Hrvatski Fokus
Gledišta

Teorija urote Haaškoga suda

Senzacionalističke krivotvorine često su objavljivane u tjedniku Nacional

 
 
Prije svega moram reći da je VRLO MOGUĆA STVAR na HAAŠKOM SUDU – persumpcija u NOVČANU KORUPCIJU sudaca haaškog Tribunala, odnosno HAAŠKOG SUDA!Što je trebalo odmah istražiti i onemogućiti u startu, jer da krvnici ne kupe novcem slobodu, a pravednici se ne otruju!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/12/transkript-mesic-haag.png
Nešto o tome napisala je u svojim knjigama i najbliža suradnica Carle del Ponte – FLORENCE HARTMANN pa je zbog toga, dakle radi otkrivanja stvarne PRAVDE I ISTINE O KORUPCIJI I MITU HAAŠKOG SUDA – IZBAČENA SA SUDA! Dakle ima istine o tome, jer reče stara narodna i hrvatska  izreka gdje ima dima – ima i vatre! Najprije počnimo od toga da se na svakom sudu, pa tako i Haaškom, pojavljuju uglavnom crno-bijeli DOKUMENTI, i crno-bijele fotografije, i to UGLAVNOM FALSIFIKATI I PODMETANJA.
 
Umijeće izrade FALSIFIKATA I PODMETANJA ISTIH stara je i prokušana UDBAŠKA-metoda agenata KOS-a, UDBE, KNOJA i OZNE.Oni znaju dobro kako se to radi na tome su istrenirani dugogodišnjom praksom u jednim od najboljih centara za izobrazbu istih u zemljama NESVRSTANIH i u RUSIJI.
 
UKOLIKO STE PRIMIJETILI – OVO MORAM PISATI VELIKIM SLOVIMA – DA VAM UPADNE U OČI – SVI SUDCI HAŠKOG SUDA SU – ĆORAVI ! NOSE NAIME NAOČALE ZA VID SA DEBELIM DIOPTRIJAMA.Evo naime zašto je to važno: TO JE VAŽNO JER JE TAKVIMA NAJLAKŠE PREDOČITI  I PODVALITI- FALSIFIKAT UDBE, TJ. – LAŽNU FOTOŠOPIRANU I IZMJENJENU FOTOGRAFIJU I ISKONSTRUIRAN TEKST.
 
Primjer 1.(fotografija )ako uzmete običnu fotografiju, na kojoj je prikazano recimo, uvjetno – BOMBARDIRANJE BEOGRADA, ili AHMIĆA a ispred mutne pozadine fotografije se ne nalazi ništa osim ORKANA (višecjevni raketni bacači – VRB), i tu Vi kao majstor falsifikata i krivotvorenja, ubacite recimo Generala Praljka kako se smješi u prvi plan, izrežete ga iz neke druge obiteljske situacije i zaljepite na tu ratnu.Pregledate sve dobro da bude identičan rez u Photoshopu i onda uključite masku sloja, pa dodate naredbu Refine Edge, tako da se i najtvrđi rubovi kose, brade, odjeće omekšaju, pa zatim sve to pretopite iz više slojeva u jedan sloj (merge all visibe layers!), pa Ctrl+Shift+U, i sliku jednim potezom iz boje prebacite u crno-bijelu fotografiju, – Vi ste napravili čudo! Pregledate još jednom dobro povećalom da vam nije nešto promaklo, a zatim ako je popravite, pregledate i isprintate. (Voila!) Falsifikat je spreman za podvaljivanje na haaškom sudu.
 
Primjer 2. (krivotvorenje teksta). Prvo što će nazovimo ga tako profesionalni “grafolog krivotvoritelj” napraviti kad procesuira dokument, je <. utvrditi o kakvom se vrstu papira radi, o kakvom vrstu pisanih ili tiskanih slova radi, te o kojoj vrsti pisaćeg stroja se radi. Nakon toga, nabavlja istu gramaturu papira, odabire isti font slova kojim je pisan i orignalni dokument, i po njemu sastavlja oprezno falsifikat. Pri izradi falsifikata pazi da sva slova copy paste uredno na mjesto i pod povećalom u Photoshopu provjerava udaljenost slova, i poravnanje proreda slova! Nakon toga ide i print! FALSIFIKAT JE GOTOV, ISPRINTAN I SPREMAN ZA PRIJEVARU NA HAAŠKOM SUDU! Pažnja usmjerena originalnosti dokumenata je nikakva, vidite da je generl uspio prokriumčariti otrov, a krvnici falsifikate.Sve se to može s mitom i korupcijom.
 
Za hrvatski primjer, prvi pa je kasnije često korišten u SENZACIONALISTIČKOJ ŠTAMPI – KONSTRUKCIJI VIJESTI, a na osnovu krivotvorina, pravi primjer je BRIJUNSKI POLITIČKI PLENUM S Franjom Tuđmanom. Sve je navodno snimao lik s velikim obrvama, pa kasnije, krivotvorio papire i onda ih izručio Den Hagu skupa s nekim kutijama od pizze i stoljnjacima, da nebude sumnjiv.
 
Svi znaju da je tadašnji predsjednik RH, (a bivši zadnji predsjednik SFRJ, u vrijeme dok je Tuđman bio samo predsjednik RH!) prvi dao 2000. (iza smrti trio fantastikusa : FRANJE TUĐMANA, GOJKA ŠUŠKA i MATE BOBANA, koje je slijedio i JANKO BOBETKO), izjavu Den Haagu. Mnogi ne znaju da su senzacionalističke krivotvorine često objavljivane u tjedniku NACIONAL čiji je urednik bio IVO PUKANIĆ, koji se toliko slizao s izvršnom vlasti, da je doznao mnogobrojne smrtonosne tajne, od kojih je neke očito pokušao i objaviti, pa je vrlo vjerovatno zato smrtno stradao. Prije same njegove smrti, pokušavan je više puta biti ubijen, ali neuspješno, a u jednom pokušaju opisao je jasno izgled svog napadača, intervjuom u NACIONALU. Očito, umijeće serviranja FALSIFIKATA I KRIVOTVORINA, omogogućio je IVI PUKANIĆU, ali i NACIONALU veliko bogaćenje, rast prodaje novine, uz nadnaslove (NN) – SENZACIONALNO.
 

Julije Jelaska

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Povezane objave

Građanska inicijativa skupila više od 10 posto

HF

Dva kalifata protiv Hrvata

HF

Amater Ivo Goldstein u Indexu je oklevetao članove naše udruge

hrvatski-fokus

Demokraciju ugušila politička kasta boljševičkog mentalnog sklopa

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više