Hrvatski Fokus
Gledišta

Zašto se ne uvede elektronsko glasovanje?

Udruge za ljudska prava vode oni i njihovi potomci koji su u Titovom režimu bili progonitelji svake slobode riječi i djela

 
 
Poštovana Predsjednice RH, Predsjedniče Vlade RH i Sabora RH i…
Zašto se hrvatska odgovorna vlast srcem i dušom ne okrene svojim Hrvatima u tuđini koji imaju pameti, iskustva, odgovornosti, novca i radne navike koji bi Hrvatsku mogli preporoditi za nekoliko godina, već im okreću leđa i samo deklarativno izgovaraju pojedine floskule? Zašto se ne uvede elektronsko glasovanje poput drugih država svijeta i kako to da preko 4 milijuna Hrvata u tuđini imaju manja prava od šačice Srba u Hrvatskoj koji svoju rođenu domovinu ni danas ne prihvaćaju i kojima je i nadalje glavni grad Beograd, a u isto vrijeme se ne odriču tz. ustaške kune? Zašto IZVRŠNA VLAST RH obezvrjeđuje oko 10.000 Srba koji su dragovoljno branili svoju rođenu Hrvatsku i njima se ne dopušta imati svoju Hrvatsku pravoslavnu crkvu?
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/03/sibenik-falconry-centre1.jpg
Zašto se u školama ne odgaja djecu u hrvatskom duhu već u nekom nametnutom hibridu? Zašto djeca hrvatskih branitelja i drugih hrvatskih domoljuba moraju ići u tuđinu a djeca i unuci bivših udbaša, Titovi zaljubljenici, zaštitnici partizanskih i četničkih zločinaca dobivaju privilegije i unosne poslove? Zašto se ne prihvati izmjena izbornog sustava gdje će se birati ljudi imenom i prezimenom i sa čistom prošlošću te za svoj posao odgovarati biračima a ne biti nagrađivan od stranačkog vodstva? Zašto brojne institucije, udruge i javnost šute kada je ministar Božinović išao u Tursku dovoditi ljude iz njihove domovine i naseljavati ih u Hrvatsku umjesto da je otišao u Irsku ili… i vraćao Hrvate na njihova prazna ognjišta a koji su otišli radi nenarodne politike odgovornih u državi? Zašto dopuštate da manjina terorizira većinu hrvatskog naroda? Osim površnih, nabacanih, štetnih i nedorečenih, Hrvatska nema nikakvih strategija i razrađenih razvojnih nacionalnih programa, za kraće ili duže vrijeme. Nema ga čak ni za mrtve 20. stoljeća! Nema ga za gospodarstvo, poljoprivredu, školstvo, kulturu, pomorstvo (gdje je gospodarski pojas iz kojeg se godišnje krade stotine milijuna eura), šport i…? Nema ga za nacionalnu sigurnost, nutarnju i vanjsku politiku s kojim se točno određuje kako se štite hrvatski državni i nacionalni interesi?
 
Sjetimo se doktora Franju Tuđmana kada je ministricu vanjskih poslova USA, g-đu Madeleine Albright, potjerao iz svoga ureda kada je počela lažno optuživati Hrvatsku ili kada je odlučnim nastupom legalnim putom pobijedio Haag i zaštitio državne interese da bi kasnije Mesić i Račan sve to upropastili, izdali Hrvatsku i doveli je do teških presuda? Na žalost ni današnja vlast nije se daleko odmakla od Mesićeve  i Račanove politike a niti ima jasnu i razrađenu nutarnju i vanjsku politiku koja zna i hoće štititi državne i nacionalne interese, a da je tako pokazuju svakodnevni slučajevi. Svaka šuša iz vana ili iz Hrvatske čim dignu svoj interesni glas protiv Hrvatske – hrvatska vrhuška povlači se, šuti i izvršava traženo ne razmišljajući koliko će to kasnije Hrvatsku stajati. Beograd svakodnevno sije laži protiv Hrvatske, čak dolaze njihovi lideri u Zagreb i otvoreno svoje zločine prebacuju na Hrvatsku, optužujući i blateći Hrvatsku a hrvatski vladari – umjesto da ih odmah protjeraju i od Beograda ili drugih centara moći odlučno zatraže ispunjavanje hrvatskih uvjeta, „naši“ se vladari povlače, šute pa čak ispričavaju. Zar nije tragikomično da u sred Zagreba i uz novac hrvatskih poreznih obveznika RS slavi svoj DAN ARMIJE, iste one armije koja je do jučer činila zločine po Hrvatskoj? Za ozbiljne ljude sav ovaj politički igrokaz sliči na izdajstvo i zato je Hrvatski narod ogorčen. 
 
