Hrvatski Fokus

Borisa Petka za zapovjednika kninskoga zatvora

 
 
Kako se boriti s povampirenim ustaštvom? Nakon što je 'crna Venera' (Venus, Venera Williams) istrčala na teniski teren US Opena s ustaškom kapom svoga dida Ante-Imoćanina, teško će se Milorad Pupovac ograditi od svoje izjave kako između današnje Hrvatske i negdašnje NDH nema nikakve razlike. Jer, ustaštvo vlada od Uzdolja do Amerike! Pače, poznajući njegovu žestoku ćud pravog borca za svoju matičnu otadžbinu, može se lako dogoditi da ovaj skandal na USOpenu prijavi i Vijeću sigurnosti UN-a kako bi zaštitio dignitet ravnogorskog pokreta čiča Draže pred slikopisnom agresijom povampirenih ustaša i 'crnih' ustašica!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/09/f_USTA1170701_20190828_USO_D3_P5S_2737.jpg
Šalu na stranu, ali, vratimo se u Lijepu našu u kojoj ministar unutarnjih poslova prvi put nakon Domovinskog rata poziva nevjerojatnih 6000 djelatnika, čak i onih koji su odavno u mirovini, kako bi formirao pričuvni sastav policije. Što je u pitanju, vanjska ili unutarnja ugroza sigurnosti države!? Kako saznajemo iz dobro informiranih izvora između ostalog su u pitanju i nedavni rasistički napadi, Uzdolje i Đevrske, na ugroženi pravoslavni živalj 'Krajine' pa će policija provesti jednu opsežnu raciju svih pripadnika zločeste TORCIDE, redom, u Splitu, Sinju, Šibeniku! Naime, ti slučajevi i dalje pune stupce naših mainstream-medija, remete ionako labavo srpsko-hrvatsko bratstvo i jedinstvo. Milinova policija doduše svako malo ulovi, privede i zatoči njih desetak ali još uvijek nisu svi na broju pa stoga vrijedni Davor Božinović vapi za pričuvnim kadrom.
 
Vječno ugroženi pravoslavci tzv. Krajine uz potporu prote Milorada stoga predlažu da se ponovno aktivira onaj čuveni zatvor u Kninu te da se za upravitelja kaznionice imenuje Boris Petko, čije bi iskustvo i 'fizičko dejstvovanje' iz ratnog doba devedesetih itekako pomoglo da se torcidašima istjera ustaštvo iz glave pogotovo kad bi Petko u cilju zastrašivanja pro-ustaške mladeži navukao onu 'tolerantnu' majicu s likom svog idola, čiča Draže! Uostalom i Boris Petko je vjerojatno umirovljenik u statusu pričuvnog sastava ondašnje krajinske milicije te bi olakšao 'posao' neefikasnoj hrvatskoj policiji a i ugroženi pravoslavci bi dobili svog čovjeka u dijeljenju pravde po njihovu aršinu! Zvezdaš Petko bi bio pravi organ prisile na pravom mjestu, jer ako treba premlatit' će on ustašoidne torcidaše do krvi – kao što je nekad mlatio ustašoidne HOS-ovce a onim posebno tvrdoglavim zaprijetit' će i smrću kako i danas prijeti, zar ne Pupovče! Među torcidašima ima svakako i oveći broj adolescenata nezrelih za kninski zatvor pa bi njih trebalo poslati na 'prevaspitavanje' u veleučilište manastira Krka gdje bi uz pomoć bradatih 'arhiđakona i protojereja' svladali herojsku srbijanskuistoriju sve tamo od Kosovske bitke pa do hrvatske Oluje, od cara Lazara do Momčila Đujića i Slobe Miloševića. Propjevali bi ustašoidni, mladi torcidaši u manastirskom pjevačkom zboru i onu, preosveštenom Porfiriju i danas omiljenu pesmicu: “šta se ono na Dinari sjaji, Đujićeva kokarda na glavi!“
 
Kad smo već kod manastira Krka, treba se dotaći i nedavnih srpsko-hrvatskih odnosa glede aktualne etničke (ne)snošljivosti iz vremena srbočetničke agresije ali na vjerskoj osnovi: Veličanstveni pravoslavni hram, manastir Krka ujedno i vrijedan objekt hrvatske kulturne baštine, nakon hrvatske Oluje ostao je netaknut za razliku od crkve svetog Ante u središtu nedalekog Knina koja je tijekom okupacije doslovno spaljena; zlonamjerno i nimalo tolerantno! Ili, sjetimo se prekrasne katoličke crkve svetog Mihovila na brijegu ponad razorenog Kijeva koja je nakon (č)etničkog čišćenja hrvatskog Kijeva služila kao meta Mladićevim zrakoplovima, ponajprije raketirana a nakon toga minirana ostao tek kamen na kamenu!
 
Mirnodopsku etničku nesnošljivost demonstrirao je Boris Petko, 8. kolovoza 2018. kada je u lokal ušao pijan s majicom na kojoj je bio utisnut lik čiča Draže, i uz to prijetio smrću čelniku kninske HVIDRA-e. Ali, prema pisanom nalazu naše vrijedne policije to nije bila etnička nesnošljivost, ili ne daj Bože 'rasistička' mržnja, nego tek 'remećenje javnog reda i mira'! U cilju recipročnog testiranja srpske (ne)snošljivosti neka i Milorad Pupovac, politički Hrvat, smogne snage poput rabijatnog četnika Borisa Petka, pa prilikom jedne od svojih brojnih posjeta matičnom Beogradu, skokne do gurmanske Skadarlije, iznebuha bane u poznati lokal 'Tri šešira', navuče majicu s likom, primjerice Maksa Luburića i, ne prijeteći smrću nikome, nazočne goste pristojno pozdravi 'Za dom'! Eeee, spreman sam mu unaprijed platiti misu zadušnicu!
 

Damir Kalafatić

Povezane objave

ZG – Skupština: I nakon Tite Tito!

HF

Vrijeme je da Slovenci prihvate Hrvatsku u njezinim međunarodno priznatim granicama

HF

SLUČAJ AGROKOR – Muljaže i nelogičnosti

HF

Istinom protiv laži

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više