Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Mađari rade na zaustavljanju iseljavanja

Neobrazovani migranti koštaju Njemačku milijarde eura

 
 
Mađarska vlada je obećala mjere za podršku prirodnog rasta broj stanovnika – sprječavanjem masovnih imigracija – u naporu da se zaustavi demografski pad nakon što je premijer Viktor Orban izjavio da će 2018. godina biti „godina obitelji”. „Bruxelles uistinu nema pozitivnu obiteljsku politiku”,rekla je zastupnica parlamenta Gabriella Selmeczi zastupajući parlamentarni odbor obiteljske politike u četvrtak. „Naša je zadaća ojačati obiteljsku politiku”, dodala je gđa Selmeczi, te je odbor suglasan da je umjesto masovne imigracije rješenje „dobra obiteljska politika” koja će spriječiti smanjenje broja stanovnika na kontinentu, piše Breitbart.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/04/selmeczi_4.jpg
Gabriella Selmeczi
 
Mađarska obiteljska politika, koja će biti „podrška većem rađanju djece u radnom društvu”, bit će izgrađena na tri stupa: smanjiti troškove života, kako bi se osiguralo da Mađari nisu isključeni iz planiranja obitelji zbog njihove ekonomske situacije, te podići vrijednost javne percepcije odgajanja djece. Na sličnu politiku za rast populacije bez uvoza imigranata sa Bliskog istoka i Afrike, Poljska je vlada objavila emotivni obrazovni video u studenom koji potiče Poljake da se „množe kao zečevi”. Konzervativni političari mađarske stranke Fidesz i njihovi kolege iz Poljske, Češke i Slovačke su također izrazili volju da odbace progresivni „spolni program” i potvrde stvarnost „biološkog spola”.
 
Delegati su također obećali da stoje iza tradicionalnih vrijednosti koje obećavaju da će „zaštititi život, brakove koji se temelje na odnosima između muškarca i žene, i obitelj na kojoj se čitavo društvo temelji jer je ona temelj za održivu budućnost”. U Mađarskoj, koja tvrdi da troši 4,8 posto BDP-a na potpore obiteljima, je porasla stopa rađanja za 20 posto od 1,23 do 1,49 u proteklih sedam godina, u nadi da će taj omjer porasti do 2.1 do 2030. godine.
 
Dok je središnja Europa koncentrirana na stvaranju novih vlastitih građana, zapadnoeuropske zemlje poput Njemačke su odlučile uvesti masovnu imigraciju iz zemalja trećeg svijeta. Međutim, migranti koštaju Njemačku milijarde eura, a izvještaji pokazuju da je većina tih imigranata nesposobna i neobrazovana, uzimajući više od socijalne države nego što ulažu u nju. Ono što je Njemačka dobila kroz svoju politiku “otvorenih granica” je porast kriminala, silovanja i akti terora – činjenice koje nisu pobjegle političarima iz Višegrada koji su se zavjetovali da neće omogućiti „krvavu žetvu” multikulturalizma koji želi doprijeti do njihovih zemalja, odbacujući edikt Bruxellesa o prihvaćanju migranata.
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Povezane objave

Liberalizam, ideologija ‘rase gospodara’

HF

Predsjednik Trump poziva na reviziju glasova u Michiganu i Wisconsinu

hrvatski-fokus

Sedam posto glasačkih listića poštom u Wisconsinu bačeno kao rezultat trgovine ljudima

hrvatski-fokus

Ne mogu ograničiti vjerska okupljanja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više