Hrvatski Fokus
Znanost

Rizici za naše temeljne slobode nikada nisu bili viši!

Globalistički ljevičarski radikali ne prezaju ni pred čim u svojoj gnjusnoj taktici: da upadaju u naše svakodnevne živote i diktiraju ih

 

Globalistička agenda radikalne ljevice, predvođena UN-om i njegovim agencijama, gura radikalne promjene, od internetske cenzure do diktiranja zdravstvenih preferencija i nametanja rodne ideologije. Nemamo izbora nego uzvratiti udarac.

Ove bitke dolaze sa svih fronti, s novim i neočekivanim prijedlozima koji se neprestano pojavljuju, a koje nismo niti uračunali u proračun za ovu godinu. Čim smo zakoračili u 2024., naši su nam neprijatelji pokazali da jednostavno ne možemo spustiti gard. Bio sam šokiran time kako su besramno globalistički UN i njegove agencije provukli ekstremne prijedloge neposredno prije Božića.

Sada, samo tri tjedna u 2024. godini, oni već počinju gurati to ludilo:

 • UN-ovo izvješće ima za cilj kontrolirati globalni govor, potencijalno cenzurirajući vaša mišljenja i misli kad god su u suprotnosti s globalističkom “woke” ideologijom.
 • Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) želi redefinirati prirodu i biologiju “trans smjernicama” koje mogu nepovratno štetiti dječjem obrazovanju, ugroziti radna mjesta, javni život i obiteljske vrijednosti.
 • Osim toga, Pandemijski sporazum se gura kako bi potkopao zdravstvene slobode i nacionalni suverenitet stavljajući odluke o zdravlju u ruke globalističkih organizacija, a ne izabranih predstavnika.
 • Povrh svega, prošlotjedni Svjetski ekonomski forum u Davosu poslužio je kao okupljanje vodećih “woke” i globalističkih političara i poslovnjaka, iznimno odlučnih u širenju svojih spletki za oduzimanje slobode na globalnoj razini.

Doista, našli smo se u situaciji da trebamo poslati tim za hitne slučajeve u Davos u zadnji čas kako bismo bili sigurni da će naši glasovi odjeknuti protiv ludila. Tužno, ali istinito: dolaze po našu slobodu, i to brzo! Nadajući se da smo rastreseni i da niti ne primjećujemo… sve dok ne bude prekasno!

UN-ove predložene “trans” smjernice

Moj tim i ja smo znali da će 2024. godina biti ključna… Ali da budem jasan: globalisti i radikalni ljevičari postaju sve moćniji i iznenađuju nas velikim, neočekivanim prijetnjama. Jednostavno si ne možemo priuštiti da ovo zanemarimo. Ako to učinimo, riskiramo da naše slobode budu zgažene i zamijenjene monolitnim ‘velikim bratom’ koji nameće jednu, dominantnu ideologiju na globalnoj razini. UN-ove predložene “trans” smjernice nastoje izmijeniti samu strukturu društvenog razumijevanja seksa i roda, namećući univerzalnu ideologiju koja bi se mogla infiltrirati u škole, radna mjesta i javni život naše djece. Zamislite da vam je zabranjeno govoriti kada vašu djecu (ili unuke) poučavaju da muškarci zapravo mogu biti žene, zatrudnjeti… postati mame!

Ovo nije napredak – to je ideološko preuzimanje koje prijeti nagrizanjem naših obiteljskih vrijednosti! A što je s vašim zdravstvenim slobodama?

Pandemijski sporazum je trojanski konj za nagrizanje individualnih sloboda i nacionalnog suvereniteta. To bi značilo da globalistička organizacija – a ne vaši izabrani predstavnici – diktira mjere poput karantena, cijepljenja i zdravstvene politike.

Dok se globalni čelnici sastaju u Davosu i planiraju kontrolirati svijet, međunarodne agencije koje izvršavaju njihove naredbe ubrzano zadiru u naše slobode i iskorijenjuju svako protivljenje. Kao što vrlo dobro znate, CitizenGO je vodio žestoku bitku protiv globalista i radikalnih ljevičara kako bi zaustavio njihove deluzije. Ali kako bismo se nastavili boriti protiv svih ovih prijetnji u 2024. godini, trebamo VAS!

Obećavam da ćemo se:

 • Žestoko protiviti Sporazumu o pandemiji i izmjenama međunarodnih zdravstvenih propisa.
 • Boriti protiv alarmantnih koraka koje poduzimaju agencije UN-a kako bi regulirale govor na internetu.
 • Oduprijeti najnovijem UN-ovom nametanju međunarodnih smjernica rodne ideologije.
 • Obvezati braniti vjersku slobodu i naše pravo na naša kršćanska uvjerenja, koja UN namjerava zamijeniti LGBT konformizmom.
 • Suprotstaviti Svjetskom ekonomskom forumu (WEF), pomno prateći i osporavajući njihove najnovije radikalne globalističke prijedloge koji prijete ograničavanjem naših sloboda.
 • Nastaviti pojavljivati na međunarodnim forumima, boreći se protiv politika koje dolaze iz UN-a i EU-a, a koje potkopavaju obitelj, život i slobodu.
 • Odlučno zalagati protiv raširene cenzure Big Tech-a, braneći glasove zagovornika života i obitelji protiv sve većeg digitalnog otkazivanja.
 • Žestoko zalagati za transparentno financiranje javnih servisa poput HRT-a.
 • Truditi ostati oprezni i odgovoriti na sve oblike nasrtaja na život, obitelj i slobodu.

Nalazimo se na čelu ključnih bitaka protiv eskalirajuće “woke” globalističke agende. Primjeri su beskonačni, a bitke rastu na svim frontama. Štoviše, nadodaju se upravo sada. Ove radikalne organizacije smišljaju svoj sljedeći potez dok smo mi najviše ometeni. CitizenGO tim mora ostati na oprezu, ali trebamo i vas, okosnicu našeg pokreta. Napori UN-a da regulira govor na internetu i cenzurira vas ne dolaze slučajno. Kao ni nametanje smjernica globalne restriktivne rodne ideologije.

Ovo je rat koji traje!

Ignacio Arsuaga, CitizenGo

Povezane objave

Virtualna nastava u Republici Hrvatskoj

HF

Cjepiva protiv COVID-19 su nesigurna i ubijaju više ljudi nego što spašavaju

hrvatski-fokus

Hipertireoza

HF

U Britaniji progovorili – pogrebnici

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više