Hrvatski Fokus
Gledišta

Kabalističko-masonsko-sotonska zamka prema Davidu Ickeu

Kripto-valute (digitalni novac) su velika masonska prijevara

 

David Icke lijepo opisuje kako izbjeći kabalističko-masonsko-sotonsku zamku u ovozemaljskom materijalnom matrixu (https://m.youtube.com/watch?v=knwCFwWkm4I&feature=youtu.be). A za kripto-valute (digitalni novac) sam već mnogo puta upozoravao da je to još jedna u nizu od velikih prevarantskih zamki od Kabale i masonerije, odnosno od Sotone. Još jedan strateški socijalni inženjering 21. stoljeća! Kripto-valute su izmislili i namontirali Kabala i masonerija, a preko operativnih organizacija Pentagona, CIA-e i NSA (američko-globalistička varijanta UDBA-e!), za njihove strateške planove – za Agendu 21.

Fanatici za kripto-valute su toliko nahipnotizirani da, kao slijepci, uopće ne vide “iza kulisa” osnovne stvari. Naime, kao prvo; Bill Gates promovira masovno investiranje u kripto-valute. Elon Musk kupuje bitcoin za milijardu i nešto više dolara. Jesu li Bill Gates i Elon Musk dio Kabale? Neee, gdje bi oni bili eksponenti Kabale!!! Oni su samo dobri obični građani koji se brinu za čovječanstvo. A Bill Gates će iskorijeniti glad u svijetu tako što će genocidno poubijati sve gladne ljude (beskorisne izjelice). Dok Elon Musk uopće nije psihopat i prevarant! Ti “crni entiteti” uopće ne služe silama tame! Ma kakvi, gdje bi oni bili zli!

Kao drugo; tko apsolutno kontrolira internet na planetu Zemlji (preko kojeg se mora vršiti transakcije kripto-digitalnog novca)? Da nisu možda to od Kabale i masonerijski kontrolirani Pentagon, CIA, NSA, British Military Intelligence…? Ti manipulatori i zlotvori će izvršiti genijalno zlo. Prvo kroz masovnu hipnozu “narajcavaju” (zavode) puk da investiraju sve svoje novce u ‘k’o fol’ atraktivne nezavisne digitalne valute. Usput tako ubrzano s velikom strašću navikavaju ljude da se uopće koriste “digitalnim valutama”. I onda će u jednom momentu isključiti globalni internet. I potom će ga ponovno uključiti kao njihov kabalističko-masonsko-sotonski Veliki reset, Veliko preslagivanje. I onda će uvesti ‘k’o fol’ reda u “namontirani” digitalno-financijski kaos. Kako? Pa, jednostavno! Kroz jednu njihovu globalnu digitalnu valutu kontroliranu iz jedne Svjetske središnje banke. Svaki pojedinac će mjesečno dobivati tzv. osnovni osobni dobitak (u digitalnoj valuti) prema individualnim socijalnim bodovima poslušnosti. “Ne ćete posjedovati ništa i bit ćete sretni!”

Dakle, u tijeku je “cross-over hakiranje ljudskih umova i duša” na planetu Zemlji. Stvaranje sotonskog BORG sustava. Potpuno odvajanje masa ljudi od Svemogućeg Kreatora – Boga Otca! Brza propast za mnoge propale duše! To je zlouporaba slabašne ljudske psihe (nedostatak duhovnosti) u masama ljudi! Zamk “zakuhana” u institutu Tavistock u ‘City of London’. (Tavistock Institut ima godišnji proračun od “samo” 6 milijardi funti – svake godine! I ima oko 60.000 zaposlenika i vanjskih suradnika diljem svijeta.) Gle, vraga! Pa, u ‘City of London’ je inače pozicionirana globalistička središnjica Kabale i cjelokupna međunarodna umrežena masonerija. Pametnome dosta! Maranatha!

Božo Šimunović

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Paradoksalni predsjednik Vlade

HF

Otopljavanje i(li) relaksacija

hrvatski-fokus

Netočni navodi o mojoj osobi

HF

Seçimlerde oy kullanmak iliti vokšovanje

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više