatu na adresu elektroničke pošte natjecajkastela@gmail.com zajedno s osobnim podatcima i poštom na adresu: Gradska knjižnica Kaštela (Za natječaj “KAŠTELANSKE ŠTORIJE”), Trg palih za domovinu 1, 21212 Kaštel Sućurac.

Uz radove je potrebno priložiti: naslov rada, ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, broj telefona/mobitela i e-mail adresu za odrasle, dok je za djecu potrebno navesti još i razred i naziv osnovne ili srednje škole ili dječjeg vrtića, kao i ime i prezime učitelja/nastavnika/mentora i broj mobitela uz potpisanu suglasnost roditelja. Sve navedene podatke potrebno je poslati i na adresu elektroničke pošte natjecajkastela@gmail.com.

Najbolji radovi odabrani od strane Povjerenstva bit će javnosti predstavljeni na završnoj svečanosti s dodjelom nagrada i izloženi u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću 28. veljače i tiskani u Zborniku GKK Kaštelanske štorije.

Više informacija na službenoj mrežnoj stranici www.gkk.hr i na Facebook stranici Gradske knjižnice Kaštela.

Renata Dobrić

Povezane objave

Papa i biskupi moraju se odmah obratiti

HF

Tko izgubi zemlju, izgubi državu!

HF

Izdajnička politika Vlade Ivice Račana

HF

Umro pripovjedač Fedor Vidas

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više