Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Arizona – potvrđena prijevara na predsjedničkim izborima 

Izbrisani su direktoriji puni izbornih baza podataka   

 

Otvorene kutije s glasačkim listićima u okrugu Maricopa pokazuju “značajne razlike” između broja glasačkih listića i izvješća o serijama u kutijama. Šokantnije informacije izlaze iz revizije okruga Maricopa u Arizoni koja se događa upravo sada. Nalazi postaju sve uznemirujući jer se otkriva da su direktoriji puni izbornih baza podataka izbrisani, a sada se glasački listići ne podudaraju s izvješćima u kutijama. Ovo je ogromno! Dok su službenici okruga Maricopa iz Arizone otvorili kutije s glasačkim listićima, otkrivaju značajne razlike u broju glasačkih listića i izvješća o šarži uključenim u kutije.Županija Maricopa izbrisala je imenik pun izbornih baza podataka iz izbornog ciklusa 2020. godine prije nego što je izborna oprema dostavljena reviziji. Ovo je kvarenje dokaza! Prošli je tjedan Gateway Pundit izvijestio o hitnom sastanku koji je sazvao Odbor nadzornika okruga Maricopa nakon što Županija navodno nije mogla dati lozinke revizorima koji su vršili reviziju županijskih rezultata izbora 2020. godine. Također nisu omogućili pristup usmjerivačima, što je također zatraženo u reviziji. Otkriveno je da je “cijela baza podataka” za opće izbore 2020. godine, koja prikazuje “Zbirku rezultata i izvještavanje”, izbrisana!

Predsjednica senata Arizone Karen Fann napisala je pismo predsjedniku Sellersa tražeći odgovore. Evo pisma predsjedniku prodavača od predsjednice Senata AZ Karen Fann:Poštovani predsjedniče prodavači:Pišem kako bih zatražio vašu pomoć i suradnju u rješavanju tri (3) ozbiljna pitanja koja su se pojavila tijekom trajne revizije Senata o povratku općih izbora 3. ožujka 2020. u okrugu Maricopa.I. Trajno nepoštivanje zakonodavnih nalogaPrvo se pitanje tiče očite namjere okruga Maricopa da odustane od svoje prethodne obveze da će se u potpunosti pridržavati zakonodavnih naloga izdatih 13. siječnja 2021. za koje je, kao što znate, sudac Thomason utvrdio da su valjani i izvršni. Do danas su odvjetnici okruga Maricopa odbili proizvesti virtualne slike usmjerivača korištenih u vezi s općim izborima, oslanjajući se na nedvojbenu i neutemeljenu tvrdnju da bi pružanje usmjerivača nekako „ugrozilo život policajaca, njihovo poslovanje ili zaštićene zdravstvene podatke i osobne podatke građana okruga Maricopa. “Ako je to istina, činjenica da županija Maricopa na svojim usmjerivačima pohranjuje značajne količine vrlo osjetljivih osobnih podataka građana i zaposlenika prije je alarmantna optužnica za labave postupke zaštite podataka u Županiji. zakonodavnih naloga.Slično tome, tvrdnja Županije da bi izrada internetskih usmjerivača za inspekciju koštala i do 6 000 000 američkih dolara čini se u suprotnosti s prethodnim zastupanjem zamjenika županijskog državnog odvjetnika Josepha La Ruea u Revizorskoj vezi Kena Bennetta da su usmjerivači već bili isključeni iz županijske mreže i da su bili pripremljeni za skoru dostava Senatu.Ipak, u nastojanju da riješimo spor oko proizvodnje usmjerivača, predlažemo da agenti CyFIR, iskusna tvrtka za digitalnu forenziku i kooperant Cyber ​​Ninjas, pregledaju virtualne slike relevantnih usmjerivača u objektima u okrugu Maricopa i u nazočnosti predstavnika šerifa okruga Maricopa.

