Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Cijepljenje djece protiv malih rizika od virusa nema koristi za djecu

Cjepivo može prouzročiti temeljne promjene u imunološkom sustavu djece

 

PORUKA DR. ROBERTA MALONEA SVIM RODITELJIMA

U utorak 14. prosinca objavljena je snažna poruka upozorenja dr. Roberta Malonea, uglednog svjetskog znanstvenika, izumitelja mRNK (engl. mRNA) tehnologije za cjepiva, i liječnika svim roditeljima diljem svijeta:

»’Toksični proteini iz vrha/šiljka koronavirusa’ koje stvaraju cjepiva protiv COVID-a ‘često uzrokuju trajna oštećenja’ kod djece. Moje ime je Robert Malone i obraćam se vama kao roditelj, i kao djed, kao liječnik i znanstvenik. Obično ne čitam iz pripremljenog govora, ali ovo je toliko važno da sam želio biti siguran kako ću vam svaku riječ i znanstvenu činjenicu reči točno. Ostajem pri ovoj izjavi s karijerom koju sam posvetio istraživanju i razvoju cjepiva. Cijepljen sam protiv COVID-a i općenito podržavam cijepljenje. Cijelu moju karijeru posvetio sam razvoju sigurnih i učinkovitih načina prevencije i liječenja zaraznih bolesti. Prije nego što date ovu injekciju svojem djetetu – a ta odluka je nepovratna – želio bih vas upoznati sa znanstvenim činjenicama o ovom genetskom cjepivu, koje se temelji na tehnologiji mRNK cjepiva koju sam izumio (stvorio).

Tri su pitanja koja roditelji moraju razumjeti prije nego što donesu ovu neopozivu odluku.

Prvi je da će virusni gen biti ubrizgan u stanice vaše djece. Ovaj gen ‘tjera’ tijelo vašeg djeteta da proizvodi otrovne proteine. Ovi proteini često uzrokuju trajna oštećenja kritičnih dječjih organa, uključujući:

  • Njihov mozak i živčani sustav.
  • Njihovo srce i krvne žile, uključujući krvne ugruške.
  • Njihov reproduktivni sustav.

I što je najvažnije, ovo cjepivo može prouzročiti temeljne promjene u imunološkom sustavu djece.

Najalarmantnija stvar u vezi s tim je da, nakon što su te štete nastale, one su nepopravljive.

Ne možete popraviti lezije u njihovom mozgu.

Ne možete popraviti ožiljke srčanog tkiva.

Ne možete popraviti genetski resetirani imunološki sustav, a ovo cjepivo može uzrokovati reproduktivnu štetu koja bi mogla utjecati na buduće generacije vaše obitelji.

Druga stvar koju trebate znati je činjenica da ova nova tehnologija nije adekvatno  /odgovarajuće testirana.

Potrebno nam je najmanje 5 godina testiranja/istraživanja prije nego što stvarno shvatimo rizike povezane s ovom novom tehnologijom. Štete i rizici od novih lijekova često se otkrivaju mnogo godina kasnije.

Kao roditelj, molim vas da se zapitate želite li da vaše dijete bude dio najradikalnijeg medicinskog eksperimenta u ljudskoj povijesti.

Još jedna posljednja točka: razlog koji vam daju zašto da cijepite svoje dijete je laž. Vaša djeca ne predstavljaju opasnost za svoje roditelje ili bake i djedove.

Zapravo je suprotno. Njihov imunitet, nakon što dobiju/prebole COVID, ključan je za spašavanje vaše obitelji, ako ne i svijeta od ove bolesti.

Ukratko: cijepljenje vaše djece protiv malih rizika od virusa nema koristi za vašu djecu ili vašu obitelj, s obzirom na poznate zdravstvene rizike cjepiva s kojima ćete kao roditelj možda morati živjeti ostatak njihovog života.

Za djecu, analiza rizika i koristi nije ni približna s ovim cjepivom.

Kao roditelj, i kao djed, snažno vam preporučujem da se oduprete i borite da zaštitite svoju djecu.«

Autor: Dr. sc. Robert Malone M.D.: „Toxic spike proteins made by COVID jabs ‘often cause permanent damage’ in kids: mRNA inventor“, LifeSiteNews, 14. 12. 2021.; www.lifesitenews.com

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Sve odnose treba svesti na interesne odnose

HF

Moli za nas, Isuse

HF

Umro dr. Antun Lisec

HF

Umro domoljub Mladen Schwartz

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više