Zašto tzv. udruge za ljudska prava vode pretežno djeca ili sami oni koji su u Titovom režimu bili progonitelji svake slobode riječi i djela za hrvatsku slobodu, a danas ti isti dijele lekcije onima koji su se cijeli život borili za ljudska i hrvatska prava? Zanimljivo je – kada oni napadaju, izruguju, ismijavaju ili pljuju po crkvi, vjeri, hrvatskom domoljublju, obitelji, po Božjim, ljudskim i hrvatskim vrijednostima – za njih je to sloboda riječi, govora ili satira, ali kada se njih prozove za odgovornost izrečene neistine i zlobe ili napisane laži iz nesnošljivosti to je odmah govor mržnje, netolerancije, kršenje ljudskih i manjinskih prava, a uz to im prišivaju dodatne i neljudske etikete. Te i takve udruge dobivaju silne novce od države, lokalnih zajednica, od stranih država i od Sorošove masonerije s ciljem da se čim prije ušutkaju svi domoljubi i ugasi svaki osjećaj za Boga i hrvatskog čovjeka.
  Zašto su hrvatski branitelji, koji su krvlju branili i obranili Hrvatsku od velikosrpskog agresora, danas u „miru“ postali predmet ismijavanja, laži, podmetanja i optuživanja te dopustili vladajućima da ih podjele na stotine raznih udruga koje jedna drugu ne podnose ili se bave nekim nerazumnim stvarima? Je li to ucjena ili hrvatska bolest da je tuđe bolje nego moje…?
 
Zašto su brojne domoljubne strančice razbijene, ucijenjene i posvađane koje vode bolesne veličine sa umišljenosti da su njihovi lideri jedini sposobni voditi državu a nisu sposobni okupiti ni par stotina domoljuba, razraditi kvalitetne i prepoznatljive programe za spas Hrvatske i s tim dokumentima ići pred narod, te točku po točku razraditi što ne valja u Hrvatskoj, koji su uzročnici i kakva se rješenja predlažu? Za njih su svi krivi osim njih, a jadnici ne znaju da sa takvim postupcima samo pomažu rušiteljima Hrvatske. Prvo i najvažnije je da u njima proradi ljudska i nacionalna savjest i da jednom i zauvijek kažu DOSTA SA OVAKVIM RADOM te od sutra svi kao jedan idu se prizemljiti, zatomiti svoje umišljenosti i odbiti sve moguće ucjene koje idu na štetu Hrvatske, pomoliti se dragom Bogu koji je uvijek čuvao ispravnost hrvatskog čovjeka i od Boga i od Hrvatske zatražiti oprost za sve grijehe i dosadašnje promašaje! Sutra kada se u miru probudite pozovite sve braniteljske i domoljubne civilne udruge, sve stranke i strančice, kao i kvalitetne pojedince koje svojim riječima i djelima iskazuju osjećaje za patnju hrvatskog čovjeka i za boljitak Hrvatske na širi i dobronamjerni sastanak, zatvorite se u veću prostoriju i sa prikladnim sadržajima a  uz bezalkoholna pića, razgovarajte, raspravljajte, analizirajte, osluškujte i planirajte kako osmisliti zajednički nastup sa jasnim zajedničkim stavovima u kojima će biti vidljiva ljubav za bolje hrvatsko sutra i kojima će biti KLJUČ SVEGA domoljublje, sposobnost, odlučnost, ustrajnost, nepotkupljivost i čista prošlost. Sa tim i takvim nastupima bit će te ubrzo prepoznatljivi među svojim glasačima i među inima kojima se na izbore ne izlazi jer nemaju za koga glasovati. Ako se oglušite na ovakav ili sličan poziv – u hrvatskoj povijesti biti će te zapisani – prvo kao osloboditelji a kasnije kao grobari Hrvatske. Sami odlučujete o biti ili ne biti i kakva će Hrvatska izgledati sutra ili je uopće ne će biti!?
 
