Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Nekoliko pitanja nasljedniku Mladena Bajića

“Borci protiv HDZ-ove korupcije” su saveznici tajnih svjedoka protiv Herceg Bosne u Den Haagu, pokrovitelji srpske istorije i zbornog pjevanja mladih Splićana: gazi, gazi, Purgere

 

Gospodine Glavni državni odvjetniče, dokažite da niste (na)sljednik Mladena Bajića, dokažite da ste odgovorna osoba. Recite što mislite o financiranju srpske istorije iz hrvatskog državnog proračuna, što mislite o tajnom svjedočenju Mladena Bajića protiv Herceg Bosne u Haagu, što mislite o slučaju Aleksandra Zec, o zbornom pjevanju mladih Splićana: gazi, gazi, Purgere itd.?

Jer mi vidimo kakav je odnos onih koji se bore protiv “HDZ-ove korupcije” prema navedenom. Mi vidimo da su “borci protiv HDZ-ove korupcije saveznici tajnih svjedoka protiv Herceg Bosne u Den Haagu, pokrovitelji srpske istorije i pokrovitelji zbornog pjevanja mladih Splićana: gazi, gazi, Purgere. Pa gospodine Glavni državni odvjetniče, dokažite da niste na strani organizatora zbornog pjevanja mladih Splićana: gazi, gazi, Purgere. Tražite da se taj slučaj rasvijetli. A u rasvjetljavanju tog slučaja svi bi se prepoznali i razotkrili u tom izazivanju mržnje između Hrvata, u interesu Srpskog Sveta.

Inače, siguran sam da će vrijeme pokazati da je “borba protiv HDZ-ove korupcije” masonska strategija protiv Hrvata, ubačena u srpsku genocidnu agresiju. Umjesto procesuiranja stotina srpskih masovnih zločina, SDP (peta kolona) vodi borbu protiv “HDZ-ove korupcije”, tako radi za genocidnu Srbiju. I za Tursku. Jer je visoki predstavnik za BiH Christian Schmidt u svom pismu Nad cijelim Hrvatskim narodom tri desetljeća traje konstantan medijski linč od tzv. međunarodne zajednice”. A Željko Komšić je kadar SDP-a.

Uistinu, još od Krvavog Uskrsa i Borova Naselja, SDP vodi borbu protiv “200 Tuđmanovih obitelji” i borbu za povrat “30 milijardi dolara koje je HDZ iznio iz Hrvatske”. Zar to nije interes Srbije? Zar “borba protiv HDZ-ove korupcije” nije blokirala Hrvatsku, na svakom polju? Što blokira državu (Hrvatsku), HDZ-ova korupcija ili borba protiv HDZ-ove korupcije? Ja kažem da Hrvatsku blokira borba protiv HDZ-ove korupcije. Između ostalog, zašto kriminal nema politički (stranački) predznak a korupcija ima? Zar i korupcija nije kriminal? 

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Bude se spavači pete kolone

HF

San izdadoše političari za Judine proklete škude

HF

Haaška pušiona

HF

Borba za nastavak zaštite kriminalaca i pljačkaša

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više