Hrvatski Fokus

Ivan Pernar razvalio podobne manjince

 
 
„Ja se borim sam sa sobom da postupam s vama kao s kolegom kojeg simpatiziram. Dolazi mi da se s vama ponašam kao psiholog, ali ne ću. Reći ću vam zašto je ono što ste vi govorili na razini fašizma. Prvi je taj da ste nasmijali i desnicu i ljevicu na račun manjina, drugi je taj što ste nam oduzeli legitimitet jer imamo malo glasova, a imamo malo glasova jer su nas vaši sunarodnjaci izbacili iz vaših kuća“, govorio je Ivan Pernar manjincima na odlasku iz sabornice. Dok su odlazili, Ivan Pernar je još dodao: „Gdje god su manjine težile separatizmu su bile izbačene iz zemlje. Zato nikada nitko iz Hrvatske nije protjerivao Čehe ili Slovake, jer nisu težili separatizmu. A Talijani ili Srbi, na žalost jesu“, a Pupovac mu je po izlasku “prišio”: „Sram vas bilo, tko je bio separatist 1941. godine u vašoj blesavoj glavi”, a Furio Radion je dodao: „Vi nama manirom stand up komičara predlažete i zamjerate jer ne trgujemo, a nekom drugom zamjerate jer trguju. Ja vas i dalje simpatiziram, ali klonite se ironije na račun onih koji su ispaštali. Klonite se satire na račun onih kojih ima malo. I zadnja stvar, svi stand up komičari u Saboru su trajali jedan mandat”, koji je potom s Pupovcem i nekoliko manjinaca napustio sabornicu.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/06/www.spc_.rs_files_u5_2009_IMG_1557-z-s.jpg
Mitropolit Amfilofije i Milorad Pupovac
 
Što iz ovoga zaključiti? Da su se Pupovac i Radin našli prozvani.  Bez obzira što Pernaru nije mjesto u autobusu s običnim ljudima, a kamoli u Saboru, ovaj puta ih je razotkrio, odnosno, „razvalio“. Pogodio ih je u živac, jer je rekao istinu. Jer za razliku od Pernara, Radin i Pupovac imaju želudac koji proguta sve i imaju karakter koji će sve podnijeti samo da su na višestrukim jaslama.
 

Darko Kovačić

Povezane objave

HRT protiv rezolucije Europskoga parlamenta

HF

Masonerija iz glavne masonske centrale u gradu Londonu

hrvatski-fokus

Promašene Đikićeve loptice

HF

Kineski sindrom i hrvatska stvarnost

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više