Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Ako ne ubiju Corona i glad, ubit će nas filantropija

Čuvajte se i kuge i kolere i filoksere i Corone, a naročito "filantropa". Tih jahača "filantropije"

 
 
U doba vlasti Corone svijetom je zavladao i jedan osobiti strah, strah od filantropije i filantropa. Zanimljivo i apsurdno, zar ne, ali samo na prvi pogled. Odavno, od pojave Soroša na „ovim prostorima“, navodnog čovjekoljupca (filantropa) razvidno mi je kako se radi o sorti („soju“) opake, razarajuće filantropije. Nakon pada Berlinskog zida i navodnog poraza komunizma koji se ustvari samo razvodnio u, sjedne strane, navodnu ljudsko pravnu dimenziju, a u gospodarstvu dobio novo, kapitalističko(!) lice (vidi vraga), totalno, „filantrop“ Šoroš ore po tzv. postkomunističkim zemljama i njihovim društvima, poslije i drugdje i drugačije, recimo s migrantima. „Otvara“ njihova društva, usput razara obitelji, nu toj „filantropskoj“ ideji krajnji je cilj, o čemu ovdje uporno i godinama pišem, taj kak ti sveti, pojedinac. Društva se otvaraju kao što se otvara školjka prije konzumiranja ili pripremanja – silom. Sila je novac (kako je Šoroš stekao novac, uglavnom je poznato, uglavnom nimalo čovjekoljubno), a alati su udruge, more udruga (trojki, u tom cilju su izmijenjeni zakoni pa je trojka – udruga) a zatim mediji, ali i kultura u totalitetu, te podučeni (tečajevi) i podmićeni lokalni političari, zatim čitave stranke-partije. Nađe se tu i sličnih, lokalnih poduzetnika (priča o poduzetničkim inkubatorima, kao da su budući poduzetnici – kokoši) ili im se osiguraju inicijalna sredstva pa fingiraju kao „domaći“ vlasnici, naročito medija, posebno televizija. Neke „udruge“ su se  profesionalizirale i internacionalizirale na tipično komunistički način, kao jaje jajetu nalik Kominterni, pa su poslije s domaćim profesionalnim udrugarima dizale tzv. šarene revolucije. Komunizam, fol propao, a metode ostale.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/05/gates-1280x640.jpg
LAŽNO ČOVJEKOLJUBLJE – Lažni "filantropisti" Melinda i Bill Gates "na djelu"
 
Nešto kasnije sijala su se „proljeća“ po arapskom svijetu, ustvari smrt. Nije to radio samo Šoroš, on mu dođe više kao simbol i glasnogovornik globalizma, bilo je tu još niz prikrivenih i manje prikrivenih igrača od „običnih“ do „dubokih“ država (noviji pojam) njihovih organizacija, obavještajnih i paraobavještajnih krugova…  Ovaj soj filantropije možemo nazvati filantropijom globalizma, zapravo ideologijom globalizma i sve što s njom ide. Ona, pored ostaloga, djeluje i prosvjetiteljski – „ovce“ i „stado“ ne znaju pa ih treba podučiti, ustvari nagovoriti. Na novo, a staro pritom ili revidirati ili, još bolje, zaboraviti. Većina tih nagovora nakon pada Berlinskog zida ipak se odnosila na društva, države (male) i obitelj, primjerice forsiranjem i financiranjem LGBT pokreta i sl. Ponegdje je ova „filantropija“ zarobila društva, državu skroz pa, primjerice drži i „vlast“ i „oporbu“ kako bi ovce imale dojam „pluralizma“ i „demokracije“.
 
Corona filantropija
 
Ova filantropija iz doba Corone, nastavila je po starome, države su uglavnom već pod njenom kapom, i izravno se usmjerila na pojedinca. Pri tome filantropi su, skoro isti, ili iz iste vražje vreće. Ipak, glavna je zvijezda ove filantropije, ovog njenog soja, aktualne mutacije, Bill (i Melinda) Gates. Oni se brinu o svima, o zdravlju svakoga pojedinca na Zemljici. Sa zdravlja društva, država oni su se usmjerili na svakoga čovjeka, oprostite njegovo zdravlje. Naći će cjepivo protiv Corone, koju je, ili nešto slično, Gates u suorganizaciji s Rockeffelerima prije neku godinu već uvježbavao, mislim pandemiju. Vjerojatno najbogatiji srednjoškolac na svijetu (formalna naobrazba) koji blage veze nema s biologijom, medicinom, virusologijom…, upustio se baš u ta područja. Za to mu je bila potrebna organizacija, ni manje ni više Svjetska zdravstvena organizacija čiji je on glavni donator (kažu i do osamdesetpostotni, pa je ulog Amerike kojega je Trump uskratio zapravo sitniš). Donator ili vlasnik, ili kad donator postaje nešto kao vlasnik, i sl.?
 
Filantropija radi filantropije jednog od najmoćnijih svjetskih kapitalista malo mi je vjerojatna i puno sumnjiva. Nedostaju tu interes i profit. Kad se tomu dodaju podaci njegova (su)vlasništva u medijima od CNN-a do der Spiegela, (su)vlasništvo u epidemiološkim ustanovama i laboratorijima u razvijenim zemljama, farmakoindustrija… stvari postaju nešto jasnije. Najjasnija je pak njegova ideja cijepljenja i čipiranja u kombinaciji. Obvezatno cijepljenje, prisilno ustvari, takvo čipiranje (čipiranih dobrovoljaca već ima na tisuće) e to je već nešto. Naročito još rasvijetljeno činjenicom kako Bill i Melinda Gates svojedobno svoju djecu nisu dali cijepiti. Ali tada su još bili mladi i naivni, poput Pernara, a sad su iskusniji, bogatiji, moćniji, iako im je moći još uvijek premalo. političke, totalitarne moći. A i bogatstvo je došlo na naplatu, ustvari ga treba odraditi. Ugovori se, naročito s onim, moraju ispunjavati. Jer kao što je „filantropija“ projekt, isto je i Bill Gates. Tko zna, možda je on već hočogram. Kako bilo ova prava, puštena Corona, pa globalna vježba s njom sjajno je uspjela. Sad ćemo gledati što će se događati u budućnosti. Hoće li se ovce dati, ili ne će. Ako ogladne, a izgledno je, vjerojatno hoće.
 
Inače uvijek me zanimalo zašto ta sorta „filantropa“, rigidnih kapitalista, a ima ih još, naročito zadnjih tridesetak godina voli surađivati s Kinom, komunističkom Kinom. (Gdje su oni ovdašnji naivci koji tvrde da je komunizama propao – samo je malo promijenio dlaku, ali o tome smo u jednom zapisu iz doba Corone ovdje pisali.) Zar to nije i s jedne i s druge strane najgore, ideološko, svetogrđe. I onda sam pronašao tu „šifru“, a trebao sam i davno prije koliko blješti: Kontrola stanovništva, kontrola rađanja, broja, stanovništva i sve ostalo, s čim komunistička Kina ima bogato iskustvo. Sve u svemu čuvajte se kuge i kolere i filoksere i Corone, a naročito „filantropa“. Tih jahača „filantropije“. Oni obožavaju „čovjeke“, al' najviše vole da ih je što manje. Na Zemljici ništa novo.
 

Mato Dretvić Filakov

Povezane objave

Trebaju nam dostojanstvene proslave

HF

Hrvatskom se upravlja izvana!

hrvatski-fokus

Jezikom se čuvaju i hrvatstvo i državnost

HF

Andrej je oživio Beru i doveo Zokija na Pantovčak

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više