Hrvatski Fokus
Hrvatska

Mario Vrbanić nije vukovarski branitelj

On nema niti prijavljeno prebivalište niti boravište na području grada Vukovara

 
 
Priopćenje za medije
Poštovani,
prateći današnje objave u medijima i portalima,a ponukani negativnim aktivnostima pojedinih medija i portala, odlučili smo reagirati te obrazložiti nama poznatu situaciju vezano za stambeno zbrinjavanje gospodina Marija Vrbanića. Naime, gospodin Mario Vrbanić nije branitelj Vukovara niti trenutno ima ostvaren status hrvatskog branitelja, a preispitivanjem činjenica došli smo i do spoznaja da čak nema prijavljeno prebivalište niti boravište na području grada Vukovara.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/01/Franjo_olji_Koordinacija_UBDR_Vukovar-1.jpg
Kao predstavnici braniteljsko-stradalničke populacije dužni smo reagirati s ciljem potpunog i objektivnog informiranja hrvatske javnosti, ponajprije izvijestiti javnost o stvarnim činjenicama kako branitelje Vukovara kao i građane grada Vukovara ne bi dovodili u situaciju omalovažavanja i populacije koja ne poštuje hrvatske zakone te nas pojedinci zbog takvih i sličnih postupanja prozivaju i nazivaju svakojakim pogrdnim imenima. Niti u jednom dijelu ne želimo stati u obranu i zaštitu nikoga nego samo upoznati hrvatsku javnost sa stvarnim činjeničnim stanjem. Žalosna je činjenica da pojedinci Vukovar koriste kao poligon za raznorazna ostvarivanja svojih osobnih ciljeva i interesa,a da pri tome nemaju baš nikakve veze s gradom Vukovarom.
 

Franjo Šoljić, predsjednik Podružnice UDRUGA DRAGOVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA – UDVDR

Povezane objave

Komu u Hrvatskoj smeta IOR?

HF

U i oko ispovijesti jed(i)noga “srpskohrvatskog” pjesnika

HF

Huda jama – strogo čuvana tajna komunističkih zločina

HF

Jurica Pavičić i Šuše Buše protiv Vrdoljaka

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više