Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Na djelu je bošnjački način alijaniziranja cijele zemlje

Čelnici međunarodne zajednice pilatovski peru ruke

 

Sve dok svijet ne prizna pravu istinu beha sukoba i ne nazove ga tim  imenom, vjerski rat za teritorij u Bosni i Hercegovini ne će biti pomirenja, a time ni mira. A kad nema tih dviju univerzalnih civilizacijskih vrjednota, na kojima počivaju suvremene države, nema, niti može biti ni Bosne i Hercegovine. I zato joj se četvrt stoljeća ne vide nikakvi temelji na kojima bi se mogla početi graditi. Naprotiv, i oni mali ostali kamenčići u nekad zajedničkim, a u ratu porušenim temeljima raskopani su i razbacani diljem nepravedno podijeljene zemlje i svijeta. Te najmalobrojnije kamenčiće u beha temeljima, hrvatski narod, trga se i razbacuje, izbacuje i melje unitarističko centralističkom, građansko islamističkom, politikom nejednakosti i neravnopravnosti, marginaliziranjem i prisilom na odlazak, ubijanjem starih i nemoćnih povratnika i haaškim proizvedenim oružjem uz pomoć naftnih dolara iz islamskih zemalja, za etničko i vjersko čišćenje kršćana i kršćanstva pod imenom “udruženi zločinački pothvat”.

Naziv koji je zapravo sama ta sramotna međunarodna organizacija, prišiven je hrvatskom narodu, što nije učinjeno ni nacističkoj Njemačkoj, ni fašističkoj Italiji, ni genocidno-konfesiocidnoj Turskoj, što dovoljno govori o nepravdi koja izlazi iz te kuće. I stoga im i nije bilo teško krstiti to novo oružje za etnička čišćenja i masovna istrjebljenja katolika i katoličanstva na označenim svjetskim područjima, Bosna i Hercegovina, izabrana kao prvi teren za njegovo testiranje. U bošnjačkim rukama još krvave od zločina nad Hrvatima, pokazuje se vrlo učinkovito na terenu, a što je vidljivo i u trljanju krvavi Pilatovih ruku u haaškoj prijestolnici svjetske nepravde. Za šačicu naftnih dolara iz islamskih zemalja prodana je najveća i najsvetija stečevina ljudske civilizacije. Prodana je pravda, prodana je sloboda mnogih malih kršćanskih naroda diljem svijeta, i mnoga ta područja, nekad kolijevke kršćanstva, danas su bez ikakvih tragova kršćana.

Po onome crnilu nepravde kakva je sve izašla iz Haaškog tribunala, nažalost, stječe se dojam da je se u toj kući (ne)pravde planirala i isplanirala najopasnija povijesna ideologija, kršćanofobija, koja uvodi svijet u krvavi globalni svjetski sukob vjera i civilizacija. Time je Međunarodni Haaški sud svojom nepravdom u radu sudionik masovnih progona i pogubljenja kršćana na mnogim područjima svijeta, napose na Bliskom istoku i Bosni i Hercegovini. Nažalost sve češće i u Europi na ulicama, i trgovima europskih prijestolnica. U tom opasnom leglu interesa, a interesi su uvijek začetnici nepravde i rata, mržnje i ubijanja, skovano je i oružje američkog diplomate za masovno istrjebljenje katolika u Bosni i Hercegovini pod nazivom “ili se asimilirajte, (islamizirajte) ili se iselite”. Bio je to američki hirošimsko-nagasakijski udarac na jednakopravnost naroda i vjera u beha zajednici, kao temelju multinacionalne i multivjerske beha zajednice, nakon čega je u zemlji zavladao pravi pogrom katolika, i tenkovski udar na njihove institucije koje su im jamčile kakvu takvu sigurnost.

Bez temelja jednakopravnosti naroda u njihovom nacionalnom i vjerskom znakovlju i identitetu ni homogena društva nemaju budućnost a kamoli bosanskohercegovačka šarolikost. Jer o jednakopravnosti, najskuplje plaćenoj civilizacijskoj i ljudskoj vrjednoti, ovisi svaki oblik ostanka i opstanka, sloboda, hrvatsko katoličkog naroda u Bosni i Hercegovini, na čijim se prostorima, sve od vremena turske okupacije, vode najprljaviji interesi i ratovi, i vitlaju najsnažnije bure i oluje. Jednom posijan turski otrov mržnje i svekolike prljavštine trajno ostaje prljavi i smrtonosni otrov. Otrov se promjenama režima i diktatura i brojem nekog pridošlog ili od okupatora novonastalog naroda ili dijela ostalog okupatora, koji ima zadaću da bude spomenik turskog crnog vremena, zalijevao bujao i rastao u šumi mržnje, progona, etničkih čišćenja i rušenja autohtonog katoličkog stabla. Sjeklo se to tisućljetno staro drvo, grane lomile i  bacale, spaljivale, turski ih okupator odvozio i prisilno modificirao. No svi ti zlikovci, kako ondašnji tako i sadašnji u brutalnostima svoje prolaznosti, a u vječnosti hrvatstva i katoličanstva posijanog i duboko ukorijenjenog u bosanskohercegovačkoj fratarskoj zemlji, ne uspijevaju u potpunosti u svojim zločinačkim namjerama. Nažalost ostavljajući uvijek iza sebe,  sve manji broj Hrvata katolika, no sa još dubljim i čvršćim, prkosnijim i pobjedivijim korijenom. Kao nigdje u svijetu u beha zajednici se potvrđuje izreka „krv mučenika sjeme kršćanstva“. Nažalost progonitelji i mesari kao da nikad nisu čili za nju.