Pojedini hrvatski biskupi i svećenici morali bi bolje prolistati hrvatsku povijest i muke hrvatskog čovjeka kroz povijest i tako se ponašati, morali bi bolje osluškivati bilo hrvatskog naroda i imati na umu da narod jako dobro gleda i sluša njihove riječi i djela pa se tako i ponaša. Morali bi biti odlučniji i glasniji u obrani Božje riječi i prava hrvatskog čovjeka, a ne podilaziti kojekakvim mešetarima i krivovjernicima, u propovijedima – u onom dijelu mise kada možete slobodno izreći o svemu onom što hrvatskog čovjeka i hrvatsku obitelj muči – glasno i jasno povući paralelu dobra i zla jer i vi ste dio tog naroda i o vama dosta ovisi kakav će narod biti. Danas je hrvatski narod u velikoj krizi i traži izlaz. Sjetite se kako ste bili zagovornici hrvatske istine u vremenu Titove diktature tako morate biti još glasniji danas kada smo na pragu izumiranja i iseljavanja a tako bi morali znati i htjeti braniti hrvatskog čovjeka, istinu i Boga. Žalosno je gledati i slušati pojedine biskupe i svećenike koji pred srpskim pravoslavnim svećenicima naprosto kleče i u miru slušaju njihove laži i podvale o hrvatskom narodu i Katoličkoj Crkvi u Hrvata te u duhu neke nazovimo tolerancije organiziraju zajednički hod u Jasenovac gdje ćemo ponovo slušati laži o konclogoru u kojem je poubijano toliko i toliko …, umjesto da prije odlaska zatraže zajedno sa Židovima utvrđivanje povijesne istine – ne samo o Jasenovcu, Jadovnu nego i o srpskim logorima smrti u Srbiji i drugim mjestima bivše države, istinu o sudjelovanju njihove crkve u zločinačkim akcijama sa četnicima tijekom cijelog 20. stoljeća te kako SPC može proglašavati svecima neke svoje dokazane zločince, a uz to ih treba priupitati kako su punih 8 stoljeća lagali cijeli svijet da je Srpska pravoslavna crkva AUTOKEFALNA kada prvi čovjek svjetskog pravoslavlja Bartolomej na temelju dokumenata kaže da je Srpska pravoslavna crkva priznata tek 1922. itd…       
 
Ovi i slični razlozi doveli su do velike podijeljenosti, gorčine i razočaranosti u hrvatskom društvu radi čega HRVATSKA  plače i vapi zbog svoje djece koja suznih očiju bježi u nepoznatu tuđinu, te na taj način Hrvatska se prazni, a na njihova ognjišta sutra će naseliti vjerojatno netko tko do jučer nije ni čuo za Hrvatsku. Možda je to i nečiji skriveni plan! HRVATSKA PLAČE što u njoj odmah nakon OLUJE nije izvršena totalna lustracija, u političkim, gospodarskim, sudbenim, prosvjetnim, kulturnim, medijskim i inim strukturama života, jer da je to učinjeno danas ne bi u Hrvatskoj – gotovo u svim strukturama – oko 80% ključnih mjesta držala djeca ili unuci udbaša, kosovaca, partizana, četnika i onih koji Hrvatsku organski ne podnose te umjesto njihove lustracije oni su lustrirali domoljube koji su iznijeli glavni teret oslobađanja Hrvatske od velikosrpskog terora i poslali ih u novu emigraciju da tamo zarađuju novac i šalju svoje devize za spas ove napaćene Hrvatske.
 
HRVATSKA PLAČE i traži od svih svojih domoljubnih struktura da se osvijeste, povežu i udruže, te uličnim prosvjedima i na izborima zbace s vlasti nenarodne strukture i dovedu ljude čiste prošlosti, nepotkupljive, sposobne i odlučne koji vole Hrvatsku i koji se ne klanjaju raznim centrima moći a spremni su u državi uvesti red kao što su to učinili odlučni ljudi u Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj te danas brzim korakom grabe naprijed na svim poljima i ne dopuštaju da se stranci i tuđe sluge s njima poigravaju poput Hrvatske. Bog nam bio u pomoći, probudio u nama srce i duše te osvijestio nas u svakom pogledu da budemo ponos a ne sramota budućim naraštajima Hrvatske! Naravno, ako ih bude! Narod je jako, jako zabrinut! Gospodo i državnog vrha – što imate reći na to??? Bez ikakva pesimizma, bez lažnog optimizma budimo realni. Budimo ljudi! Neka nam krenu suze, proradi savjest, zaigraju srca i čista hrvatska krv u divnom skladu pripadnika ovog istog naroda – oduvijek gordih domoljuba…!
drage Hrvatice i Hrvati, HRVATSKI SOKOLOVI, IZIĐIMO IZ SVOJIH ODAJA I UČMALOSTI JER NAS HRVATSKA ZOVE I UPUĆUJE NAM – MOŽDA SVOJ ZADNJI krik PONOSA I LJUBAVI !!!
 

Vlado Glavaš

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Dokle monopol odvjetničkih tarifa!?

HF

HNV »ustrojen kao sustav«

HF

Milorad Pupovac se ponaša kao da su mu braća pobijedila

HF

Sofisticirane skrivene prijevare

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više