Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Nužno srušiti tuđinskoga slugu i izdajnika Plenkovića

Može li Karolina Vidović Krišto sama pobijediti Plenkovića I zloglasnu koaliciju HDZ-a i SDSS-a?

 

Premda sam u jakim bolovima nisam mogao odoljeti da ponovno ne izrazim moje osobno i subjektivno oduševljenje s nastupima Karoline Vidović Krišto u Hrvatskom saboru. Mislim da nije potrebno elaborirati zašto se tako osjećam. Zastupnica Karolina Vidović Krišto jednostavno je neustrašiva, a njezine izjave tuku u najslabije točke korupmirane Vlade, kojoj je na čelu tuđinski sluga i izdajnik Andrej Plenković, a koji nema hrabrosti ni karaktera priznati da je Karolina Vidović Krišto potpuno u pravu kad kaže da je Plenković na čelu korupcijske hobotnice u Hrvatskoj.

Međutim, ono što me sada najviše muči jest pitanje: Može li Karolina Vidović sama pobijediti Plenkovića i njegovu zloglasnu koaliciju HDZ-a i SDSS-a, potpomognutu od strane potplaćenih medija i novinara, koje ne zanima istina o pravom stanju u Hrvatskoj, nego mito što ih dobivaju od Plenkovića i njegovih korupcijski partnera koji su na čelu najvećih korporacija u Hrvatskoj? U ovom trenutku moram biti pesimističan i bez imalo sustezanja ili uljepšavanja reći da Karolina Vidović, unatoč njezinoj osobnoj divovskoj borbi protiv korumpiranih političara i poduzetnika u Hrvatskoj, ne može sama pobijediti tu zločinačku organizaciju. Bilo bi to Božje čudo, koje se ne događa svaki dan.

Moje je mišljenje da je Karolini Vidović nužna potpora ne samo ono malo domoljubnih političara u Hrvatskom saboru, nego i cijelog hrvatskog naroda u domovini i dijaspori, barem onih koji još uvijek misle hrvatski i žele potrebne velike promjene u hrvatskom društvu. Može Karolina Vidović dobivati i sto tisuća lajkova na Facebooku za podmetanje svojih leđa u spašavanju Hrvatske, ali to na kraju ne može uroditi revolucionarnom političkom pobjedom, bez koje će situacija u Hrvatskoj biti još teža i gora, ako je tako nešto uopće moguće, imajući u vidu sadašnje neodrživo stanje.

Sustavna borba protiv Plenkovića i antihrvatske koalicije HDZ-a i SDSS-a ne smije biti ograničena samo na Hrvatski sabor. Ona se mora proširiti i na svoja područja života u Hrvatskoj i na svako, pa i najmanje hrvatsko selo. Da se ne bi izgubio ovaj početni entuzjazam i rastući zanos o mogućnosti da se u Hrvatskoj konačno dogodi promjena, Karolina Vidović Krišto treba poslati poziv hrvatskom narodu da joj pomogne na svaki mogući način, od financija do osobnog aktiviranja svakog iskrenog hrvatskog domoljuba.

Prvi predsjednik Republike Hrvatske dr. Franjo Tuđman nikada ne bi uspio da 1989. nije osnovao HDZ (bez obzira na sve njegove slabosti) i da nije pozvao cijeli hrvatski narod u domovini i diljem svijeta da mu se pridruže i rušenju komunizma i Jugoslavije te u stvaranju samostalne hrvatske države. Zadnji je trenutak da Karolina Vidović učini nešto slično, ali ovoga puta više nije pitanje stvaranja hrvatske države, nego njezinog golog spašavanja. Vrijeme nam sve brže ističe, a ni svjetski događaju nam ne pomažu da taj cilj bezbolno i na demokratski način ostvarimo.

Na potezu je Karolina Vidović Krišto, koju ću u cijelosti nastaviti podržavati i u slučaju ako ne pokrene puno širi i jači projekt ujedinjavanja svih istinskih hrvatskih domoljuba i korištenja još uvijek golemog potencijala koji postoji u hrvatskom iseljeništvu.

P.S. Zastupnica Karolina Vidović Krišto nije na bilo koji način sudjelovala u ovoj objavi, niti je znala da ću ja na tako javan način pokušati staviti preveliki teret na njezina leđa. Također, kao što sam to već bezbroj puta javno rekao, mene samo zanima spas Hrvatske i hrvatskog naroda, prije nego što zaklopim oči.

Antun Babić

Povezane objave

Antisemitski napad u Saboru na Židove i Državu Izrael

HF

Hrvatskom se upravlja izvana!

hrvatski-fokus

Miloradova braća – Mladen i Vojislav

HF

Ratnici velikosrpske politike

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više