Nikakve diktature, zločini, terori, danak u krvi, zulumi, prisile, okupatori, agresori, visoki predstavnici bilo koje zločinačke imperije sa “luđačkim” košuljama navučenim na (ne)pokoreni hrvatski narod, bili su i ostali ljudski jad i čemer, ljudsko ništavilo pred tim trinaeststoljetnim hrvatskim hrastovima izrasli na svojim korijenima i u svojoj obećanoj zemlji. Iza njih su hrastovi ostajali skresani ali viši, stabilniji, širi, jači i otporniji na dolazeće okupatorsko agresorsko građanske bure i oluje. Bosanskohercegovačka se zajednica, kako neki govore, u današnjoj šarolikosti koja je išarana silom, prisilom, etničkim i vjerskim čišćenjima, progonima, rušenjima crkava i ubijanjima fratara i časnih sestara, djece samo zato što su djeca roditelja katolika, masakriranjem hrvatskih povratnika, preuređivanjem crkava u komandne urede zločinačke vjerske muslimanske armije, u kojoj i danas njome vladaju muslimanski ratni zločinci i vojnici ratnici, ne može se ni po čemu uspoređivati sa Europskom unijom.

U prvom redu Europska unija je slobodna zajednica ujedinjena slobodnom voljom, referendumom, naroda koji je čine, dok je “luđačkokošuljaška” beha zajednica okvir napravljen daleko izvan u Americi, u koji su silom interesa i tuđinaca ugurane, protiv svake svoje volje, zaraćeni i nepomireni, podijeljeni i odijeljeni, zločinima svih vrsta i predznaka međusobno udaljeni i različiti narodi.

U Europskoj se uniji  čuje jednako glas svakog naroda, i onog najmalobrojnijeg, u beha zajednici glas se čuje i uvažava samo brojnijeg. I stoga se slobodna Europska unija  zatrese i na najmanju nepravdu i nejednakopravnost narodá, beha zajednica se i ne makne na giga nepravdu i još veću nejednakopravnost, obespravljenost malobrojnijeg hrvatskog autohtonog naroda. Zbog toga su Hrvati  i bili najveća, i ppostoto najbrojnija, žrtva vjerskog sukoba, i najstradalniji narod u daytonskoj nepravednoj vladavini visokih predstavnika (ne)propali, neki  u procesu ponovnog oživljavanja, imperija, velikoosmanlijske u osobi Erdoğana, velikoaustrougarske u osobi Petritscha i velikobritanske u osobi Achdowna.

Ako se beha zajednicu želi uspoređivati s Europskom unijom onda je potrebno u prvom koraku k jednakosti toj uniji, osloboditi je od prošlih ostataka, i sadašnje nazočnosti, osmanlijskog erdoganizma, i od austrougarskog petritschizma i od velikobritanskog ashdownizma.

Drugi beha korak k Europskoj uniji i njenoj sličnosti uređenja treba biti njeno republikaniziranje od tri nacionalne republike, u zajamčenim beha granicama, bez obzira na preuranjeno međunarodno priznanje,  Bosne i Hercegovine. I treći i završni mirni korak tro republikaniziranjem stvoriti novu Bosnu i Hercegovinu, pod novim europskim imenom, jednu mini Europsku uniju, Bosanskohercegovačka unija, i kao takvu, sa tri nacionalne republike, je primiti u obitelj europskih zemalja. Svako daljnje eksperimentiranje i političko prljanje beha zajednice vodi k novom sukobu i ostvarenju crni Karafžićevih i Alijinih prijetnji da će nestati jednog beha naroda.

Muslimansko nasilničko nametanje građanske države nebošnjacima, napose agresivno i brutalno hrvatskom narodu, a u isto vrijeme svim nedozvoljenim sredstvima, i smrdljivo prljavim politikama boriti se i braniti svoj novi nacionalni identitet Bošnjak, zasigurno je uvod  u novi, daleko brutalniji vjerski rat i bošnjačko aktivno sudjelovanje u karadžićiziranju i alijaniziranju Bosne i Hercegovine. Sudjelovanje u nestanku jednog naroda, a time zasigurno i nestanku bilo kakve u povijesti poznate, i u dosadašnjim ratovima izgrađene beha zajednice.

Na bošnjački način alijanizirana Bosna i Hercegovina zasigurno ne će biti domovina nikakvih ni Građana, ni Hrvata, ni Srba, ni Europljana, ni Bošnjaka, već samo Muslimana ili muslimana, ili potomaka Osmanlija. Bit će sve ono što nikad nije bila, bit će Nestala Bosna i Hercegovina. Bit će prva čista muslimanska država u Europi, a time i glavni europske nesigurnosti.

I stoga, prije negoli beha zajednica doživi sudbinu svih nestalih nepravedno uređenih federalni društava, i na zločinima održavanih imperija, prije negoli postane Nestala, neka nova 2021. godina bude početak nove zajednice na toj europskoj periferiji Bosanskohercegovačke Unije, koja je  dovoljno široka i dugačka, visoka i duboka, sigurna i mirna za sve  svoje narode, i žive i mrtve.

Budući da cijeli svijet očekuje neki novi svoj početak u 2021. poslije jednogodišnje pandemije korona virusa, na taj novi početak ima pravo i Bosna i Hercegovina poslije polutisućljetne smrtonosne pandemije mržnje, ubijanja, ratova i progona koja je u petstogodišnjem kontinuitetu ubija i u kojoj nestaje.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Bošnjačko-turska osovina zla

HF

Propao bošnjački unitarni plan

HF

Islamski terorizam na izborima

HF

Trajno je propala beha zajednica i kao cjelovita i kao multi-kulti ideja

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više