Hrvatski Fokus
Gledišta

Poštovani Hrvati, ako vas još ima u toj stranci?

Zar ga svi vi podržavate u tim nakanama s kojima su ga antihrvatski krugovi poslali u ovu napaćenu zemlju

 
 
Nakon što je razorio nacionalno-domoljubni karakter vaše i naše stranke, dao vjetar u leđa svim mrziteljima i protivnicima naše Domovine, uspostavio vlast s onima koji se grčevito bore protiv svih hrvatskih vrjednota, nakon što intenzivno radi na uvođenju kurikulne reforme s antihrvatskih pozicija, nakon što je sačuvao simbole titoističkog totalitarizma, koji je hrvatskom narodu nanio najveće žrtve i stradanja u povijesti, sada preko hrvatskih izdajnika (i u vašim redovima) nastoji raticirati Istanbulsku konvenciju kako bi zadao – kao lažljivi demokršćanin i prevario svoje birače, zadnji udarac Katoličkoj Crkvi i vjernicima koji su u najvećoj mjeri vaši odani članovi i pobornici.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/03/i_love_sinecure_decal.jpg
Taj čovjek za kojega ne znamo tko ga je doveo i dalje radi na razaranju hrvatskog identiteta, hrvatske kulture, hrvatskog gospodarstva, hrvatskog obrazovanja, hrvatske budućnosti… Zar ga svi vi podržavate u tim nakanama s kojima su ga antihrvatski krugovi, iz zemlje i svijeta, poslali u ovu napaćenu zemlju, kako bi je na pladnju predao svjetskim moćnicima  a sebi osigurao sinekure u njihovim brlozima. Svi smo odgovorni! – poznate su riječi velikog hrvatskog književnika i domoljuba Petra Šegedina. Doista, smo svi odgovorni. Pa i vi u stranci koju dotični koristi za neke nama strane antihrvatske i vlastite probitke. Probudite se, krajnje je vrijeme. Nadam se da znate o kome je riječ?!
 

Mijo Ivurek, Zagreb

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Povezane objave

POČETAK KRAJA – (Pre)ostalo je još troje poltrona

hrvatski-fokus

Lazareti zaudaraju na vlagu, otpada žbuka

HF

Srijemsku frontu branila šačica Nijemaca

HF

Zašto se ne uvede elektronsko glasovanje?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više