Hrvatski Fokus
Hrvatska

Zabrinuta časna sestra za ono što Bergoglio radi

Najvjerojatnije je da će u bliskoj budućnosti priprema za očitovanje Antikrista postati sve nametnutija i represivnija

 
 
Pročitajte ovu dramatičnu prepisku između klauzurne časne sestre i nadbisupa Vigana. Uzorita Ekscelencijo, monsinjore Carlo Viganò, ja sam klauzurna časna sestra i pišem vam nakon razgovora s duhovnikom. Naš razgovor se odnosio na vaš najnoviji „Apel“ koji je obišao svijet kako bi probudio savjest o neposrednoj opasnosti koja se krije ispod maske „koronavirusa“. I zanimljivo je primijetiti da su čak i nevjernici alarmirani tiranijskim tijekom događaja. Situacija je sve više poražavajuća, ali strategija koju koristi Bergoglio i snage koje su s njim povezane je tehnika izolacije i dezintegracije bilo koje skupine koja bi mogla stvoriti protusilu. Ja to nazivam „protu-silom“, jer mi se riječ „otpor“ čini previše „ljudskim“ i pomalo nedovoljnim.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/06/192_300x300_Front_Color-NA.jpg
Najvjerojatnije je da će u bliskoj budućnosti priprema za očitovanje Antikrista postati sve nametnutija i represivnija, također i zbog koraka koje će sam Bergoglio u pripremi odlučiti poduzeti. Cilj je, očito, eliminiranje “problematičnih” – onih koji su subverzivni i koji stoje na putu već pripremljenog plana koji sada ne čeka ništa drugo nego da se u potpunosti realizira. Zabrinutost koju sam izrazila našem duhovniku je činjenica da ne postoji "kontra-organizacija" čak ni unutar "istinske Crkve" koja bi mogla biti neka vrsta “potajne Crkve" kako bi se mogla koordinirati u mjeri u kojoj je to moguće. Sljedeći koraci [Bergoglija] bit že posebno usmjereni na imobiliziranje bilo kakve pobune, u skladu s njegovom "strategijom" izolacije i onemogućavanja akcije (strategija koja više nije skrivena).
 

Tradicionalni Katolik, https://www.facebook.com/RadTradKat/

Povezane objave

Ne burzovnom i financijskom mešetaru

HF

OLUJA – Blitzkrieg na hrvatski način

HF

Preopasan je Dejan Jović

HF

Ne prepoznaju svoje stoljetne progonitelje

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više