Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Mislite li da se Aleksandar Vučić i Bakir Izetbegović ne vesele “curenju informacija”!

Nastavlja se specijalni rat protiv Hrvatske

 

Kao moguća pozadina ove političke krize u Hrvatskoj, spominje se i predizborna kampanja. Može biti. Međutim, ja tu vidim Labrador i Operu kao konstantu u predizbornoj kampanji, u i pobjedniku na izborima, poslije Franje Tuđmana. Pa kažem: Dok se Srbija naoružava, u Hrvatskoj “cure informacije”. Pa se pitaju, zadiru koje procure iz informacija “lipa” i “radosti” u nečiju intimu? Pritom zaglupljuju narod.

Kao da običan čovjek (Hrvat) nema svoj sud o tomu. Kao da to ne prezire. Kao da se običan čovjek ne pita: Kada netko iz policije nekome dostavi neku informaciju, pa taj tu informaciju objavi u medijima, je li ta osoba novinar istražitelj, ili nečiji kurir (agent)? Na to bi pitanje morala odgovoriti “stručnjakinja za medije” Vesna Alaburić koja kaže kako je to novinarstvo koje to objavljuje u skladu s najvišim profesionalnim standardima – novinar objavio informaciju koju je dobio iz policije, pa krije izvor informacije – “najviši novinarski profesionalni standard”! Još kad policija (DORH) kaže da nije izvor informacije. A poruka (informacija) izvađena iz nečijeg telefonskog razgovora, iz nečijeg mobitela.

Nadalje, kada se u nekoj državnoj tvrtki dogodi velika pljačka, veliki gospodarski kriminal štetan za državu i državni proračun, tu bi morao postojati svjedok te pljačke iz te tvrtke. Tu bi morali postojati dokumenti, ugovori i financijske (bankovne) transakcije. Pa kad se ta pljačka pravosudno obrađuje, na sudu bi morala biti oštećena strana s materijalnim dokazima. S dokazima tko je iz te tvrtke nešto potpisao i na čiju adresu. Tko je korisnik te pljačke, s imenom i prezimenom.

Stoga za ući u pozadinu svega toga podsjetimo na miniranje grada (luke) Ploča koje su, hvala Bogu, hrvatski pirotehničari na vrijeme uspjeli neutralizirati. I ubijanja 4 vojnika ročnika JNA, vjerojatno Hrvata, koje je ubio zapovjednik u JNA, vjerojatno Srbin, što oni iz topničkog oruđa nisu htjeli gađati zvonik katoličke crkve. Pa srpsko masovno silovanje Hrvatica, Vukovar, Ovčara, Voćin, Škabrnja, minska polja, granatiranje Zadra, tjeranje Hrvata u minsko polje, korištenje Hrvata kao živog zida u ratu, logori, miniranje brane Peruća, masovne grobnice, zatvaranja vode i struje hrvatskim gradovima itd., a Hrvatskoj nametnuta borba protiv “HDZ-ove korupcije” – od Krvavog Uskrsa na Plitvicama do danas. Kada se Srbija naoružava, a u Hrvatskoj se neprijatelj Hrvatske naslađuje nečijom intimom “lipa”i “radosti”, u korist srpskog Novog Sveta. Zato, da bismo mogli naslutiti pozadinu i razmjere svega toga, u to ubacimo miniranje Ploča, koje bi, kažu, bilo jače od atomske bombe da hrvatski pirotehničari nisu na vrijeme to uspjeli neutralizirati, ubijanje četiri ročnika JNA koje je ubio zapovjednik što oni nisu htjeli gađati zvonik katoličke crkve i političku moć i “ugled” Sandre Benčić.

Sve to promatrajmo kroz slučaj miniranja Ploča i “curenja

informacija”. Ja tu vidim KOS, UDBA-u, Rankovića, Moljevića, Dražu Mihailovića, Garašanina, Titu i Račana. Pa kažem da je “curenje informacija” u Hrvatskoj, za UN, Bruxelles, sud Pravde u Den Haagu, sud za ljudska prava u Strasbourgu i za Institut za međunarodno i komparativno pravo Max Planck. Također, i za HAZU, Institut Ivo Pilar, Maticu hrvatsku te Ustavni i Vrhovni sud u Hrvatskoj. Da, da, i Matica hrvatska bi se morala odrediti prema “curenju informacija”, a i HBK (Hrvatska Biskupska Konferencija) bi mogla iznijeti sumnju u “curenje informacija”. Policija nekomu dostavi nešto privatno iz nečijeg telefona, što ta osoba objavi u medijima, pa to izaziva unutarnji sukob u Hrvatskoj. Pa ja kažem da je to specijalni rat protiv Hrvatske, pravi sotonizam. 

Da je u pitanju Sotonin plan uništenja Hrvata, to dokazuje, što u udžbenicima povijesti, vjerojatno nema srpskog miniranja Ploča, a kažu, da bi eksplozija bila jaka kao od atomske bombe koja je bačena na Hirošimu, da hrvatski pirotehničari nisu uspjeli to spriječiti, a Aleksandra Zec mora imati ulicu u Zagrebu. Pa ja kažem da se glavna strateška bitka vodi u Hrvatskoj. Induciranjem umjetnih kriza, te povijesnih i današnjih laži. Radi razaranje državne i nacionalne kohezije Hrvata u korist konsolidiranja Srba, danas, i muslimana (“Bošnjaka”) sutra. 

Što mislite, da se Aleksandar Vučić i Bakir Izetbegović ne vesele “curenju informacija”!? Što im je vrlo lako kad imaju pod nadzorom HRT, HND i mainstream medije. Pa vojska “stručnjaka”za sve i svašta čeka da “novinar istražitelj” objavi neku informaciju.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Nova provokacija ćirilicom u općini Vodnjan, naselje Peroj. Od kada i po kojim kriterijima je u Peroju uvedena ćirilica?

hrvatski-fokus

EU ne želi pritiskati Srbiju

HF

Emina Bužinkić – muslimanka koja napada kršćane

HF

Globalni vodi svjetski koronski rat

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više