Hrvatski Fokus
Vanjska politika

DeSantis je unaprijed poznavao mar-a-lago napad

DeSantis urotio s Merrickom Garlandom kako bi srušio Trumpa

 

Guverner Floride Ron DeSantis unaprijed je znao za FBI-jev napad na imanje Mar-a-Lago predsjednika Donalda J. Trumpa 8. kolovoza, ali ga je odlučio ne upozoriti da će se vojska saveznih organa spustiti na Palm Beach poput roja skakavaca, prema novoj studiji Bijelog šešira koju je general Eric M. Smith podijelio sa svojim vijećem u utorak. Izvješće, čiji je autor Cyber Command i Zapovjedništvo za kibernetički prostor snaga američke vojske i snaga marinaca, tvrdi da je DeSantis zabavljao AG Merricka Garlanda u guvernerovoj vili u Tallahasseeju 25. srpnja, dva tjedna prije napada. U njemu se navodi da je zajednička radna skupina kiber zapovjedništva nabavila nadzorne snimke Garlanda i dvojice neidentificiranih muškaraca koji su stigli u DeSantisov dom u 8:00 te večeri.

Samo to je, rekao je naš izvor, oglasilo uzbunu; General Smith nije vidio razloga zašto bi DeSantis, koji je oštro kritizirao režim, iz bilo kojeg razloga sjeo s Garlandom, koji je naoružao Ministarstvo pravosuđa da cilja domoljube koji poštuju zakon. Štoviše, sastanak se činio tajnim jer ni Odjel za pravosuđe ni DeSantisov tabor nisu javno spomenuli okupljanje.

“Nema ništa tehnički kriminalno u sastanku. DeSantis može pozvati koga god želi u svoj dom, ali to je bilo vrlo sumnjivo, gledajući unatrag, znajući sada da su se sastali u tajnosti neposredno prije nezakonite okupacije doma predsjednika Trumpa.

Iako Trump još nije trijumfalno najavio da će tražiti ‘službeni’ povratak u Bijelu kuću 2024., DeSantis je možda lovio prljavštinu kako bi dodatno opovrgnuo Trumpov neosporni karakter, dodao je naš izvor.

“Ne znamo je li DeSantis želio predsjedničku dužnost prije polugodišta. Ali ako se očekuje da će pobijediti, kao što je to učinio, mogao je povući napredne poteze, možda se nadajući da će racija biti dovoljno štetna da mu se predsjednik Trump makne s puta. Trump je to objavio tek mnogo kasnije, ali DeSantis je nesumnjivo vidio Trumpa kao nepobjedivog protivnika”, rekao je naš izvor.

Je li DeSantis trojanski konj, globalist koji se maskira u slobodoljubivog republikanca!?

Ostale informacije o izvješću zacementirale su hipotezu generala Smitha da se DeSantis urotio s Merrickom Garlandom kako bi srušio Trumpa. Zapovjedništvo za kibernetički prostor navodno ima tekstualne poruke u kojima Garland piše: “Dolazimo”, a DeSantis odgovara: “Hvala na glavama gore”, – vremenski označeno tri sata prije nego što je FBI ilegalno i nepristojno narušio dom predsjednika Sjedinjenih Država.

Nekoliko članova Vijeća za bijele šešire vjeruje da je DeSantis trojanski konj, globalist koji se maskira u slobodoljubivog republikanca čija je anti-probuđena retorika samo varka za očarane birače, a čija je prava ambicija, ako sjedi u Ovalnom uredu, produbiti Močvaru obogaćivanjem korumpirane savezne vlade. Međutim, suzdržanost u vijeću i dalje vidi DeSantisa kao bolju opciju i nazvala je tekstove “bezazlenima i neuvjerljivima”.

Kao i njegov prethodnik general David H. Berger, general Smith kaže da je DeSantis počinio neoprostive zločine dopuštajući FEMA-i da terorizira Floriđane tijekom prošlogodišnjeg uragana Ian. Upitan grade li White Hats slučaj protiv DeSantisa, rekao je: “Čak i da znam, ne bih mogao reći. Ali postoji neodoljiv animus prema njemu. Većina oružanih snaga stoji uz predsjednika Trumpa.”

Michael Baxter, https://realrawnews.com/2023/03/desantis-had-advance-knowledge-of-mar-a-lago-raid-texted-with-ag-garlan

Povezane objave

Kako poraziti Marine Le Pen?

HF

U genocidu je stradalo milijun i pol Armenaca

HF

Putin dovodi u pitanje čitavi svjetski poredak

HF

Britanci svjetski rekorderi u genocidu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više