Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Je li postignut dogovor između HDZ-a i SDP-a!?

Pušta li Hrvatska na slobodu sve srpske ratne zlčince?

 
 
U Den Haagu 3. ožujka ove godine počinje rasprava o hrvatskoj tužbi i srbijanskoj protutužbi za genocid. Postavlja se pitanje hoće li se Haaški sud ozbiljno pozabaviti tim tužbama budući da se hrvatska  strana, odnosno sve Vlade od 2000. godine do danas nije ni potrudila procesuirati stotine srpskih ratnih zločinaca diljem Hrvatske koje i dan danas uzaludno prokazuju pouzdani svjedoci i preživjele žrtve zvjerskih zločina i genocida.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/02/vukovar-croatia-1991.jpg
Nije se potrudila ni za tisuće žrtava likvidiranih i pokopanih u jamama diljem nekada okupiranih hrvatskih teritorija te teritorija Srbije. I dan danas se na nekada okupiranim područjima Republike Hrvatske ne stvaraju uvjeti povratka izbjegloga autothonog hrvatskog stanovništva u svoja naselja.
 
Još je sramotnije i užasavajuće je da su europski zastupnici Karamarkove državotvorne Hrvatske Demokratske Zajednice, pri nedavnom glasovanju u Europskome parlamentu, zajedno s SDP-om, projugoslavenskim »reformiranim« komunistima, glasovali ZA početak predpristupnih pregovora sa Srbijom u kojoj su i danas na čelnim pozicijama osobe koje su devedesetih godina izravno sudjelovale u genocidu u Bosni i Hercegovini, Kosovu i na teritoriju Republike Hrvatske.
 
Kolika je to količina prijezira i mržnje tih spodoba prema svom narodu pokazuje i odnos koji imaju prema stotinama tisuća hrvatskih građana, većinom civila, nemilosrdno likvidiranih i pokopanih četrdesetih godina prošlog stoljeća u tisućama masovnih grobnica diljem Srbije, Vojvodine, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Austrije… Nema naselja u Hrvatskoj i bivšoj zločinačkoj Jugoslaviji gdje nisu pokopane njihove žrtve a da se njihova rodbina i dan danas ne usudi ih iskopati i dostojno ih javno i sa svim počastima pokopati na mjesnim grobljima.
 
Genocid nad hrvatskim narodom traje već više od jednog stoljeća a provode ga sustavno i kontinuirano sve dosadašnje „hrvatske“ vlasti prisiljavajući našu mladež na odlazak u strani svijet trbuhom za kruhom. Od 1940. godine do danas broj stanovnika u Hrvatskoj se nije promijenio. Još uvijek nas je samo 4 milijuna, za razliku od Alžira, koji je šezdesetih godina imao isti broj stanovnika da bi Alžir danas imao 40 milijuna stanovnika. Isto tako Francuska je u razdoblju od pola stoljeća povećala broj stanovnika sa četrdeset na 65 milijuna!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/02/20130701PHT14782_original.jpg
Slovenija nam je deset godina, radi Savudrijske vale i Ljubljanske banke, sprječavala ulazak u Europsku uniju a mi širom otvaramo vrata Srbiji na putu u EU, državi koja je izvršila agresiju na Republiku Hrvatsku te još i danas ne priznaje našu suverenost i teritorijalni integritet. Ovom potporom hrvatskih eurozastupnika ulasku Srbije u Europsku uniju, hrvatski zastupnici izdali su i osramotili hrvatski narod. Danas doznajem da je HDZ dogovorio s SDP-om povlačenje tužbe protiv Srbije za počinjeni genocid i diskretno oslobađanje iz hrvatskih zatvora svih pravomoćno osuđenih ratnih zločinaca i ubojica srpske nacionalnosti i to na bazi Zakona o oprostu!!!
 
Referendumskom revolucijom i osnivanjem „Stožera za obranu hrvatskoga Vukovara“ i  “Saveza za Hrvatsku” hrvatski narod je krenuo u novi, nadam se zadnji, „Domovinski rat“. Na simpatizerima, članovima i čelnicima HDZ- a je da smognu hrabrost, pročiste svoje redove i priključe se hrvatskom narodu.
 

Marin Tomulić

Povezane objave

Plenković srozao Hrvatsku na razinu Afrike

HF

Zoran je imao što naučiti u Japanu. Samo da zna slušati!

HF

Opoziv ministra Vilija Beroša i pandemijski kriminal

hrvatski-fokus

U Hrvatskoj svi smo – politički Hrvati!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više