Hrvatski Fokus
Aktualno

Prijete nam prijete iz Vijeća Europe!

Plenković je spreman na sve samo da zasluži neko služinsko mjesto kod izroda iz Davosa, uključujući i da nas sve proda

 
 
Prema uputama Vijeća Europe predstavnicima vlada država članica izgleda da su nam ovo posljednji izbori, razmišljaju politički analitičari. Naime, Vijeće Europe poziva sve vlade da imaju u pripravnosti snage reda, snage sigurnosti i sudske vlasti. Zašto? Da se suzbije otpor digitalizaciji koja nas ustvari uvodi u transhumanizam. Mora se suzbiti svaki otpor protiv uvođenja 5 G, i zamislite i 6 G elektromagnetske mreže. Je li to razlog što se Plenkoviću žuri s izborima i što je izabrao datum izbora početkom srpnja dok je stožer, koji je ustvari neustavni predstavnik sile kojim može autokratski vladati državom kao diktator? Je li ovo sadašnje naglo povećanje broja „zaraženih“ manipulacija pred izbore i kakvi će to biti izbori s ograničenom slobodom kretanja i neprekidnim izvještajima o broju zaraženih? Hoće li narediti prisilnu vakcinaciju s novoizabranim Saborom koji ni u kom slučaju ne će biti dovoljno ni svjestan odgovornosti ni jak da se odupre. Pogledajte na što sliči predizborna kampanja? Ima li i jedna stranka pojma što se iza brda valja i kako se suprotstaviti nasilju koje će nas sve pretvoriti u zombije. Ova vakcinacija je takve vrste koja će nas potpuno promijeniti tako da više nismo stvorovi koji sliče na Stvoritelja, to jest Bogu. Ovo će biti luciferijansko krštenje s kojim nestaje pojam osobe, osobnosti, slobode. Čovjeka će pretvoriti u stroj, u robota i njime upravljati daljinskim upravljačem.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/06/112288560_shouting.jpg
Plenković je spreman na sve da zasluži neko služinsko mjesto kod izroda iz Davosa, uključujući i da nas sve proda.Ako nas uspije, nas, koji smo se othrvali četničkoj agresiji 1995., pretvoriti u zombije, čime će postići da će pitanje nacionalnosti i nacionalne države biti pokopano za vječnost. S obzirom na natjecatelje za budući Sabor i na njihovu usmjerenost na raspodjelu onog čega nema, možemo samo kleknuti i moliti se Bogu. I razmisliti pod hitno kako pružiti otpor.
 

Darko Kovačić

Povezane objave

Naš zabavni predsjednik Vlade

HF

Vlada RH je (spremna) za petokraku

HF

Čestitka za 500 brojeva Hrvatskoga fokusa

HF

Vjeruj u sebe. Znaš više nego što misliš da znaš

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više