Hrvatski Fokus

Ništa novo od naših "reformiranih" komunista staljinističkog mentalnog sklopa

 
 
Sedmoga rujna 2019. u 10:50 sati na N1 TV gledam reportažu iz Gudovca u kojoj predsjednik SDP-a opet bulazni i pitam se: NA ČEMU JE TAJ ČOVJEK? Sluša li on barem ponekad ono što izjavljuje, je li svjestan svojih riječi – i ima li koga od bližnjih (ako ih već u stranci nema) tko bi mu mogao skrenuti pozornost da su njegovi javni istupi svi odreda blamaža i za njega i za stranku i uz sve to da vrijeđaju zdrav razum? U spomenutoj izjavi od nekoliko minuta, Davor Bernardić uspio nam je „dočarati“ kako u Hrvatskoj vlada desničarsko nasilje, jer su (kako je rekao): „napadi na Srbe postali normalnost“ i stvorena je „atmosfera mržnje i nesnošljivosti prema Srbima“. Ako komu možda do sada nije bilo jasno kako su SDSS i Pupovac u svojim temeljnim stavovima i po pitanju vođenja specijalnog rata protiv ove zemlje na istim pozicijama, valjda je napokon progledao, ako još uvijek nije, nema mu pomoći.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/09/1044591_davor-bernandic-sdp_ls.jpg
Na tako drzak i bezobrazan način uvjeravati sve nas da postoji ono čega nema i na toj paradigmi graditi svoju politiku na štetu zemlje koju tobože „braniš“ i želiš od nje napraviti „uljuđenu i civiliziranu zemlju“, vrhunski je cinizam i perfidija kakvoj ravne nema! Od kako su poput zmija tobože (samo tobože, ali ne i stvarno) „svukli“ svoju komunističku kožu i preko noći se „preobratili“ iz zločinaca, progonitelja i nasilnika u „demokrate“ (što je Ivica Račan izveo znalački, maestralno čak štoviše, dokazujući kako je Partija oduvijek bila rasadnik prvorazrednih manipulatora), naši su sljedbenici Tita i Partije postali naši „tutori“ koji nas KRŠĆANE podučavaju tomu što su sloboda, demokracija, tolerancija, ljudska prava, društvena solidarnost…, a mi koji smo njihovu diktaturu trpjeli punih 45 godina, opet smo na onoj drugoj strani. Mi smo i dalje ostali nepodobni („nacionalisti“, „klerofašisti“, „ustaše“, „katolibani“, „rigidni desničari“ itd., itd.). Pa zar to nije vrhunska PERVERZIJA kad se dojučerašnji tlačitelji pod krinkom „antifašizma“ i „demokracije“ bukvalno preko noći prometnu u naše „spasitelje“ i „odgajatelje“ i pri svemu nastoje zadržati svoj monopol na sve, pa i istinu!?
 
Jedino što je Bernardić rekao točno u spomenutoj izjavi na N1 jest kako je „Pupovac poželjan koalicijski partner za svakoga“, što naravno, samo pokazuje u kojoj mjeri je kod nas bolesno stanje na političkom spektru. Ta činjenica, na drugoj strani, otkriva nam zašto nitko (od Bernardića do Ivana Vrdoljaka, Anke Mrak Taritaš do Pernara i društva) ni slučajno ne želi „očešati“ Pupovca i reći popu pop, a bobu bob. Oni bi se jednako tako ponašali i da je taj udar na temelje ove države mnogo ozbiljniji nego ovaj Pupijev propagandni igrokaz čiji je cilj kompromitiranje Hrvatske u međunarodnoj javnosti, a po naputku Vučića i društva s kojima se svako malo druži na četničkim dernecima.
 
Ništa novo od naših „reformiranih“ komunista staljinističkog mentalnog sklopa. Oni su se uostalom jednako tako ponašali i krajem 80-ih i početkom 90-ih. Samostalnu Hrvatsku su prihvatili silom prilika i „Jugu“ prežaliti ne mogu, a upravo ovih dana dokazuju da su ostali na istoj liniji. Povremene „domoljubne“ izjave samo su im PR, ne bi li ušićarili koji glas među onim dobronamjernim konzervativcima ili neobaviještenim građanima koji lako nasjedaju njihovoj propagandi i skloni su brzom zaboravu. Na izravno pitanje vezano za spornu izjavu Milorada Pupovca (u kojoj dovodi Hrvatsku i NDH u istu ravan), lider SDP-a se „odlučno“ odredio konstatacijom kako je ona bila „pretjerana“! Bravo, Bernardiću, „domovine sine“! Samo „pretjerana“. Dakle u osnovi je sve na svome mjestu i to stoji što je Pupi bubetao, samo što je (malčice) „pretjerano“.
 
Sva ona četnikovanja koja gledamo oko sebe u posljednjih 20 godina, nekažnjeni ratni zločini agresora, sva destrukcija koja dolazi iz SDSS-a, SNV-a i otrov mržnje i huškanja što ga na sve nas prosipaju Pupovčeve 'Novosti', vjerojatno su „fatamorgana“. Mi Hrvati smo po vama valjda slijepci ili mentalno zaostali u toj mjeri da ne znamo i ne vidimo što se događa danas u hrvatskoj državi i na političkoj sceni. Za tebe i tvoje istomišljenike, svi mi koji govorimo i zastupamo istinu (kako o sadašnjosti tako i prošlosti), bili smo i ostali „ustaše“. Samo zaboravljaš jednu stvar: svaka laž koja dolazi iz vaših usta je za nas kompliment, jer jako dobro i predobro znamo s kime imamo posla, znamo tko ste i što ste i koji su vam ciljevi!
 

Zlatko Pinter

Povezane objave

Tko je IFIMES?

HF

Desant na Bleiburg

HF

Demografija, pobačaji, pismo majke sinu ginekologu…!

HF

HHO je po meni veći problem od Documente jer ne radi ono što bi trebao

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više