Hrvatski Fokus
Aktualno

Održava se 28. SASO Sajam 2018.

Međunarodni sajam SASO 2018., održat će se od 24. do 27. listopada u splitskoj Spaladium Areni

 
SASO 2018 se održava neposredno nakon još jedne uspješne turističke sezone, kada su ostvareni prihodi od turizma i kada se planiraju renovacije objekata i ulaganja u sljedeću turističku sezonu. S tim u vezi, ideja vodilja sajma SASO2018 jest obnova objekta od temelja do krova, budući tematikom i izlagačima pokriva sva područja obnove.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/10/saso.jpg
Ovogodišnji sajam SASO, koji se u Splitu održava po 22. put, obuhvaća niz međunarodnih specijaliziranih sajmova:
 

22. Međunarodni sajam graditeljstva 
 

22. Međunarodni sajam drvne industrije 
22. Međunarodni sajam metalne industrije 
22. Međunarodni sajam alata, strojeva i opreme
19. Međunarodni sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva 
18. Međunarodni sajam elektronike i energetike 
10. Međunarodni sajam ekologije – SEKO 
3. Međunarodni sajam komunalne opreme
3. Međunarodni sajam bazena i bazenske opreme 
4. Međunarodni sajam kamena
Generalni sponzori sajma SASO 2018. su tvrtka Enmon i NOVA rent a car, dok su suorganizatori Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split, Hrvatska gospodarska komora i Obrtnička komora.
Na sajmu SASO 2018. održava se i bogat program stručnih konferencija i gospodarskih susreta: 15. Dan arhitekata, 11. Dan građevinara, Stručni skup Grupacije održavanja čistoće, Udruženja komunalnog gospodarstva HGK te brojna savjetovanja i radionice obrtnike, poslovne posjetitelje i građane, kao i niz drugih, zanimljivih popratnih događanja prezentacija, edukacija i predavanja.
Sajam SASO tradicionalno je najznačajniji gospodarski skup u regiji koji, okupljajući vodeće tvrtke u određenim gospodarskim granama,  kumulira novi poslovni potencijal, a ujedno predstavlja i mogućnost sudjelovanja brojnih izlagača u profesionalnoj medijskoj kampanji. To je i mjesto sklapanja novih poslova, prostor gdje struka susreće gospodarstvo te prilika susreta gospodarstvenika s donositeljima poslovnih odluka koje se odnose na ciljane skupine i prodajne kanale.
SASO 2018. je i izvrsna prilika za unaprjeđenje poslovnih kontakata s postojećim klijentima i pronalazak drugih kroz ugovaranje novih poslova. U prilog značaju Sajma SASO idu podaci da 75 posto posjetitelja ima moć odlučivanja te da dosadašnja vrijednost izložbenih eksponata iznosi više od milijarde eura.
 

Ivica Luetić

Povezane objave

DANI GNJEVA – Josipovićev “treći put” po braniteljima

HF

Protuhrvatsko vrijeđanje Sandija Blagonića

HF

Saucha od jučer nije više Partijac

HF

Polemika s ‘crvenim’ fratrima i svećenicima

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više