Hrvatski Fokus
Kolumne

Besramni francuski kolonijalizam na djelu

Francuskim kolonijalistima je Hrvatska previše – bijela!

 
 
Šport kao izraz nacionalnog duha i nositelj propagandne poruke u vrijeme planiranog kaosa: https://www.youtube.com/watch?v=sm72qONlFts&feature=share
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/07/france2016_8fi8nrh-lr_erjlkc1.jpg
Reprezentacija 'bijele Francuske'
 
"Deklaraciju NATO-a na vrhovnom skupu, koja je neprijateljska prema Rusiji, potpisale su sve države članice"!
https://www.globalresearch.ca/nato-summit-declaration-hostile-to-russia-signed-by-all-member-states/5647307
 
Antihrvatska propaganda Karla Marxa i Friedricha Engelsa
Objavljeno: Subota, 07 Srpanj 2018 08:31
http://www.dragovoljac.com/index.php/razno/11165-antihrvatska-propaganda-karla-marxa-i-friedricha-engelsa
 
Francuska organizacija protiv rasizma LICRA optužila je hrvatsku nogometnu reprezentaciju da je previše bijela, prenosi portal Voice of Europe. Francuski portal Valeurs Actuelles objavio je u ponedjeljak poruku LICRA-a (Međunarodna liga protiv rasizma i antisemitizma), u kojoj je organizacija opisala hrvatsku reprezentaciju kao "dramatično jednoličnu" i "bezbojnu". LICRA je jedna od najutjecajnijih organizacija protiv rasizma u Francuskoj. Prije finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u nedjelju, pariški ogranak LICRA-e na Facebooku je objavio poruku u kojoj je pohvalio francusku reprezentaciju kao "punu boja i multietničku", za razliku od hrvatske ekipe: "Današnja utakmica ističe se i povijesno i sociološki… Francuska ekipa, puna boja i multietnička, suprotstavit će se hrvatskoj ekipi, dramatično jednoličnoj, bez boja, bogatoj samo u sebi", objavila je LICRA na Facebooku.
 
Dana 17. srpnja 1099. završio je Prvi Križarski Rat, kojim su Katolici zaštitili kršćane u Svetoj Zemlji od daljnjih progona:
"Okolnosti su na početku prvoga križarskog pohoda bile jasne:
1. Muslimani su prekršili danu riječ, došlo je do velika uništavanja crkava, osobito crkve Svetog groba, kršćani su bili maltretirani. Buduća nazočnost kršćana na svetim mjestima bila je ozbiljno ugrožena.
2. Bratska kršćanska zemlja, ostatak novoga Rima, u iznimno teškoj situaciji, molila je za pomoć. Kako je seldžučka opasnost bila velika, svako bi oklijevanje bilo jednako nepružanju pomoći.
3. Nije se radilo “imperijalizmu”, “kolonijalizmu” ili prisilnu obraćanju muslimana, nego jedino i samo o preživljavanju kršćana na Istoku i o sigurnosti jeruzalemskih hodočasnika sa Zapada.
Zbog ovih razloga mora svaki objektivni povjesničar ocijeniti poziv Urbana II. legitimnim, a križarski pohod ponajprije kao opravdanu mjeru. Egon Flaig, profesor stare povijesti na Sveučilištu u Greifswaldu, pogodio je srž stvari kada je 16. rujna 2006. godine rekao za Frankfurter Algemeine Zeitung: “Urban II. je vidio ispravno. Da je Carigrad pao već 1100. godine, onda bi golema turska vojna sila ušla u srednju Europu 400 godina ranije. U tome slučaju najvjerojatnije ne bi došlo ni do razvoja raznolike europske kulture: ne bi bilo slobodnih gradskih ustava, nikakvih rasprava o ustavima, nikakvih katedrala, ne bi bilo renesanse, ne bi bilo napretka u znanosti: Jer u islamskim područjima iščeznula je slobodna – grčka! – misao upravo u tom razdoblju. Tvrdnja Jacoba Burckhardta – ‘Sreća da se, kada se sve zbroj i, Europa oduprla islamu’ – znači upravo to da jednako moramo biti zahvalni križarima kao i grčkim obrambenim ratovima protiv Perzijanaca.” Izgredi do kojih je za vrijeme križarskih pohoda dolazilo, a koji su i Papu ispunjavali ogorčenjem, predstavljali su nešto sasvim drugo."
http://www.katolik.hr/…/antikatoliciza…/376-kriarski-ratovi/
 
Besramni kolonijalizam, koji je pljačkao Afriku i tako crnu rasu miješao s bijelom, u Francuskoj se ujedinio s besramnom i bezbožnom ljevicom, koja želi uništiti nacionalne posebnosti svih nacija kao i samo katoličanstvo, koje je oblikovalo te posebnosti. Divljačko razbijanje francuskih ulica od nekrštenih pogana oni žele migracijama prenijeti i na nas. Na njih treba ići puškom, ovo je objava rata. Što židovima u Izraelu ne predbacuju ne samo da odbijaju druge narode, nego da ne prihvaćaju više ni tamne židove iz Etiopije? Nas će svako smeće vrijeđati i zafrkavati. U nacionalnom duhu Hrvati su Europi uzor!
https://www.facebook.com/certator.de.croatia?hc_ref=ARSua16CORTVP86GNVCB7b8IjoynfOeic03K_e5FKWFF2KsbO5U76wDMvjdMXBIDpwA
 

Mr. sc. Emil Čić

Povezane objave

Pojašnjenja Milanu Rakovcu

HF

Steže se obruč oko Andreja Plenkovića

hrvatski-fokus

Zašto Plenkovićeve najpovjerljivije osobe nisu članovi HDZ-a?

hrvatski-fokus

Prodaja Leda je katastrofa za nacionalnu prehrambenu industriju

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više