Hrvatski Fokus

Bankarica Puljak i Pametno Trojanski su konj banaka!  

 
 
Bankarica Marijana Puljak i stranka Pametno lažno se u javnosti predstavljaju kao ljevičari, socijalno osjetljivi, društveno solidarni i pravedni; a stvarno su Trojanski konj banaka, bankarskog lobija i financijskog kapitala sa zadatkom i ciljem da i na predstojećim lokalnim izborima lažnim programom i retorikom obmanu i prevare  hrvatsku sirotinju i socijalno ugrožene te dobiju njihove glasove! Velike sume novca koje su potrebne za pokrivanje troškova organizacije i rada stranke, stranačke infrastrukture te izbornu kampanju i promidžbu; stranka Pametno najvećim dijelom dobiva upravo od banaka i financijskog kapitala a sama njezina predsjednica Marijana Puljak zaposlena je nigdje drugo nego u banci. Gdje će suza nego na oko, rekao bi na to narod!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/05/i.ytimg_.com_vi_V2h8WuPIISI_maxresdefault.jpg
Marijana Puljak
 
Dakle dragi građani, stranka Pametno i njezina predsjednica bankarica Marijana Puljak lažno socijalnim izbornim programom i još prijetvornijom i lažnijom izbornom promidžbom i obećanjima, varaju vas i obmanjuju da glasujete neizravno upravo za one koji su vas lihvarski visokim kamatama, nepovoljnim uvjetima i rokovima vraćanja kredita te deviznom klauzulom; osiromašili, ponizili, učinili socijalno ugroženim i pretvorili u sirotinju! Cinizam, laž, manipulacije i prevara ravni samo onima opisanim u Orwelovoj distopiji 1984. I ne zaboravite, upravo su banke, bankari i financijski kapital svojom pohlepom, grabežom, socijalnom neosjetljivošću i nehumanošću cijelu Hrvatsku pretvorili u koloniju te zemlju socijalnih slučajeva, sirotinje i mladeži bez životne perspektive koja je trbuhom za kruhom prisiljena trajno napuštati svoju domovinu.
 
Što sve zajedno znači da je glas na izborima za bankaricu Marijanu  Puljak i stranku Pametno, poticaj, doprinos i potpora daljnjem vlastitom osiromašenju i pretvaranju u socijalni slučaj; kao i pljački te daljnjem izrabljivanju i koloniziranju Hrvatske od strane banaka i financijskog sektora, još većoj socijalnoj bijedi i nejednakostima u društvu, demografskoj katastrofi te egzodusu mladih u potrazi za koricom kruha daleko od svojih korijena, domaje, roditelja i predaka!
 
U svojoj upravo objavljenoj predizbornoj promidžbenoj poruci  Marijana Puljak kao kandidatkinja za gradonačelnicu Splita patetično je uskliknula: „Molim neodlučne i ljevicu da ne dopuste da Splitom zavladaju kumovi i rodijaci“, na što se na činjenicama utemeljeno može odgovoriti da njezinom strankom Pametno već vladaju rodijaci (muž i žena te kumovi), i da bi njezinim izborom za gradonačelnicu taj nepotističko-rodijačko-klijentelistički deveti krug pakla te bankarski lobi i financijska oligarhija bili još više etablirani i ojačani i to doslovno onako kako to oni žele i teže, a to je kao država u državi!   
Pa upravo su bankarski lobi i financijska oligarhija  rodonačelnik i generator svih ekonomskih nevolja, pauperizacije naroda i njegova pretvaranja u svojevrsno ekonomsko roblje banaka  i otuđenog kapitala, a čije kleptokratske i nehumane interese izravno zastupa i promiče „glavom i bradom“ upravo predsjednica stranke Pametno i bankarica Marijana Puljak! 
 
Zar to ne potvrđuje i činjenica da je na pretposljednjim parlamentarnim izborima Marijanu Puljak i stranku Pametno izravno financijskim prilogom u iznosu od 4.000 kuna poduprla još moćnija bankarica i eksponentica financijske oligarhije te aktualna HDZ-ova ministrica i potpredsjednica Vlade RH – Martina Dalić! Pa eto drage moje Splićanke i Splićani, nakon prethodno pročitanog glasujte za Marijanu Puljak i izbornu listu stranke Pametno, koje javno promiče i financijski podupire i HDZ-ovka Martina Dalić. Pametno i HDZ zajedno, pa ako poštujete svoj zdrav razum treba li vam i još išta drugo da bi prepoznali i znali da se radi o velikoj obmani, „pili naopako“ te prevari, podcjenjivanju i ponižavanju  građana i birača u Gradu Splitu!
 

Bartul Uvodić

Povezane objave

Plenkoviću, izdao si sve što si mogao!

hrvatski-fokus

Živi zid ili anarhistički pokret?

HF

Torcidaši bili boju zamijenili crnom

HF

Brod ‘Galeb’ – simbol Titine diktature

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više