Takav aranžman omogućio bi okrugu Maricopa zadržavanje skrbništva i nadgledanje pregleda podataka usmjerivača, istovremeno osiguravajući da Senat može pristupiti informacijama koje su mu potrebne – i na koje po ustavu ima pravo – da uspješno dovrši reviziju .Senat nije zainteresiran za pregled ili preuzimanje bilo kakvih podataka koji nisu povezani s administracijom općih izbora 2020. godine. Odvojeno, županija Maricopa odbila je pružiti lozinke potrebne za pristup uređajima za tabeliranje glasova. Na njezino inzistiranje odvjetnika da Županija nema skrbništvo ili kontrolu nad tim informacijama dovodi se u pitanje provođenjem vlastitih revizija, koje bi, ako bi bile sveobuhvatni kakav su navodno bili, gotovo sigurno bi podrazumijevao upotrebu lozinki za ispitivanje uređaja za tabeliranje, a nategne lakovjernost i stajalište da Županija nema ugovorno pravo dobiti (tj. kontrolu) podataka o lozinki od Dominiona.II. Anomalije lanca skrbništva i organizacije glasačkih listićaKako je revizija napredovala, dobavljači u Senatu postali su svjesni očiglednih propusta, nedosljednosti i anomalija u vezi s rukovanjem, organizacijom i skladištenjem glasačkih listića u okrugu Maricopa. Nadamo se da nam možete pomoći u razumijevanju ovih problema, uključujući posebno sljedeće: Radi vaše udobnosti, slike odgovarajućih ružičastih cedulja nalaze se u prilogu A.III. Izbrisane baze podatakaNedavno smo otkrili da je izbrisan cijeli direktorij „Baza podataka“ s D pogona stroja „EMSPrimary“. Time se uklanjaju detalji vezani za izbore za koje se čini da su obuhvaćeni pozivom na sud. Uz to, glavna baza podataka softvera za sustav za upravljanje izborima (EMS), “Rezultat i izvještavanje”, nije smještena nigdje na EMSPrimary stroju, iako svi EMS klijenti taj stroj navode kao mjesto baze podataka. To sugerira da je uklonjena glavna baza podataka za sve podatke vezane za izbore za Opće izbore u studenom 2020. godine. Možete li vas molim vas savjetovati zašto su te mape izbrisane i postoje li sigurnosne kopije koje mogu sadržavati izbrisane mape? Nadam se da ćemo moći konstruktivno riješiti ta pitanja i pitanja bez pribjegavanja dodatnim pozivima ili drugim obveznim postupcima. U tu svrhu pozivam vas i sve druge službenike ili zaposlenike u okrugu Maricopa (da uključimo dužnosnike u Odjel za izbore) koji posjeduju znanje ili informacije u vezi s gore navedenim pitanjima na sastanku u Kapitolu države Arizona u utorak, 18. svibnja 2021. u 13:00. u slušaonici 109. Predsjedavajući Petersen, bivši tajnik Bennett i ja prisustvovat ćemo sastanku koji će biti uživo prenošen u javnost. Molimo vas da mi što prije javite prihvaćate li moj poziv i, ako je odgovor, kojem će osoblju okruga Maricopa prisustvovati.

Zahvaljujemo na suradnji na ovim važnim pitanjima od javnog interesa.S poštovanjem,Karen Fann, predsjednicaSenat države ArizonaKad su inspektori dobili kutije s glasačkim listićima u kojima se provodila revizija, na kutijama je presječena nepropusna traka, a broj glasačkih listića u kutijama nije jednak onome što je izvijestio županijski izvještaj i što je okrenuto preko u Senat. Tjedan dana prije nego što su strojevi okrenuti; zapise je izbrisao administrator – to se mora tretirati kao čin namjernog zataškavanja! Zašto bi se baza podataka brisala ako ne postoji nešto masovno što su pokušavali sakriti? Ovaj je članak namijenjen svima koji pokušavaju uvjeriti Amerikance da se na izborima u studenom nije dogodila prijevara birača i da su to bili najsigurniji i najsigurniji izbori u modernoj povijesti. 

Leisa Audette, https://100percentfedup.com/breaking-bombshell-boxes-of-ballots-opened-in-maricopa-county-show-significant-discrepancies-between-number-of-ballots-and-batch-reports-in-the-boxes/

Povezane objave

Teksas proglasio Bidena nelegitimnim predsjednikom

hrvatski-fokus

Turska – strateški problem Rusije

HF

Održana münchenska konferencija o sigurnosti

hrvatski-fokus

Kraj dominacije Zapada: dolar gubi utjecaj neslućenom brzinom; BRICS preskočio G7

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više